Първоначално изпратено от absfresh
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ как - https://btc-e.com/
има продава на $75.
Мастера няма да купи на 75, той е от стара коза яре и ще купи на педесе стинки.
Аз гледах само постнатата от Zal_Negodnik картинка и там не видях такъв бид.
П.П. А и като я поразгледах сега, видях, че изобщо няма бид/аск, а само цени от различни периоди.
Моя грешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова е цена за продавачи.
Майстора иска да купува.
има продава на $75.
Мастера няма да купи на 75, той е от стара коза яре и ще купи на педесе стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!
Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.
Скъпо ли е да си трансферирш парите между биткойн борсите и не мож ли да арбитрираш, примерно на едната бай/другата сел, ако има големи разлики в дни като днеска?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво общо има биткойн с акциите на Енрон? Биткойн не са акции на МтГох!
Коментар
-
Нищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!
Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
В момента борсите надуват цените, защото им вкараха "ограничителя" при спад от 10%. "Големите" се чувстват привидно сигурни.
Това беше една от най-големите грешки в историята на свободния пазар, която рано или късно ще се види.... и понесе.
При биткойн го няма това, защото е нерегулиран пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMaстере ами на btceUSD и на bitstampUSD е отдавна под $80 дори, не може ли там да го отиграеш?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMaстере ами на btceUSD и на bitstampUSD е отдавна под $80 дори, не може ли там да го отиграеш?
Майстора иска да купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво общо има биткойн с акциите на Енрон? Биткойн не са акции на МтГох!
Подобен е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМоже и да си прав... Започвам да се притеснявам, че няма да мога да си покрия биткойните продадени на 87 долара преди време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеот 59$ до 110$ ,близо 90% разлика в цената
ебахти и смешното подобие на пазар
останалите мижави борсички или дават датабаза ерор или някви други грешки или цената им се разминава с 90%
пълна трагикомедияLast edited by Zal_Negodnik; 11.04.2013, 18:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, за Енрон ли говоришАз ги продавах от 30 до 9. След това почнах да купувам. В момента на фалита видях някакъв мега огромен ордер на продава. Разкарах всичко на маркет и след това погледнах какво се случва. За минути цената беше под 30 цента. Аз си имах WCOM дълго време
Затворих си акаунта с още 3-4 шита
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАма ти си решаваш.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕдно време изгорях така с 1000 акции на Елрон.
На сайта им само цветя и рози, а акцията долар и петдесет, като е паднала от близо 90. Викам си - дай да взема да купя 1000 акции. Е, стоят си още с цена НУЛА.
Брокерът не ми ги заличава. И това ми стои като обица на ухото.
Ама ти си решаваш.Аз ги продавах от 30 до 9. След това почнах да купувам. В момента на фалита видях някакъв мега огромен ордер на продава. Разкарах всичко на маркет и след това погледнах какво се случва. За минути цената беше под 30 цента. Аз си имах WCOM дълго време
Затворих си акаунта с още 3-4 шита
Коментар
Коментар