prectical - покачването на цената при койните е функция по дефолт и е зададена чисто математически :-) Ако ти или няма да си само ти имахте по 100 койна цената няма да може да се покачи, ще искате да ги продадете на фантастичната цена и кой ще плати тази цена за тях. Биткойна в момента вече не се ползва от никой освен за спекула - търсят се мераклии да си купят сатошита, това е търсенето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Защо мислите,че ние противниците на биткойна злобеем? Аз лично много се радвам за човека със 6 те биткойна който сега на хартия има отлична печалба. Злобарите са тези с малкото койни и те са най гръмогласни (то това е нормално не само в тази ситуация) Хора с 2-3 койна ни надуха главата. Ако некой от вас има 100 койна му стискам ръката и напускам темата. Некой от вас има ли топки понеже се пишете за големите инвеститори и говорите за 70 процента ръст какъвто не се вижда на акциите да набие поне 500 бона в койни? Има хора дето използват такива суми,че 1 процент печалба е повече от 1000% ръст на някой от вас при биткойна.
Аз злоба нямам към никой. Ако ме е яд за нещо то е,че не съм купил като бяха по 1 долар. За 100 не съжалявам нито след това защото цената беше прекалено висока за голяма инвестиция. Ама ей така с пари за семки да си бех купил 1000 койна ехххх... ако знаех колко балъци има по таз земя може би и 100 000 щях да купя.
- 1 like
Коментар
-
Има два съвсем отделни въпроса.
1. Единият е има ли биткойн вътрешноприсъща стойност, има ли логика в оценката му, има ли бъдеще като валута и валута ли е изобщо.
2. Другият е за конкретното участие в спекулативния балон.
Вторият въпрос не ме вълнува много. Но мисля, че хората които го правят трябва да са наясно какво точно правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКеша,етера и лайткойна си катерят сериозно,който има-честито!
иначе тук нищо ново- керванът си върви(крипто поскъпва),кучетата си лаят(кучетата си лаят)
Има Доволно от Всичко изброено + Биткоин. Днес ми се активира и първия Ордер Продава Етерум на 340 Евро - това е от покупките ми на 250 Евро. Изкопаните Етеруми си ги държа за над 1000$.
П.С. кучетата тук по скоро джавкат а не лаят. А виж - истинските Кучета (DOGE) днес направо си Хапеха, защото имат ЗЪБИ. И от тях доволно (sell на 27 Сатошита)remember remember the fifth of november
Коментар
-
Ами те най-върлите койнаджии са най-озлобени, че самите те изпуснаха влака и не са купували докато е било евтино по 50-100 долара и сега са принудени да играят на рулетка по борсите. И в копането с видеокарти няма келепир вече.
Мен не ме интересуват техните виртуални цифрички, даже да станат 1 цент или 10 000, пак не ме интересуват, докато не ги видя официално листнати за покупко-продажба на регулирана борса и докато не видя институционален, професионален инвеститор да вкарва реални пари в тяхната измишльотина.Last edited by Frosty; 23.11.2017, 22:33.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Виждам озлобление при феновете на биткойн. Хората, които предупреждават, че е балон нямат злог в биткойн и съответно гледат по-трезво.
Завист може би можеше да има, ако феновете бяха спечелили много пари. Ясно е, че става дума за копачи и за семкаджийски суми и че никой от тук пишещите не е "инвестирал" някаква сериозна сума примерно през 2012 и още да държи.
Теоретично от балони могат да се правят много пари, но на практика почти всички губят накрая. И то много.Last edited by Money; 23.11.2017, 22:13.
Коментар
-
Майната е прав!!!
Вземете си пуканки и гледайте "шоуто" което ше е м/у 11-ти и 16-ти декември, аз смятам да го гледам от 1-вия ред!!! Ама няма само да гледам ами и ще кеширам.
После може малко да позлобеете ама няма да е за дълго! През това време ще пълня с кешираното.
Всичко ще е много бързо и времето за реакция ще е много важно!!!Last edited by marin1; 23.11.2017, 21:41.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Спасителят доста отдавна е приключил кариерата си на кръста , тъй че не виждам смисъл в твоите напъни ...налей си едно и гледай мача по спокойно.
Мачове мразя.
Пуснах линк в контекст, че искат да забраняват криптосите в Европа. Един разумен човек би обмислил всички варианти за реакция. Аз лично няма да си оставя пари в банка. Оттам я злато ще поскъпне, я имоти.
Криптосите не. В Индия и Зимбабве едва ли се вълнуват от съдбата на някакви си койни, де ни може да видиш ни пипнеш. Ама и там имоти и злато държат цена. Койните са забавление на модерния рекламен човек.
Явно тук е форум в стил Левски-ЦСКА, отколкото за мислене!
В Second life, една допотопна игра - си продаваха виртуални къщи за по 100 000 долара. От тяхна гледна точка аз съм неандерталец, че не съм я купил на 50 000 $. От моя гледна точка - нещата глобално отиват на много зле с тия хеликоптерни пари. И като ви угасят тока тоя път ще се хиля в тая тема, щото като трая и забравяте колко народ изгоря с тия койни. Досега не чух обяснение що поскъпват, различно от чистата спекула. Спекулата се движи в двете посоки.Last edited by IvanTerziev; 23.11.2017, 21:36.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНа кое казваш пенене? Такова щеше да е ако ви злорадствам който накупува Лайтове на 50$, Peer и Namecoin за по 15 $, и protoshares, дето не знам дали се търгуват. И 3 и нещо години Лайта беше на загуба, останалите изброени и сега са.
Ама тогава си траях, че щеше да е доста гадно ако се пеня!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение..... Такова щеше да е ако ви злорадствам който накупува Лайтове на 50$, Peer и Namecoin за по 15 $, и protoshares, дето не знам дали се търгуват. И 3 и нещо години Лайта беше на загуба, останалите изброени и сега са.
......
Пак ти казвам - Чашата е наполовина ПЪЛНА, а не празна!!!
ЛайтКоин Портфейла ми е един от най-старите които поддържам и цялата история си стои, за пъмпа когато говориш, продадох на над 40$ и после си купих двойно на под 20$.
В момента е 76$, но няма да продавам преди да стане 1.000$
40 ПЪТИ а??? Найс а?
Протошеър съм го копал и беше МНОГО изгодно в началото, после се трансформира в Битшеър или нещо такова НО НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛ, както ти си мислиш ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми кво се пениш тогаз ...свиркай си и гледай Марин как гълта вода ...
Ама тогава си траях, че щеше да е доста гадно ако се пеня!
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДа търся графики ли?
https://www.coingecko.com/en/price_charts/litecoin/usd
От 50$ 28.11.2014 на 1,38$ на 13-ти април 2015.
36,23 пъти е поевтинял.
.
Коментар
-
Ай ЧЕСТИТО!!!
https://cointelegraph.com/news/ecb-e...ree-withdrawalremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИ сега да падне на 720 пак няма да купя Биткойн! Просто не се сещам и една причина да струва каквото струва, извън спекулативния елемент. Много добре помня как Лайт падна 40 ПЪТИ, не процента. Понеже един колега копаше на служебния лаптоп, та ги следих.
Коментар
Коментар