IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Биткойна е ясен.
    Дайте да видим новата стотинка има ли ляб в нея,че е на добри нива,ама е по волатилна от биткойна....
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Ами тогава за що ти е да се занимаваш с тези крипто-щуротии?
      И за какво ги похарчи тези 150 биткойна през 2013 година? Дано да не е за пица, сандвичи, кафе и дъвки.
      150 [BTC] * 100 [USD/BTC] = $15 000
      $15 000 много лесно се харчеха тогава за KNC ASIC-копачки - Saturn, Jupiter
      https://www.coindesk.com/kncminer-cu...n-mining-rigs/
      и Antminer ASIC-копачки: https://shop.bitmain.com/
      да не говорим за разни електронни гаджети

Сега копачките са в мазето, като декор,
      не ми се губи време да ги продавам
      Пък и ако биткойна отиде на 10 000, пак ще ни топлят безплатно
      Last edited by barbaron; 05.08.2017, 12:38.

Коментар

• Ами тогава за що ти е да се занимаваш с тези крипто-щуротии?
        И за какво ги похарчи тези 150 биткойна през 2013 година? Дано да не е за пица, сандвичи, кафе и дъвки.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Ако курса на BTC не продължи да расте както тази година, нито карти, нито ASIC копачки не са изгодни
          1 година за възвръщаемост не е приемлива при присъщите за койните рискове
          Барби, въпреки че си Пионер в копането, отдавна не си в играта, а тази игра се променя доста бързо .....
          Само за пример - имам едно старо (от 2008 г.) дъно, на което съм закачил 2 карти Р9 280Х и Р9 290Х.
          Носи ми 6,5 $/ден, разхода на ток е 650 Вт - т.е. около 1,6$/ден
          Чист приход 4,9 $/ден = 8,00 лв/ден
          280Х може да се намери за около 280 лв
          290Х може да се намери за около 350 лв.
          Захранване 850 Вт - около 300 лв.
          Общо 930 лв.
          т.е - инвестицията се избива за около 120 дни и то с карти от преди 3 поколения ......
          remember remember the fifth of november

Коментар

Като си помисля, че похарчих повече от 150 биткойна 2013 - 2015 (= $500 000 днес)
            става ми едно такова весело ...
            Ле-леее 150*3000 = 450 000 долара х1,65 ~ 742 000 лева. Почти щеше да бъдеш милионерче и направо да се пенсионираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
              Биткойнаджиите, вместо да се мъчите поединично да правите нещо там с разни смотани карти, защо не си обедините бюджетите да си построите обща печатница за биткойни, поемате солидарно разходите за ток и поддръжка и после да си делите напечатаното според дела на самоучастието?
              Фрости, това което предлагаш се прави много отдавна, включително и в България. Явно си почнал все по-сериозно да се замисляш - Браво имаш напредък!
              Това се прави основно за големи мощности и най-голямото предимство е че разходите за СОТ и Охрана са доста по-ниски след като се разделят. Аз например не бих участвал в такава "кооперация". Може да е по-удобно и по-печелившо, но си предпочитам сам.

Коментар

• Биткойнаджиите, вместо да се мъчите поединично да правите нещо там с разни смотани карти, защо не си обедините бюджетите да си построите обща печатница за биткойни, поемате солидарно разходите за ток и поддръжка и после да си делите напечатаното според дела на самоучастието?

Коментар

• Последните 10 години се "навъртам" тук. Да сме Живи и Здрави, не виждам защо след 5 месеца да ме няма!
                  П.С. Малка продажба на 5.100+ лв/Биткоин. Не можах да устоя!
                  Между другото - тази седмица покрай Форка с новата монета прехвърлях едни количества Биткойн напред-назад из мрежата. Бързината е много по-добра от преди 1 седмица и таксите са много по-ниски! Сегашната продажба стана за 2-3 минути и таксата ми е около 0,04% от преведената сума! т.е. Deviation Team си изпълни задачата, което обяснява и покачването в цената!
                  Last edited by marin1; 05.08.2017, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                    400$ скок за последните 24 часа!
                    https://media.giphy.com/media/10vfyRDXEr24RW/giphy.gif
                    През 2007 в началото на лятото гледах едно интервю на някакъв мениджър от Уникредит. Той казваше че е продал всички акции и че пазара се намира извън нормалните нива. Тогава аз си казах леле този колко е тъп.

След това през октомври продадох дялове в един фонд. Служителката ме гледаше с недоумение (предполагам си казваше леле този колко е тъп).

След 5-6 месеца аз си казвах - леле този от Уникредит явно е бил умен тип.
                    А пък дяловете, които продадох по-рано се оказаха една от най-печелившите ми стъпки.

Та всичко е правилно от определена гледна точка. И ти пожелавам да се навърташ в този форум и след 5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Айде Груйо е на ход
                      Според мен ако отиде на 9 ~ 10 000 долара за биткойн тогава е ходът на Груйо.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Айде Груйо е на ход
                        Quos Deus vult perdere prius dementat

П.С. Това ми е от Латинския в Медицинска Академия.

Коментар

• Айде Груйо е на ход
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 400$ скок за последните 24 часа!
                            https://media.giphy.com/media/10vfyRDXEr24RW/giphy.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                              ...............

Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
                              П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
                              Лека Нощ!
                              пхахахахах хахахах мда виждам ама май само си минавал от там, всеки в Булгаристан разбира от всичко, да си опрай колата, да е лекар, да опрай бойлера, разбира от ИТ, от борси от пичкокойни, да опрай си хладилника, да пече ракия у задния двор, шофьори, сводници, крадци, разбирачи тарикати и винаги всеки е по по най, "Аз съм човек на тоя на оня ако звъннем до 5 мин, не си на работа" пхахахаха деебба и глупаците .... За тва държавата е кочина ама пълна изоставена кочина с 600 леа средна заплата !!! ....А ако случайно ги имаш всички тия дипломи изпити значи държава е съвсем деградирала и стигнала дъното щот не е останал читав кадър и всичкото нормален човек се е изнесъл вече от там ....

P.S. забрайх най-важното, че всеки е магистър с по 5 дипломи по икономика, информатика, медицина, индженер, архитект, PR Маркетинг Реклами и модели и т.н. дори и овчарите имат вишо за мениджмънт на стадото в планината ...
                              Last edited by michaelis12; 05.08.2017, 08:50.

Коментар

Като си помисля, че похарчих повече от 150 биткойна 2013 - 2015 (= $500 000 днес)
                                става ми едно такова весело ...
                                Няма да се Косиш Барби! Където е текло - пак ще тече!!!

Коментар

Working...
                                X