Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеполовината от тях са пълни гадулки, като мастъра тук. другата половина са престъпници, които основната причина да се интересуват от тази "валута" е защото могат да печелят на тъмно. Никоя от тези групи няма да припари до акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз пак не съм разбрал нещо....
Къде са доларите от печалбата ти ?
ААААА, сега разбрах ..Ти си бил демо играч .....
Що не каза по-рано бе Мастъре. Аз така се радвах, че печелиш ...Поздравявах те !!
Страдах, че губиш...Съвет ти дадох да продаваш..
Само съм си губил времето с битнадежди.....Тези битове много бързо изчезнаха в мрежата...
Засега биткойните са инструмент, с покритие, без покритие, няма значение, ако някаква критична маса бизнеси започнат да приемат БТЦ-то като форма на разплащане, ще се превърне в средство. Тогава наистина ще е значимо, ще намери някаква равновесна цена и ще си кюта в корелация със злата, инфлации и парично предлагане по другите валути и вече ще е непоклатимо, дотогава: фараони и балъци за милиони.
Ако успеят една надежда, каквото е БТЦ-то сега, да го превърнат в нужно средство, евала на създателите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе, не съм написал такова нещо. Написах, че съм имал продажби над 200 долара, но че никога несъм "кеширал" защото не смятам да падам под определен обем винаги налични биткойни.
Къде са доларите от печалбата ти ?
ААААА, сега разбрах ..Ти си бил демо играч .....
Що не каза по-рано бе Мастъре. Аз така се радвах, че печелиш ...Поздравявах те !!
Страдах, че губиш...Съвет ти дадох да продаваш..
Само съм си губил времето с битнадежди.....Тези битове много бързо изчезнаха в мрежата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеАко е пирамида търговците на койни ще се замислят по-сериозно над пазара на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМастъре, сещаш ли се какво ти писах в началото на първата ти тема за биткоини, че това е пирамида, която колкото по-успешна става толкова по-висока вероятност има да се срути и това е заложоне в самия и алгоритъм.
За съжаление нямам идея къде е тази тема, че да се самоцитирам
Коментар
-
Форексмастъре, първо да ти кажа, че ти пожелавам биткойните да станат 1000 долара. Следя ти постовете още от под 20 и като видях 60-100-140-200 за тебе се сещах с най-добри чувства.
Нищо балониращо не е на добре, може би следващия опит за 150, ако има такъв е разумно да се разтовариш. Все пак зад тази валута не седи никакъв актив, освен добрите намерения на даден брой инвеститори.
Ти си знаеш , успех.
п.с. Аз в този инструмент не мисля да вкарвам 1 ст, същото казах и на 50 цента , когато беше, а можех да съм направил с 1000 лева едни 200к, но уви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз също доста потърсих на страниците на Фед, преди да ти задам въпроса. Но това че нищо не намерих не ме разстрои особено...
За мен е безсмислено да доказвам доверието в долара, но за теб е жизненоважно обратното за биткойна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧестно казано, не искам да ти създавам трудности.
Аз доста потърсих, преди да ти задам въпроса за собствениците и регулацията. Дори в техния сайт не намерих такова инфо.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно затова светът е цъфнал и вързал... Съжалявам но твоята оценка за свъшената работа от тези хора, драстично се разминава с оценката на 90% от населението!
Същото е и с икономиката, пък и така се точат повече пари от близките на болния (данъкоплатеца).
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Точно това ми "замириса"...
е тва предстой
Last edited by Zal_Negodnik; 11.04.2013, 21:46.
Коментар
Коментар