Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Не може нищо да се каже за нещо без фундамент и връзка с реалността, човек
Прави ми впечатление обаче, че биткойна и БТК-кеша са отрицателно корелирани в момента, а сумата БТК+БТК-кеш е равна на макса на биткойна до сега...
P.S. Ама верно изби рибата тоя кеш... за 2 дена - 100% ръст.
Мнението ми не е препоръка за нищо.
Защо да няма връзка с реалноста?! Какво е всъщност "реалноста"... само това което можеш да видиш и пипнеш... или нещо повече. Знаеш ли... самото понятие реалност е абсолютна измишлиотина, защото ние не знаем какво е. (макар и да си вярваме, че знаем)
Относно фундамента... истината за фундамента е... че няма фундамент по принцип.
Някога са си мислели, че фундамента е Земята... защото е била център на вселената. Дълги години върху това нещо се е градяла цялата философия на човечеството...
Днес вече знаем, че матиматиката е по добър фундамент от кое да е материално нещо, защото е универсално приложима... т.е. имаме едновременно нов "център на вселената" и нов "бог". Макар и да не ги наричаме по този начин, но всъщност са точно това. Оказва, се че истинският фундамент е, абсолютно абстрактен и едновременно с това по реален от "реалноста".Last edited by Xman1; 11.11.2017, 18:39.
Коментар
-
Не може нищо да се каже за нещо без фундамент и връзка с реалността, човек
Прави ми впечатление обаче, че биткойна и БТК-кеша са отрицателно корелирани в момента, а сумата БТК+БТК-кеш е равна на макса на биткойна до сега...
Мнението ми не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПу да не му е уроки на Кеш-аУнция злато
Такъв пъмп да видим дъмп-а. Някой има ли достъп до форуми за пъмп енд дъмп. Чешите си езиците за глупости и никой на никой не помага. Един шийт ми го дъмпнаха за една нощ с 50% а след това го качиха с 300. В момента помпят кеш-а, но никой няма инфо за таргета.
Ако големите риби са решили да се местят скоро няма да има дъмп.... но това никой не го знае. За сега най голямото изявление е че bitcoin.com ще започне да продава директно Биткойн Кеш.
Коментар
-
Абе, хубава работа е това bitcoin-a ама взе да става улава! В началото поне употребата му поддържаше логически някак си цената. Сега реалния стокооборот с биткойни остана делече далече и единствения двигател на цената остана, рекламата и очакванията, че започва нова икономическа ера. На мен тези неща ми говорят много. Освен това за да отскочи от тези цени, трябва два три пъти повече ентусиазъм, новини,семинари и инвеститори! ;-) Мисля да псуна некоя друга монетка на късо съединение....
С близък стоп...Last edited by takiteasy; 11.11.2017, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПу да не му е уроки на Кеш-аУнция злато
Такъв пъмп да видим дъмп-а. Някой има ли достъп до форуми за пъмп енд дъмп. Чешите си езиците за глупости и никой на никой не помага. Един шийт ми го дъмпнаха за една нощ с 50% а след това го качиха с 300. В момента помпят кеш-а, но никой няма инфо за таргета.
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2017, 17:02.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Пу да не му е уроки на Кеш-аУнция злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИма си достатъчно връзка и в тоя момент. Трудно е обръщането на алткойновете в БТК.
Да се измери налягането на въздуха в отделните такива ли?
Иначе, с фиатните пари директна връзка няма, и трябва някой (central counterparty) да се нагърби да я осигури, демек да гарантира за кеширането.
In XXXcoin we trust...but we have to cash in at some point in time
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2017, 13:18.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Благодаря за коментара.
Един въпрос - как точно я има връзката с фиатните пари без central counterparty? Не ми е ясно.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Скоро ще те изравня:
на :https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
Cloud Miningна:10.80889157 GHS 4.0
https://freebitco.in/?r=7643777- 0.00047977 BTC
За няма и 2 месеца.
И няма такова животно.
Няма няма, ама аз си го паса.......
На аванта толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеБаш това болднатото имах предвид. За момента единственото предимство на Биткойн е поддръжката му. За да платиш с алткойн трябва да си отвориш акаунт в криптоборса, в каквато пак има ограничения. Липсва удобен gateway на алткойновете към Биткойн. Връзката с фиатните вече я има.
Един въпрос - как точно я има връзката с фиатните пари без central counterparty? Не ми е ясно.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Трудничко ще ти е да реализираш борса, без някой да е отговорен за транзакциите в нея...
Айде, трансферите на монетките ще ги реализираш някак (смарт-контракти, едно - друго), ама връзката с фиатните пари ти се губи....
Иначе няква борса само за връткане на едни монетки в други повече има шанс за реализация....
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМда, това беше една от идеите, за които така и не намерих съмишленици да копаме дано я реализираме. Всеки се ушил у заеми и гледа шефа си в очите!
Айде, трансферите на монетките ще ги реализираш някак (смарт-контракти, едно - друго), ама връзката с фиатните пари ти се губи....
Иначе няква борса само за връткане на едни монетки в други повече има шанс за реализация....
Ама квото и да правиш, все ще трябва да кешираш в един момент... засега тва е положението.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2017, 12:39.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение... Сега идеята е да няма криптоборси а само софтуер който всеки който ползва криптоси го запуска на машината си и по този начин се поддържат крипто ту крипто трансферите.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение...
Всъщност, цялата история с БиткоинКеша изглежда доста абсурдна (пари от въздуха и т.н.), но ако приемем че БиткоинКеша е ДИДИДЕНТ за притежателите на Биткоин - всичко си идва на местото!!!
П.С. Имаше тема във Форума Дивиденти/Дивиденти (или нещо подобно), никога не съм имал акции и нямам желание да имам!!! Биткоин/БиткоинКеша компесират този ми "пропуск".
Last edited by IvanTerziev; 11.11.2017, 12:30.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар