IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнение
    Ако арестуват шефовете на дружествата, които оперират борсите , под миловидния предлог за това, че подпомагат прането на пари, тогава струва ми се ще настане тежко време за БТК.
    Единствената причина поради която НЕ го правят е, че са по-умни от теб! Те знаят, че ако постъпят така най-вероятно няма да настанат тежки времена, а ще настанат златни времена за биткойн!

    Истината е, че все още не знаят какво да правят с биткойн!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

    Коментар


    • Борсата за търговия на биткойн не е нищо повече от сайт за залагания на гонки с безпризорни помияри.Едните залагат,че биткой ще падне другите залагат,че биткойн ще се покачи.Аз лично смятам,че борсите за търговия на криптовалути могат да са законни и да подлежат на регулиране,дотолкова,че да гарантират сигурноста на клиентите.В хазартните сайтове може да се залага на всякакви простотии.Защо аз да не мога да заложа 1 долар за това,че например до 1 май цената на биткойн ще е над 145$ ?
      Last edited by detonator; 05.04.2013, 10:41.

      Коментар


      • [QUOTE=Forex Master;1059425817]Развлекателната индустрия е не по-малко мощна от банковата. Дори развлекателната индустрия е тази която определя изхода от всички избори и кой ще бъде на власт. Опитаха всякакви средства да се справят с торентите, но не успяха. Биткойн е с подобна на торентите технология на разпределена база данни. Биткойн като мрежа за обмен на данни дори и да иска няма как да нарушва законите за авторското право!

        Да, но за разлика от БТК, торентите не се търгуват, Ако Правителство(вата) ударят борсите през, които се търгуват БТК може да стане доста неприятно. Повод винаги 6те се намери. Ако арестуват шефовете на дружествата, които оперират борсите , под миловидния предлог за това, че подпомагат прането на пари, тогава струва ми се ще настане тежко време за БТК.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Мастъре не мислиш ли че Банкерите-(които в момента са силните на деня),ще се опитат да попречат на съществуването на биткойните,понеже те са заплаха ,за тяхната система?
          Сега не ми отговаряй само,че няма как!
          Ще си платят на едни политици,които пък ще ги изкарат,че са незаконни,тъй като не могат да им хванат спатиите,и по този начин стават за пране на пари-което пък е незаконно
          Развлекателната индустрия е не по-малко мощна от банковата. Дори развлекателната индустрия е тази която определя изхода от всички избори и кой ще бъде на власт. Опитаха всякакви средства да се справят с торентите, но не успяха. Биткойн е с подобна на торентите технология на разпределена база данни. Биткойн като мрежа за обмен на данни дори и да иска няма как да нарушва законите за авторското право!

          По определение всеки който купува биткойни срещу декретни пари пере пари. Не за друго, а защото самите закони срещу прането на пари така са направени че ти си този който трябва да доказва, че баба ти не е мъжка ако бъдеш набаден в обратното. Общо взето всеки закон срещу прането на пари звучи така - "Ние трябва да знаем кой и за какво ти превежда пари и също така кога и за какво харчиш парите които получаваш. Ако не знаем дори и един от отговорите на тези въпроси то ти переш пари"... Сам разбираш абсурдността на всеки закон изискващ ти да доказваш, че си невинен!

          Тази абсурдност се вади на показ от биткойн, защото при биткойн не си длъжен да се обясняваш на никого за нищо! Това са си твоите пари и точка. Какво ще правиш с тях си е само и единствено твое решение! Може да имаш трилиони само твои си биткойн сметки и не си длъжен да казваш на никой че това са твои пари!

          В интерес на истината, за да бъдат абсолютно анонимни твоите биткойн преводи се изискват известни усилия от ползвателя на биткойн! Първото условие е да използваш различен биткойн адрес за всеки входящ превод и второто е, да ползваш биткойн пртфейла си през проксито на Тор браузър! Така би поставил непосилно трудоемка задача пред всеки желаещ да следи плащанията през биткойн мрежата!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Като ревне някой , че му са изчезнали виртуалните пари и всичко ще спихне......
            Нали няма да сравнявате защитите на банките с домашния рутер и паролки ?

            пп Затова писах - евала на продалите, да му мислят дърварите....
            Банките може и да имат защити на техните сървъри, но парите на клиентите си не ги пазят кой знаек колко. Една кредитна карта да не е много защитена. Знаеш ли що народ е изгорял ...

