Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнениеПродавам домейн:
bitcoin-b.com
7000$
Domain Name: BITCOIN-B.COM
Creation Date: 2013-11-12 10:00:00Z
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНищо поскъпнало толкова рязко за толкова кратко време не може да е трайно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеили тва издуване последните дни да е инсаидърска история именно от това изслушване
Като цяло тази работа с биткойн вече започва да ме притеснява. Нищо поскъпнало толкова рязко за толкова кратко време не може да е трайно. Иначе аз си имам 3 бр. купено доста евтино. За късмет.
Коментар
-
One look at this map > http://www.businessinsider.com/bitcoin-map-2013-11 , and you'll see why Bitcoin is taking offВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Честито ново 500 на притежателите на Биткойни
Така като си направя елементарна сметка, излиза че при цена около 1000 долара би могло да се премине точката в която хората да стискат и да чакат цената да разсте и би било удачно да почнат да пазаруват реални стоки с тях(за стоки от по 10-тина долара де)
Коментар
-
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениеИнтересно защо Китай има такова голямо участие и защо тя иска да се набълбука така дълбоко,
Продавачите на валути (срещу биткойни) не са държави, а са граждани и юридически лица. Очаква се САЩ да продава биткойни, които са конфискувани.
Ако допуснем, че сделките с китайски юани се правят от китайци, може да допуснем, че китайците доста сериозно разпродават валутата си за да се сдобият с биткойни.
Между другото, наскоро четох, че полицията в някой си американски щат е платила откуп в биткойни за да и отключат документите, които са били заключени от ransomware.
Коментар
-
http://fiatleak.com/
тук се вижда че 96% от биткойните отиват в Китай и САЩ, като първата купува 4 пъти повече от другата.
Интересно защо Китай има такова голямо участие и защо тя иска да се набълбука така дълбоко,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДа вкарваш пари в шиткойни е все едно да играеш на карти с човек, който може сам да си раздаде каквито карти си поиска. Ясно е, че срещу такъв противник както и да играеш, накрая губещия винаги си ти.
Затова разправям на Форексчо и останалите да не се занимават с тая финансова пирамида, ама те не чуват.
Щели да печелят големи пари(ха-ха). Да видим дали накрая ще успеят да се измъкнат невредими от тоя театър и от тая постановка, без да си загубят всички пари...
Хора, които са печени трейдъри на финансови и валутни инструменти, след анализ на движението на курса твърдят, че курса на тези дигитални измишльотини е изцяло контролиран от някого. Вероятно от някой фонд/организация/крупен търговец/борса или от хората, които стоят зад цялата тази бутафория. Щом е възможно курса на тия дигитални боклуци да бъде манипулиран в интерес на някого, тогава съдбата на дребните риби е ясна.
В поведението на цената се забелязва закономерност, което е явен признак за умишлен контрол от неголяма група лица.
Да вкарваш пари в американски долари е все едно да играеш на карти с човек, който може сам да си раздаде каквито карти си поиска. Ясно е, че срещу такъв противник както и да играеш, накрая губещия винаги си ти.
Затова разправям на вярващите във валута, която се печата в огромни количества и останалите да не се занимават с тая финансова пирамида, ама те не чуват.
Щели да печелят големи пари(ха-ха). Да видим дали накрая ще успеят да се измъкнат невредими от тоя театър и от тая постановка, без да си загубят всички пари...
Хора, които са печени трейдъри на финансови и валутни инструменти, след анализ на движението на курса твърдят, че курса на тези дигитални и хартиени измишльотини печатани от Федералния резерв (който е толкова "федерален", колкото и Federal Express) е изцяло контролиран от някого (от тези, които стоят зад Федералния резерв). Вероятно от някой фонд/организация/крупен търговец/борса или от хората, които стоят зад цялата тази бутафория. Щом е възможно курса на тия дигитални и хартиени боклуци да бъде манипулиран в интерес на някого (чрез печатане на неограничено количество дигитални и хартиени долари), тогава съдбата на дребните риби е ясна.
В поведението на цената се забелязва закономерност (доларите се обезценяват), което е явен признак за умишлен контрол от неголяма група лица (банкерите, които стоят зад Федералния резерв).
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениемислиш че няма да има опашки ли ? напротив аз мисля че ще има а и тва е нещо много добро за койна
нека ти дам един пример,примерно БНБ иска от грабо.бг и още 10 компании приемащи койни да си дадат и да дават цялата информация как от кой и колко приемат койни.В противен случай тея компании ги спират или ако е в УСА направо по 10г.Е кое ще предпочетат тези компании според теб ?И няма ли да има опашки ?
Добра новина за коина е че такъв американски орган иска по някакъв начин да наложи някакви регулации с цел анти пране на пари и подобни отколкото направо да им обяви война и да ги обяви за незакони като еголда навремето.
С две думи ,за теб и за мен койна е децентрализиран и може да си разменяме койни за $ без проблем,но за търговците опрериращи с койни ще има някаква регулация без никакво съмнение !
А именно колкото са повече тея търговци цената на койна ще е по голяма и обратното
Проблема е че могат да се трансферират милиони между индивиди напълно анонимно. Частично решение е обмяната биткойн -> долар да не е анонимна.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Сега чета че на 18 ноември в УС сената !!! ще има изслушване пред 2 комисии относно койна и другите криптовалути .Що ми се струва че около тая дата е възможно да има много голямо движение в едната или другата посока на койна !
или тва издуване последните дни да е инсаидърска история именно от това изслушване
Коментар
-
Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнениеХа ха ха
http://www.marketwatch.com/story/ny-...dist=countdown
Ей сега като се образуват едни опашки от желаещи да получат лиценз...ще се блъскат, ще се изпреварват, само и само да са първи и да се доберат до заветния лиценз...
Нещата започват да придобиват комичен характер!
Опитват се с пръсти да запушват дупки в язовирна стена...
мислиш че няма да има опашки ли ? напротив аз мисля че ще има а и тва е нещо много добро за койна
нека ти дам един пример,примерно БНБ иска от грабо.бг и още 10 компании приемащи койни да си дадат и да дават цялата информация как от кой и колко приемат койни.В противен случай тея компании ги спират или ако е в УСА направо по 10г.Е кое ще предпочетат тези компании според теб ?И няма ли да има опашки ?
Добра новина за коина е че такъв американски орган иска по някакъв начин да наложи някакви регулации с цел анти пране на пари и подобни отколкото направо да им обяви война и да ги обяви за незакони като еголда навремето.
С две думи ,за теб и за мен койна е децентрализиран и може да си разменяме койни за $ без проблем,но за търговците опрериращи с койни ще има някаква регулация без никакво съмнение !
А именно колкото са повече тея търговци цената на койна ще е по голяма и обратнотоLast edited by kurta007; 15.11.2013, 19:00.
Коментар
-
Мен - навсякъде където има закономерност може да направиш пари - що не действаш?
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеВ поведението на цената се забелязва закономерност, което е явен признак за умишлен контрол от неголяма група лица.
Коментар
Коментар