IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Явно имаш ограничен житейски опит?! Нищо, животът е пред теб...
    Тука се съгласявам. Ни на банка, ни на моя си комп вярвам на 100%. Няма угодия.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Какво да ти кажа, аз не се притеснявам да си държа парите в банка или по сметка в посредник.
      Явно имаш ограничен житейски опит?! Нищо, животът е пред теб...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
        Защо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното? А разчитаме на антивирусната.
        http://www.bitcointrezor.com/?ref=pool

Коментар

Вече почваш да ме лъжеш на поразия...

Мога да изброя поне 10 случая от последните 5 години когато различни финансови институции са нарушавали законите и направили безбожни печалби от кражби на парите на клиентите си и накрая най-много да платят някоя глобичка която не е дори и 5% от това което са спечелили от престъплението... и най-важното никой не ходи в затвора. Тези глоби вече се възприемат като част от цената на бизнеса за финансовия олигопол. Печелят 300 милиарда, плащат 10 милиарда глоба и шапка на тояга... Цирк за пред камилчетата дето вЕрват, че някой им защитава парите...
          Какво да ти кажа, аз не се притеснявам да си държа парите в банка или по сметка в посредник.

Ама ако имах биткоини доста бих се притеснявал имам ли ги, не ги ли имам Всеки ден в който битконите са там където трябва да бъдат направо може да си разглежда като дар от съдбата - при положение че всъщност никоя държава не стои зад тях, а единствената сериозна подкрепа е от наркотрафиканти

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
            Ти виндовс ли ползваш ????
            Гледам - любознателен си. Прочети ако искаш какво е опън-сорс, кой е Ричард Столман , FSF такива ми ти работи.
            Проектите си ги деплойвам на Линукс. Кошмарна заблуда е, че за Линукс няма вируси. Всяко устройство, изпълняващо програма - може да изпълни злонамерен код. Виждал съм антивирус на първия смартфон на Нокиа.

Коментар

Както и да е, ако едно нормална борса задигне парите на хората ще стане грандиозен скандал. Криминални разследвания задържани хора и така нататък.
              Вече почваш да ме лъжеш на поразия...

Мога да изброя поне 10 случая от последните 5 години когато различни финансови институции са нарушавали законите и направили безбожни печалби от кражби на парите на клиентите си и накрая най-много да платят някоя глобичка която не е дори и 5% от това което са спечелили от престъплението... и най-важното никой не ходи в затвора. Тези глоби вече се възприемат като част от цената на бизнеса за финансовия олигопол. Печелят 300 милиарда, плащат 10 милиарда глоба и шапка на тояга... Цирк за пред камилчетата дето вЕрват, че някой им защитава парите...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Защо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното? А разчитаме на антивирусната.
                Ти виндовс ли ползваш ????
                Гледам - любознателен си. Прочети ако искаш какво е опън-сорс, кой е Ричард Столман , FSF такива ми ти работи.

Коментар

Защо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното?
                  Тя борсата на която се търгуват тези биткоини задигна парите. Не са ги свили от компютри на хора. А все пак за да ги превърнеш в реални пари все се налага някъде да ги изтъргуваш.

Коментар

• Защо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното? А разчитаме на антивирусната.

Коментар

Що да не е същото? На теб колко пъти полицията ти е връщала откраднати евро и долари?
                      Не са ми крали

Както и да е, ако едно нормална борса задигне парите на хората ще стане грандиозен скандал. Криминални разследвания задържани хора и така нататък.

Когато една биткоин борса задигна парите на хората не стана нищо - повечето хора си помислиха ами някакъв сайт дето се търгува нещо което го няма. дори не съм сигурен че можеш да съдиш някого за това че ти е задигнал нещо, което го няма но го копаеш с компютър и служи за плащане, ама всъщност не легално плащане. Че то с картинки от дъвки да търгува човек има повече шансове да осъдят някого ако му свие картинките.

Коментар

То и като ти откраднат биткоините никой нищо не прави, ама не е същото ако ти свият долари и евро.
                        Що да не е същото? На теб колко пъти полицията ти е връщала откраднати евро и долари?

Коментар

Най-използвани за престъпни плащания са долара и еврото, но не съм чувал да искат да ги спрат за това.
                          То и като ти откраднат биткоините никой нищо не прави, ама не е същото ако ти свият долари и евро.

Коментар

Тогава тъкмо излизаха доказателствата че биткоин се използва за престъпни плащания.
                            Най-използвани за престъпни плащания са долара и еврото, но не съм чувал да искат да ги спрат за това.

Коментар

Ами ти същото го бръщолевеше и когато биткойн бе 10 ПЪТИ по-евтин... Мислех, че ще се кротнеш, но явно отново си изгубил равновесието... Когато фактите мълчат дори и най-тъпите трябва да мълчат.
                              Тогава тъкмо излизаха доказателствата че биткоин се използва за престъпни плащания. Вече има един затворен сайт и реално тази "валута" си е яко в очите на всички. А съм убеден че няма ей така да оставят отворена възможност за реално легално пране на пари.

Според мен вече затягат примката, нищо чудно преди да станат ясни мерките да намерят начин да разберат кой какви биткоини върти и от кеди ги взима.

Коментар

• Нали не е балон, защо все оправданията са, че поскъпва?
                                Естествено, че поскъпва, иначе няма да е балон.
                                Понякога поскъпва...
                                Може и още 10 пъти да скочи, аз лично го допускам напълно.
                                Не ми се търси за .COM балона.
                                Last edited by IvanTerziev; 20.11.2013, 21:04.

Коментар

Working...
                                X