If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пробвал съм ги clevera , 118-120 % профит примерно , което е много добре ,но има много голям rejected , понякога и над 30% от рейта ,което автоматично не само че ти изяжда профита ,но и дори вземаш по- малко от обикновенно .Иначе са бързи през няколко часа има payouts.
Вафлата я знам отдавна. Преди 2 месеца правеше по 0.01 BTC/MH/Day обаче се разрастна много, от примерно 5-6GH до 38-40GH. Самото местене на такъв гигант скапва профита при дадена алтернативка, защото рязко вдига трудността й. В момента Вафлата прави по 0.004-5 BTC/MH/Day, което е сравнимо с Лайт-а по доходност и общо взето не си струва. Да не говорим, че мултипуловете убиват всяка алтернативка, защото веднага обръщат изкопаното в BTC и сриват цената.
С излизането на масови Scrypt ASIC-и до 2-3 месеца, нещата със scrypt валутите ще повторят ситуацията с Биткойн от миналата година по това време, ако не по отношение на цената, то по отношение на трудността и профита. Препоръчвам ти да се насочиш към scrypt-N, x11 или други ASIC&Multipool-resistant валути за копаене от сорта на Darkcoin и Vertcoin, които не са просто копия на BTC и LTC, а съдържат редица нови идеи в протокола си.
И още нещо - иде лято. Darkcoin, например се копае с GPU при около 65 градуса и перки не повече от 50%. Яко, а? И то при доходност подобна на LTC и мултипуловете..
ако свалиш (даже по-добре разбъркаш базите данни) на главните думейн сървъри няма да си господар на мрежата, но ще лишиш едно 98% от интернет портребителите от достъп до любимите им сайтове..
това разбира се е чисто хипотетично
само за 1 ден щетите за световната икономика ще са колосални.
Не съм съгласен... Намираш IP адреса на някоя търсачка и след това всичко си е същото...
Такива гръмки заглавия като "Интернет се контролира само от 14 души , които притежават 7 секретни ключове" са чиста проба популизъм, журналистически бълвоч който масовия потребител няма да разгледа и на 2 реда след заглавието...
Ако се замислиш обаче, наистина има сила която контролира интернет (косвено) и това е Гугъл. Ако те преустановят дейността си за 2 часа пораженията ще са по-жестоки.
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Колкото и да коментирате, дали е измама или понци схема, факт е, че биткоин е туk и сега. Има реална стойност в момента и се търгува. Дали ще го бъде или няма да го бъде си е чиста проба хвърляне на боб. Всяка новина свързана с биткоин рефлектира върху курса, и ако се надуе скоро пак балона, предполагам всички от опозицията тук, ще се ядосат вътрешно, че не са инвестирали ... па дори и да не вярват в идеята, нали всички тук вярваме във финикийските знаци поне
....ако съм пропуснал някой препинателен знак, ето резерви !,?,-
Твоя коментар е тъп.
Оня ден видял някаква информация различна от БиТиВи новините и вече ги разбира нещата... Това което говориш е неадекватно...
Тея "господари" на интернет, каквото и да направят най лошото, което може да стане е да трябва да влизаш в инвестора е така - http://85.14.21.150
Дали ако ти изтрия всички абонати от телефона съм господар на GSM-мрежата?
ако свалиш (даже по-добре разбъркаш базите данни) на главните думейн сървъри няма да си господар на мрежата, но ще лишиш едно 98% от интернет портребителите от достъп до любимите им сайтове..
това разбира се е чисто хипотетично
само за 1 ден щетите за световната икономика ще са колосални.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Къв съвет те гони пък теб, бе? Ха намери ми "съвета"!
Толкова ти е тъп коментара,че....
Твоя коментар е тъп.
Оня ден видял някаква информация различна от БиТиВи новините и вече ги разбира нещата... Това което говориш е неадекватно...
Тея "господари" на интернет, каквото и да направят най лошото, което може да стане е да трябва да влизаш в инвестора е така - http://85.14.21.150
Дали ако ти изтрия всички абонати от телефона съм господар на GSM-мрежата?
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Сега ни кажи, какво би станало, ако продавача откаже да ти прати стоката? Или ако каже, че вече ти я е пратил, а ти не си получил нищо. Или ако излъже, че не си му платил.....
Ок ,сега ти ми кажи какво ще направиш ,ако изпратиш USD или CNY на интернет търговец в Китай и той ти каже това ,което ти ми казваш ?
Ще отидеш ли с платежното в X- Р.П.У. ? Или какво би направил при положение ,че си платил с долари или юани ?
Сега ни кажи, какво би станало, ако продавача откаже да ти прати стоката? Или ако каже, че вече ти я е пратил, а ти не си получил нищо. Или ако излъже, че не си му платил. С твоите прехвалени биткойни единствената ти опция остава да пиеш една студена вода. Вашата недодялана биткойн система е пробитата лодка и никога няма да може да се използва за разплащания, защото е несигурна, тромава, допотопна и не дава никакви гаранции.
Поздравления, Фростов. Това вече е истински въпрос, който заслужава истински отговор.
Накратко отговорът е: Множестевен подпис! Тоест, частният ключ математически се дели на 3 независими части, така че обединяването на всеки 2 от тези 3 части може да го възстанови и салдото по този биткойн адрес изхарчено.
Авторът Виталик Бутерин е софтуерен инженер и затова е нарекъл навлизането на множествените подписи Биткойн 2.0. Това е неправилно, но на него му е простено тъй като няма икономическо образование.
Правилното определение е друго...
Биткойн е парична система! Твоят въпрос е зададен спрямо функциите не на паричната система, а спряма функциите на разплащателната система! Разплащателната система основана на паричната система Биткойн ще използва тъй наречените "множествени подписи". Типичният случай е 2 от 3, когато една част от подписа е при купувача, втората при продавача, а третата при арбитъра. Ако продавача и продавача имат спор, то арбитъра решава. Той обединява своята част с изрядната страна и извършва /или връща/ плащането ДОРИ при липсата на съдействие от неизрядната!
Обърни внимание, че за раязлика от съществуващата допотопна банкова система. дори да е 100% злонамерен, арбитърът ТЕХНИЧЕСКИ не може да присвои и изхарчи нищо ако не получи частта от подписа намиращи се у продавача или у купувача!
Не напразно заявих, че 2014 г. е годината на края на Биткойн, като парите на Интернет и началото на Биткойн, като Интернета на парите!
Биткойн сега е само един мрежови протокол и съвсем скоро на основата на тази мрежа ще избуят доскоро невъобразими нововъведения в областта на финансите!
.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Като програмист от 10 години имам само това да кажа: Пхаааахахахахахахаха
Сериозно, свалете розовите очила!
даже не розови ...надянали са черните очила и се разхождат в дебрите на разплащателните системи с бастуни , опипвайки ... Свалянето на очилата така или иначе ще дойде , но не пречи тази крипто система да си съществува паралелно към останалите системи за разплащане ... все пак внася и един малко по екзотичен момент...
Коментар