If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами тогава за що ти е да се занимаваш с тези крипто-щуротии?
И за какво ги похарчи тези 150 биткойна през 2013 година? Дано да не е за пица, сандвичи, кафе и дъвки.
Ами тогава за що ти е да се занимаваш с тези крипто-щуротии?
И за какво ги похарчи тези 150 биткойна през 2013 година? Дано да не е за пица, сандвичи, кафе и дъвки.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ако курса на BTC не продължи да расте както тази година, нито карти, нито ASIC копачки не са изгодни
1 година за възвръщаемост не е приемлива при присъщите за койните рискове
Барби, въпреки че си Пионер в копането, отдавна не си в играта, а тази игра се променя доста бързо .....
Само за пример - имам едно старо (от 2008 г.) дъно, на което съм закачил 2 карти Р9 280Х и Р9 290Х.
Носи ми 6,5 $/ден, разхода на ток е 650 Вт - т.е. около 1,6$/ден
Чист приход 4,9 $/ден = 8,00 лв/ден
280Х може да се намери за около 280 лв
290Х може да се намери за около 350 лв.
Захранване 850 Вт - около 300 лв.
Общо 930 лв.
т.е - инвестицията се избива за около 120 дни и то с карти от преди 3 поколения ......
Биткойнаджиите, вместо да се мъчите поединично да правите нещо там с разни смотани карти, защо не си обедините бюджетите да си построите обща печатница за биткойни, поемате солидарно разходите за ток и поддръжка и после да си делите напечатаното според дела на самоучастието?
Фрости, това което предлагаш се прави много отдавна, включително и в България. Явно си почнал все по-сериозно да се замисляш - Браво имаш напредък!
Това се прави основно за големи мощности и най-голямото предимство е че разходите за СОТ и Охрана са доста по-ниски след като се разделят. Аз например не бих участвал в такава "кооперация". Може да е по-удобно и по-печелившо, но си предпочитам сам.
Биткойнаджиите, вместо да се мъчите поединично да правите нещо там с разни смотани карти, защо не си обедините бюджетите да си построите обща печатница за биткойни, поемате солидарно разходите за ток и поддръжка и после да си делите напечатаното според дела на самоучастието?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Последните 10 години се "навъртам" тук. Да сме Живи и Здрави, не виждам защо след 5 месеца да ме няма!
П.С. Малка продажба на 5.100+ лв/Биткоин. Не можах да устоя!
Между другото - тази седмица покрай Форка с новата монета прехвърлях едни количества Биткойн напред-назад из мрежата. Бързината е много по-добра от преди 1 седмица и таксите са много по-ниски! Сегашната продажба стана за 2-3 минути и таксата ми е около 0,04% от преведената сума! т.е. Deviation Team си изпълни задачата, което обяснява и покачването в цената!
През 2007 в началото на лятото гледах едно интервю на някакъв мениджър от Уникредит. Той казваше че е продал всички акции и че пазара се намира извън нормалните нива. Тогава аз си казах леле този колко е тъп.
След това през октомври продадох дялове в един фонд. Служителката ме гледаше с недоумение (предполагам си казваше леле този колко е тъп).
След 5-6 месеца аз си казвах - леле този от Уникредит явно е бил умен тип.
А пък дяловете, които продадох по-рано се оказаха една от най-печелившите ми стъпки.
Та всичко е правилно от определена гледна точка. И ти пожелавам да се навърташ в този форум и след 5 месеца
Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
Лека Нощ!
пхахахахах хахахах мда виждам ама май само си минавал от там, всеки в Булгаристан разбира от всичко, да си опрай колата, да е лекар, да опрай бойлера, разбира от ИТ, от борси от пичкокойни, да опрай си хладилника, да пече ракия у задния двор, шофьори, сводници, крадци, разбирачи тарикати и винаги всеки е по по най, "Аз съм човек на тоя на оня ако звъннем до 5 мин, не си на работа" пхахахаха деебба и глупаците .... За тва държавата е кочина ама пълна изоставена кочина с 600 леа средна заплата !!! ....А ако случайно ги имаш всички тия дипломи изпити значи държава е съвсем деградирала и стигнала дъното щот не е останал читав кадър и всичкото нормален човек се е изнесъл вече от там ....
P.S. забрайх най-важното, че всеки е магистър с по 5 дипломи по икономика, информатика, медицина, индженер, архитект, PR Маркетинг Реклами и модели и т.н. дори и овчарите имат вишо за мениджмънт на стадото в планината ...
Коментар