Frosty - имат най добрите ракетни двигатели но някой друг път, харчат гориво като лами, имат най добрия боен самолет но с малък периметър на действие защото пак не му стига горивото и какво още имаха..Разбира се че ще се тревожим за тях, нека копат койни те имат нужда и може да се учеловечат най накрая.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Точно така, руснаците вече масово произвеждат платки за печатане на крипто-валути с показания чип и тези платки били 20-30 пъти по производителни от видеокартите. До сега такива платки е имало само в Китай и САЩ, вече се произвеждат масово и в Русия. Руснаците имат едни от най-добрите учени и специалисти в света, така че не им е необходимо да крадат никакви технологии.
Освен това, токът в Руската федерация е около 3,6 пъти по-евтин от българския, следователно на руснаците им излиза приблизително 4 пъти по-евтино да напечатат дадено количество, спрямо България.
У нас който има ферми за печатане по-добре да мести печатниците към Руската федерация и ще минимизира няколко пъти разходите за ток.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАбе бай Марин къде изчезна? Нещо да не са му изгорели печатниците? Друг път е първи в темата, сега бай хойна пак тръгна нагоре, а той се е покрил някъде.
Ето един репортаж от руснаците за манията и спекулата с тези крипто-измишльотини.
До колкото разбрах, руснаците ще произвеждат нов чип за печатане на криптоси, който няма аналог в света и е 20-30 пъти по-производителен в сравнение с видеокартите.
Коментар
-
Абе бай Марин къде изчезна? Нещо да не са му изгорели печатниците? Друг път е първи в темата, сега бай хойна пак тръгна нагоре, а той се е покрил някъде.
Ето един репортаж от руснаците за манията и спекулата с тези крипто-измишльотини.
До колкото разбрах, руснаците ще произвеждат нов чип за печатане на криптоси, който няма аналог в света и е 20-30 пъти по-производителен в сравнение с видеокартите.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron - тази техонология не става за голям брой транзакции въобще, когато притежателите на скъпи койни го разберат категорично ще боли.За употреба от големи финансови институции пък просто забрави. Няма да изчезне техонологията на койна, големите финансови институции ще последват динозаврите. Каква ирония, как ги спасяваха а те в бъдещето ще са изчезнали. Високи енергийни разходи, ти се шегуваш защото дори при супер претоварната мрежа цената на транзакциите е ниска и не се връзва.
https://www.youtube.com/watch?v=fqT-3xN8npA
Със SegWit ще се имплементират в доста нови неща в биткойн в следващите месеци - и мигновени транзакции ще имаме, и смарт контракти.
Коментар
-
barbaron - тази техонология не става за голям брой транзакции въобще, когато притежателите на скъпи койни го разберат категорично ще боли.За употреба от големи финансови институции пък просто забрави. Няма да изчезне техонологията на койна, големите финансови институции ще последват динозаврите. Каква ирония, как ги спасяваха а те в бъдещето ще са изчезнали. Високи енергийни разходи, ти се шегуваш защото дори при супер претоварната мрежа цената на транзакциите е ниска и не се връзва.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronОт 160 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОбичам умните хора, дори и да са русофили
Пратих само 0,0302 BTC ~ 81 USD, директно от https://www.hashnest.com/
сега зависи от блокчейна кога ще ги получиш
Тия разбойници миньорите върху 81 долара ни удържаха цели 0,50 цента (0,002 BTC)
Опа, появиха се в блокчейна след 1 минута, сега се валидират
Готово, вече са в твоя портфейл. 15 минути. Наздраве
Наздраве и от мен - най-важното е човек да си държи на думата, останалото са алабализми. Много успехи от мен, и да знаеш, че последното нещо, което съм, е русофил, аз съм просто българофил, но не тип Дебел паша или Бялата Златка, та затова съм и застрашен вид от Червената книга, което може би те обърква, че съм с нещо червено в менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар