If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Биткойн битоматите са най-малкото новаторство което е на път... Очаквам скорошен взрив в цената, което лесно ще ни отведе до нива от 2-3 хил. долара за биткойн.
Не е препоръка за инвестиция, разбира се. Все още е в експериментален стадий. Но въпреки това, може спокойно да рискувате 4-5% от спестяванията си... с тях и без тях, дет се вика. Защото ако загубите ще загубите 4-5% от спестяванията си, но ако спечелите, ще ги удвоите!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Сложих му на графиката доста индикатори и реагира както евро/йената (в периода 2002-2005), даже и по чисто. защото за сега не съм видял да ме подведе индикатор(няма фалшиви дивергенции и прочие).
Иначе ще продължа да го следя както съм планувал
Пичове, още ли се занимавате с тая глупост? - тоя биткойн е инструмент за стригане на овце. Ако някой има монети, сега е момента да кешира, докато все още има кой да дава пари за тях. Да не се повтори пак априлското стригане до кожа...
Братчет всичко е инструмент за стригане, докат акаш мъдрости, някои ора направиха много пари..а ти си акай не пречиш
Пичове, още ли се занимавате с тая глупост? - тоя биткойн е инструмент за стригане на овце. Ако някой има монети, сега е момента да кешира, докато все още има кой да дава пари за тях. Да не се повтори пак априлското стригане до кожа...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Чакай малко, чакай с този спад, че като гледам графиката http://bitcoincharts.com/charts/mtgo...m1g10zm2g25zps как стигна 200 долара и ако беше нещо друго което по принцип търгувам, сега щях да отворя здраво дълги (особено двата последователни 15 минутни бара като шиш са оформени) .
То затова и го следя от известно време, че мисля при по голям спад( като падне и се задържи известно време с ниските нива) да се включа в играта със спекулата с биткойнтите
Коментар