Груйо - почти всяка крипто монета си има "звезден миг" - ако искаш разгледай графиките на някои от по-популярните. Почти при всички има скок 10 пъти и повече за 2-3 дни или 2-3 седмици, но понякога този звездем миг идва след години! Това не значи че няма такива които умират преди да са получили "звездния си миг" аз се сещам поне за 3 които съм копал HeavyCoin (HVC), RonPaulCoin (RPC) и имаше още една сега даже и името и не мога да се сетя, а има и много още други които започват с големи очаквания и накрая умират на цена от 1 сатоши, нулеви обороти и липса на копачи....
Но примерно тази сутрин, като си преглеждах нещата и видях че от снощи ChainCoin (CHC) има ръст над 1000% за една нощ ...... Даже и не влезнах в Criptopia да видя дали поръчките ми са се изпълнили.
Съвет за коя би била монетата с ръст 10-15 пъти не мога да дам, но примерно би могъл да си купиш 4-5 за по 500 лв. и все някоя от тях в рамките на 1-2 години може да направи този ръст и дори и другите да умрат пак ще си насметка.
П.С. аз не бих направил горното, защото не купивам а си ги копая.
П.С.2 - все пак вижте ChainCoin (CHC) сега е много скъпа за купуване, но на нива 2000-3000 сатошита може да се влезе
Но примерно тази сутрин, като си преглеждах нещата и видях че от снощи ChainCoin (CHC) има ръст над 1000% за една нощ ...... Даже и не влезнах в Criptopia да видя дали поръчките ми са се изпълнили.
Съвет за коя би била монетата с ръст 10-15 пъти не мога да дам, но примерно би могъл да си купиш 4-5 за по 500 лв. и все някоя от тях в рамките на 1-2 години може да направи този ръст и дори и другите да умрат пак ще си насметка.
П.С. аз не бих направил горното, защото не купивам а си ги копая.
П.С.2 - все пак вижте ChainCoin (CHC) сега е много скъпа за купуване, но на нива 2000-3000 сатошита може да се влезе
Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Коментар