If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми издържа ангела и затворих на 693$ -това ми е 400$ печалба на парче.
Бит кеша е луд кон!!!
Чакам да се закача пак,няма смисъл да се държи дългосрочно,тъй като прави и сериозни корекции,и така като цяло движението нагоре може да се отиграе многократно.
Успех.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
... И Когато човека си направи друга хеш функция. нещата се "приспаха"...
Късметлия, непремнно да почерпи, понеже никой не се занимава да атакува неговата хеш функция.
Иначе анализирани и атакувани публични хеш функции има 100ци.
Както е писал DeBeers, ако някой пробие публичната криптография, най-добре си вадете парите от банките. Само кеш !
Препоръка е.
Моите, дето се получиха от сплита (т.е. наготово) няма да ги продавам под 1000$ ако стане - стане.
Иначе за спекула беше идеално - да се купи на 0,06-0,07 и да се продаде над 0,1 BTC/BCH
Защо беше,все още е!
Това си е биткойн на идеална цена!!!
Иначе,да, и аз ще държа по дългосрочно,не са ми важни тези пари,и ще ги оставя да се развиват във времето.
Иначе имам и още позиции.
Няма да ги продавам поне до предния им връх 700-750$,може и още да ги подържа.
Имат хляб според мен.
Моите, дето се получиха от сплита (т.е. наготово) няма да ги продавам под 1000$ ако стане - стане.
Иначе за спекула беше идеално - да се купи на 0,06-0,07 и да се продаде над 0,1 BTC/BCH
Добри Ютро!
Честито!!! Аз също мислех да купя преди 3-4 дена, ама само с мисленето си останах ......
На колко ще ги продаваш, ако вече не си го направил?
Няма да ги продавам поне до предния им връх 700-750$,може и още да ги подържа.
Имат хляб според мен.
Добри Ютро!
Честито!!! Аз също мислех да купя преди 3-4 дена, ама само с мисленето си останах ......
На колко ще ги продаваш, ако вече не си го направил?
mathematician - изкопани са заедно с него, и се докопават докато се докопае той. После тока за машините на миньорите ще се плаща с комисионните от търговията с него и двойника му също.Познай от първия път какви ще са комисионните..
bertram - най добрия инд., като вземат пенсионерите да го пазаруват за 6-ти пенсионен стълб. Нищо чe няма никаква нормална доходност, важното е че лети като ракета с по 10% ей така. :-)
Коментар