IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от marin1
    Фрости - нещо такова ли ще стане???
    http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
    Такава графика не съществува и ти добре го знаеш, но аз знам за друг вид графики в който ракетата е излетяла до небесата на 1-2 месеца а след това срива е бил още по-жесток

    Коментар


    • Какви са тия глупости,че биткойна имал неограничени приложения и нз си какви щуротии? Биткойна се използва заедно с още 2-3-4 криптовалути за пазарене в дарк маркетите за дрога и оръжия, разни видеа извратени и такива шуротии от всякакви ненормалници. Правени са експерименти има стотици видеа в тубата как се оцелява с биткойн в някой голям град...... ами доста зле е положението.

      Каква такса ще платиш за една бира от 4,5 долара и за колко време ще стане. Или като не стане веднъж отново пускаш и ти мине деня и кефа от биричката.

      Айде бе сега някакви ракети някакви излитаня, та нали ти говореше как биткойна ставал 10 000 а етера чуквал поне 1000, само че в момента него специално доста го приземиха и второ голяма част от сделките на тия борсички се правят само и единствено за надуване на цената, да ти ги продадът и да духнат с реални долари/евро/йени а ти да си останеш с койни който не се приемат почти никъде освен по черните сайтове. Съпротиви подкрепи хаха кой ги гледа тия неща? Спекулантите на биткойн доста се различават от истинските такива. При реална стойност от 300 долара за парче в момента все още сме в огромен балон. Аз очаквам спукване и да видим цени от 200 долара Да не 1200, а 200. Запишете си го някаде. Вашите прогнози от 10 000 и 100 000 вече съм си ги записал

      Коментар


      • Първоначално изпратено от marin1
        П.С. Сега "капацитетите" като Фрости, мрости и компания ще ни обяснят какво ни чака, но дали ще го отиграят???!!!
        Какво има за обяснение, гледам, че за 1 месец тая крипто-тъпотия се срина и загуби ~33% от стойността си. Онези, които купиха на две и деветстотин вече са вътрешно и с двата крака. Я ни кажи, някой който преди един месец е дал 20 000 долара за тези виртуални измишльотини, с колко се е набутал до сега и с колко са му се стопили парите.
        Въпросът е дали ще занулят "стария" биткойн и ще го пратят в небитието, преди да минат към "новия" биткойн.
        Last edited by Frosty; 16.07.2017, 10:42.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

          Дори най големите ни умове не знаят точно какво са криптовалутите. Това е една нова концепция, на която тепърва ще се търси приложение, възможностите на пръв поглед изглеждат неограничени. За първи път имаме нещо което е и пари и стока и математическо уравнение и какво ли още не. Използването на криптовалутите като пари, е най елементарното нещо което можем да правим с тях, но технологията може да се използва и за много други неща и броя на тези неща е ограничен само от нашето въображение. Криптовалутите могат да автоматизират процеси в обществото, за които се е смятало до сега, че е невъзможно да бъдат автоматизирани.
          знаеш ли за първи път четох за биткойн когато беше на 30 долара и го величаха като бъдещето на парите. след това се спихна на 3 долара и на никой не му пукаше вече. сега спихна от 3 бона на 2, знаеш ли защо криптовалутите не са истинси валути? точно заради волатилността. е и това че почти нищо не можеш да си купиш с тях защото почти никой не ги приема. от друга страна мисля че причината биткойн да отлепи от 3 долара до 3000 е защото го забелязаха онзи хазартен народ китайците дето спекулират със всичко включително с цената на рибни пикучни мехури

          50%-98% от търговията с биткойн е в Китай и виж в края на 2013 как цената се срина наполовина само за няколко седмици след като китайската централна банка излезе с едно изявление. или как февруари 2017 централната банка се срещна с трите най-големи биткойн платформи в страната и след това и трите спряха тегленията за четири месеца.

          опичай си акъла

          Is China Gaming Bitcoin? | China Uncensored

          Last edited by Black and white cat-foot; 16.07.2017, 10:19.
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

          Коментар


          • Ама много сте ми сладки и смешни като почнете да се обяснявате колко непонятна и неограничена е тази нова технология и колко невъзможно било да се провали. Хаха!
            Колкото и революционна и космическа да е концепцията, това, което в момента определя нуждата от биткойна и неговата стойност е простата възможност на хората да изкарат реални пари и да прескочат някои местни ограничения, налагани от отделните страни и техните централни банки.
            Щом намалее или изчезне тази възможност.... голям праз от потенциала на технологията след като от този потенциал не мога да извлека лична печалба.
            Не се усещате ама се превръщате в нещо сектанти, а защитата и вярата в стойността на биткойна - в нещо като религия. Дано това да не е единствената ви надежда за по-добър жизнен статус.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от marin1
              Добри Ютро!
              Говори се за "цепене", меки и твърди вилици и т.н. Признавам си че абсолютно нищо не разбирам, но ето една картинка с дати за това, което ни очаква в следващите месеци:
              https://pbs.twimg.com/media/DExG3mcUIAAN5Yl.png:large
              П.С. Сега "капацитетите" като Фрости, мрости и компания ще ни обяснят какво ни чака, но дали ще го отиграят???!!!


              Какво ще се случи... спекулантите ще си отиграят играта и после отиваме напред и нагоре. Биткойн и криптовалутите не могат да бъдат унищожени от спекуланти, това се е доказало поне 10-тина пъти до сега. Преди някой да прави крайни изказвания как "Биткойн ще умре", нека изчакаме 6 -7 месеца. Това са си нормални движения и по лоши сме виждали, още дори не са пробили подкрепата при 1247 (т.нар. MtGox подкрепа). Ако спекулантите са сериозни, може и това да стане. Дали могат да го смъкнат под 1000, е големия въпрос. Но дори да се случи, това съвсем не означава, че и другите криптовалути ще продължават да падат.

              Този тип движения са нормални, когато имаме много мощни инерционни системи, например растежа на Биткойн и криптовалутите може да се сравни с излитането на многостепенна ракета. Ако се сравни графиката на ускорението и отделянето на всяка следваща степен, това прилича на графиката при растежа на Биткойн. Просто сме отделили 2-рата степен и сега започваме ускорението на 3-тата, която ще ни отведе до много по високи нива от сегашните. Напишете в Гуглето "rocket acceleration graph", ще видите че при превключването между степените има рязък спад на ускорението, точно този физичен феномен наблюдаваме в момента. Ускорението достига крайна точка и понеже е невъзможно да има система с безкрайно ускорение, има спад и после отново растеж. Това се наблюдава не само при физични процеси, наблюдава се и в еволюцията, когато имаме периоди на голям напредък последвани от спад и след това още по голям растеж. Същото се наблюдава и при развитието на човечеството и икономиката. Има всеобщи валидни правила във Вселената и колкото и велик да е Биткойн, не може да не е подвластен на тези правила.

              Ако погледнем графиката на пазраната капитализация, на всички криптовалути сумарно, ще видим, че от началото на годината до сега имаме повече от 3 пъти растеж, дори след тази корекция в момента. Този темп на растеж, просто беше невъзможно да продължи до безкрайност, и очаквано корекцията дойде, дали ще е по голяма, можем само да гадаем, защото си нямаме на идея "колко е голяма ракетата".

              Дори най големите ни умове не знаят точно какво са криптовалутите. Това е една нова концепция, на която тепърва ще се търси приложение, възможностите на пръв поглед изглеждат неограничени. За първи път имаме нещо което е и пари и стока и математическо уравнение и какво ли още не. Използването на криптовалутите като пари, е най елементарното нещо което можем да правим с тях, но технологията може да се използва и за много други неща и броя на тези неща е ограничен само от нашето въображение. Криптовалутите могат да автоматизират процеси в обществото, за които се е смятало до сега, че е невъзможно да бъдат автоматизирани.

              Коментар


              • В България има прекалено много хора, които се прехранват от лъжи и лъжливи коментари срещу заплащане, че да очаквате да ви вземат насериозно и уважително, докато сте удобно анонимно скрити зад никове

                Добро ютро ли е днес за инвестиралите в биткойна или само за тези, които така или иначе си прибират %-тите от борсовите операции с биткойни?

                Коментар


                • Странна работа е туй нещо "Български Форум"
                  Няколко запознати и знаещи,намират сили да обесняват културно и възпитано на няколко незнаещи и арогантно държащи се. .....

                  П.С. Замръзналия,дръж се прилично и слушай като ти се обеснява!
                  Друг е въпроса,че въобще нямаш работа в тази тема!!!

                  По темата: нека поживеем и ще видим,който го е страх от мечки да не ходи в гората .
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Спихна под 2000, явно балонът е пробит и бавно изпуска въздух. Въпросът е дали ще занулят стария преди да минат на новия? И после почват на ново с копаенето от ниска трудност?
                    ...
                    Докато пиша спихна още, до 1980 - май му е изпята песента на стаирия биткойн. Да видим дали ще удари нулата.
                    не го разбирам това със стар биткой нов биткой... знам само ,че доста навлезе биткойна като система за разплащане и покупка та ще бъде много тъпо ако загърбят проникването, което има койна... това са много виртуални сметки, макар и празни или с малко койни вътре, за да си крипто-валута....трябва да си познат и разпространен....иначе си поредната екзотика ... като онова на доктор Ружа

                    не мисля, че ще си го причинят това безумие биткой играчорите..
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • Спихна под 2000, явно балонът е пробит и бавно изпуска въздух. Въпросът е дали ще занулят стария преди да минат на новия? И после почват на ново с копаенето от ниска трудност?
                      ...
                      Докато пиша спихна още, до 1980 - май му е изпята песента на стаирия биткойн. Да видим дали ще удари нулата.
                      Last edited by Frosty; 15.07.2017, 17:29.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                      Коментар


                      • стотинкаджии, то са видя кои сте стотинкаджиите...
                        сакън да не изгубите 2 бинки и ся седят *срани гъзове, щото пари не прай само тоз дето не е влязъл и ного ги яд сега

                        тука колегите ви обясняват уравновесено в детайли и възпитано, вие с вулгарен сарказъм отвръщате на всеки пост...

                        време е да си изнасяте пробитите гъзове от тука като нямате ташкуни
                        Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          т.е. без да правят нищо ще станат по-богати... независимо от подобните на твоите крякания по форумите!!!
                          Щели да станат по-богати...ха-ха-ха, бай Марине, да не те е понапекло слънцето?
                          Онези, които купиха на две и шестстотин вече са вътрешно и с двата крака... а които са купили на две и деветстотин вече са фалирали.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                          Коментар


                          • Ограничен бил до 21 милиона, ама не е ограничен всяко пишлеме да си направи още сто и един други биткойна всеки по 21 милиона. Нали тъй?
                            Не, аз не се притеснявам, даже се радвам всеки път, когато Сульо и Пульо почнат да бълват нови и нови крипто-шитни. Това е най-готиното в липсата на регулации. Купувайте докато не са свършили... ха-ха-ха
                            Според вас възможно ли е в рамките на няколко часа, докато всички спят, да спихнат цената на сегашния биткойн до 0,0 и парите изведнъж да се налеят към новия бай хойн, който сигурно пак ще почнат да го печатат от нулата?
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                            Коментар


                            • Фрости,
                              1-во никой не знае какво ще се случи на 1-ви август
                              2-ро дори и да се цепи веригата и се "роди" Нов Биткоин ако е същата процедура, както беше при Етерума (появи се Етерум Класик) всички потребители ще получат от "новия Биткоин" колкото са имали в стария портфейл - т.е. без да правят нищо ще станат по-богати в Криптовалути!
                              3-то - ти защо се притесняваш какво ще се случи на 1-ви август? Да не би да имаш Биткоин???
                              и последно - Биткоина е ограничен до 21.000.000 бр. и така ще си остане независимо от подобните на твоите крякания по форумите!!!
                              remember remember the fifth of november

                              Коментар


                              • Е нали уж не можело да се напечатат повече от 20 милиона биткойни? Сега изведнъж се пръкна второ копие.Тея крипто-боклуци почнаха да се размножават като паразити. Що така?
                                Пичове, купувайте докато не са свършили. След 1 година ще има поне още 5 други биткоина.Ха-ха-ха...
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                                Коментар

                                Working...
                                X