            Ето ми кодиран частния ключ на биткойн акаунта, който смята, че е ненадежно, да взима биткойните, да ги продава, да прави каквото си ще. - U2FsdGVkX1/w5hWGPfn131tzO+lhnjx1FQD/VbOuDMS3urkDxM4BSz+hFLCjO69SdNxWh/df
            Ohq14sgW6vwf/W8CzNFtPsgeG3Qc9b2DcUTonmpmZ0kwCbdPpDC3XsnYZyJYBhH sYfE0F43b
            r8GmFPpZa1LuRrB8C+xwScv8z5JeV3uRmacO5+ikytd1/h6j

            Коментар


            • Мастъре не мислиш ли че Банкерите-(които в момента са силните на деня),ще се опитат да попречат на съществуването на биткойните,понеже те са заплаха ,за тяхната система?
              Сега не ми отговаряй само,че няма как!
              Ще си платят на едни политици,които пък ще ги изкарат,че са незаконни,тъй като не могат да им хванат спатиите,и по този начин стават за пране на пари-което пък е незаконно
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Мастъре, като си много ербап я кажи ти колко % от спестяванията си държиш
                На всеки който ме е питал за съвет съм му отговарял, че не трябва да държи повече от 5-10% от парите си в биткойн. Аз също в началото бях на този %. Но с течение на времето без да купувам повече биткойни този % съществено се увеличи. Познай от 2 пъти, защо стана така?

                „Мисля, че при евентуален скандал Bitcoin ще колабира напълно“, допълва Ейнджъл.
                Интересно, какъв скандал има предвид професора? Аз не мога да се сетя за никаква възможност. Е, може би има една единствена... Ако ББ обяви на някоя пресконференция, че биткойн е създаден от Фед и ЕЦБ за да противостои като алтернатива на златото, защото те злато имат само на хартия...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                Коментар


                • И сега какво стана това нещо май е направено за спекула
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                  Коментар


                  • Скоро следва ново повишение на трудностите:
                    btc 229748 0M 2016 229824 76 96.23% 6695826.50 7708790.74 15.13% 0d 11hr 0m 7s
                    nmc 103904 0M 2016 104832 928 53.97% 1122924.67 1392748.33 24.03% 5d 4hr 42m 8s
                    ltc 327949 0M 2016 328608 659 67.31% 153.17 204.79 33.71% 0d 20hr 32m 10s

                    Някой хора не играят на дребно :-)
                    Last edited by detonator; 05.04.2013, 08:04.

                    Коментар


                    • Джим Ейнджъл, професор в McDonough School of Business at Georgetown University, обаче е скептичен за бъдещето на Bitcoin. „Правителствата не харесват конкуренция, когато става въпрос за валутите им и ако тази история се разрасне прекомерно, те ще се намесят“, коментира той. „Освен това, когато се доверяваме на алгоритми да защитават системата, трябва да помним, че всяка технология може да засече или да бъде компроментирана“.

                      „Мисля, че при евентуален скандал Bitcoin ще колабира напълно“, допълва Ейнджъл.
                      Интересно твърдение. Надявам се този не купува тайно биткойн, докато плещи подобни небивалици. Но няма никаква гаранция разбира се - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Аз не искам
                        Абе тази фраза знаеш кой я казва по това време на денонщието. И какво му се отговаря. Отвори си тема и в нея си неискай

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                          Ми че той долара си е хакнат още по рождение , затова. Само свалянето му със 100% се бави във времето.

                          Информация само за който се интересува - потвърдено е, че въпросните 'хакнати' от мтгокс ще качат лайткойн за търговия в сряда , 10 април. Оттук нататък, който иска да отиграе ситуацията да си направи сметката.
                          Аз не искам

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Online currency bitcoin had 20 percent knocked off its price overnight on Thursday as one of its major exchanges became the victim of a hacking attack leading to a sell-off in the virtual currency after reaching an all-time high.

                            Що не свали някой долара с 20% като го хакне
                            Ми че той долара си е хакнат още по рождение , затова. Само свалянето му със 100% се бави във времето.

                            Информация само за който се интересува - потвърдено е, че въпросните 'хакнати' от мтгокс ще качат лайткойн за търговия в сряда , 10 април. Оттук нататък, който иска да отиграе ситуацията да си направи сметката.

                            Коментар


                            • Online currency bitcoin had 20 percent knocked off its price overnight on Thursday as one of its major exchanges became the victim of a hacking attack leading to a sell-off in the virtual currency after reaching an all-time high.

                              Що не свали някой долара с 20% като го хакне

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Чиче, сега е 130. Като стане 230, да не вземеш да се скриеш от страх да не те погнат дърварите, които са те послушали?
                                Мастъре, като си много ербап я кажи ти колко % от спестяванията си държиш в тази пирамидка - биткойн? Питам те тактично за %, не за абсолютна сума.

                                Щото надали разумен човек ще си навре повече от 1% от спестяванията в това. Да, може да рискува мизерна сума заради лудостта на тълпата и за да си поиграе на фиш от тотото, но надали някой би посмял да заложи сериозно на това.

                                Коментар

                                Working...
                                X