Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакво да ти кажа, аз не се притеснявам да си държа парите в банка или по сметка в посредник.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗащо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното? А разчитаме на антивирусната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече почваш да ме лъжеш на поразия...
Мога да изброя поне 10 случая от последните 5 години когато различни финансови институции са нарушавали законите и направили безбожни печалби от кражби на парите на клиентите си и накрая най-много да платят някоя глобичка която не е дори и 5% от това което са спечелили от престъплението... и най-важното никой не ходи в затвора. Тези глоби вече се възприемат като част от цената на бизнеса за финансовия олигопол. Печелят 300 милиарда, плащат 10 милиарда глоба и шапка на тояга... Цирк за пред камилчетата дето вЕрват, че някой им защитава парите...
Ама ако имах биткоини доста бих се притеснявал имам ли ги, не ги ли имамВсеки ден в който битконите са там където трябва да бъдат направо може да си разглежда като дар от съдбата - при положение че всъщност никоя държава не стои зад тях, а единствената сериозна подкрепа е от наркотрафиканти
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеТи виндовс ли ползваш ????
Гледам - любознателен си. Прочети ако искаш какво е опън-сорс, кой е Ричард Столман , FSF такива ми ти работи.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакто и да е, ако едно нормална борса задигне парите на хората ще стане грандиозен скандал. Криминални разследвания задържани хора и така нататък.
Мога да изброя поне 10 случая от последните 5 години когато различни финансови институции са нарушавали законите и направили безбожни печалби от кражби на парите на клиентите си и накрая най-много да платят някоя глобичка която не е дори и 5% от това което са спечелили от престъплението... и най-важното никой не ходи в затвора. Тези глоби вече се възприемат като част от цената на бизнеса за финансовия олигопол. Печелят 300 милиарда, плащат 10 милиарда глоба и шапка на тояга... Цирк за пред камилчетата дето вЕрват, че някой им защитава парите...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗащо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното? А разчитаме на антивирусната.
Гледам - любознателен си. Прочети ако искаш какво е опън-сорс, кой е Ричард Столман , FSF такива ми ти работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗащо се скъсаха да произвеждат ASIC за копаене, а не произвеждат хардуер за защита на изкопаното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩо да не е същото? На теб колко пъти полицията ти е връщала откраднати евро и долари?
Както и да е, ако едно нормална борса задигне парите на хората ще стане грандиозен скандал. Криминални разследвания задържани хора и така нататък.
Когато една биткоин борса задигна парите на хората не стана нищо - повечето хора си помислиха ами някакъв сайт дето се търгува нещо което го няма. дори не съм сигурен че можеш да съдиш някого за това че ти е задигнал нещо, което го няма но го копаеш с компютър и служи за плащане, ама всъщност не легално плащане. Че то с картинки от дъвки да търгува човек има повече шансове да осъдят някого ако му свие картинките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо и като ти откраднат биткоините никой нищо не прави, ама не е същото ако ти свият долари и евро.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-използвани за престъпни плащания са долара и еврото, но не съм чувал да искат да ги спрат за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТогава тъкмо излизаха доказателствата че биткоин се използва за престъпни плащания.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми ти същото го бръщолевеше и когато биткойн бе 10 ПЪТИ по-евтин... Мислех, че ще се кротнеш, но явно отново си изгубил равновесието... Когато фактите мълчат дори и най-тъпите трябва да мълчат.
Според мен вече затягат примката, нищо чудно преди да станат ясни мерките да намерят начин да разберат кой какви биткоини върти и от кеди ги взима.
Коментар
-
Нали не е балон, защо все оправданията са, че поскъпва?
Естествено, че поскъпва, иначе няма да е балон.
Понякога поскъпва...
Може и още 10 пъти да скочи, аз лично го допускам напълно.
Не ми се търси за .COM балона.Last edited by IvanTerziev; 20.11.2013, 21:04.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар