IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
    ........Като смяташ,че ще разсте,защо продаде.Копай,купувай и стискай.
    Много пъти са ми задавали този въпрос тук - сега ще те удостоя с отговор:
    Защо продавам Биткоини:
    1-во Защото МОГА - т.е. ИМАМ!!!
    2-ро Защото ИСКАМ!!!
    И да, вярвам че ще расте още много, много ...... Сегашната възходяща вълна няма да приключи преди поне да има тест на 10.000$, а може и да стигне много, много по-нагоре. Аз ще продавам и на 10.000 и на 11.000 и на 12.0000 ...... - нещо против?
    remember remember the fifth of november

    Коментар


    • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      Че мръсни пари се прехвърлят чрез койни няма спор,но това са на разни кокошкари. Най-богатите хора държат над 20 трилионна в офшорки и скътани по разни места. Кой от тях ще тръгне да си мести долара или еврото в койн който днес има цена от 6800 а оня ден беше 7800....а ако падне за 2-3 дни до 1000? Никой няма сметка от тия богаташи да държи в койни пари. Те си имат начини за изпиране чрез правителства,чрез договори и хоп парите им са чисти. Разни криминални субекти ги изпират с фира както каза колегата до 20-25% Но не е ли по-лесно да си създадеш собствен койн и да кажеш ,че 1 милион балъка са ти го купили и хоп парите ти са чистак бърсак. Скоро ще замине още някоя борса до 2-3 месеца гаранция франция
      Как блондинке сделать СВОЮ криптомонету

      https://www.youtube.com/watch?v=UOiDdh5TTVo

      Номера е да им вдъхнеш живот,.
      Все едно БНБ да напечата една планина левове и да ги заключи в мазето. Ще има много цветни хартиики. Ама пари нема - деистваите.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

      Коментар


      • Че мръсни пари се прехвърлят чрез койни няма спор,но това са на разни кокошкари. Най-богатите хора държат над 20 трилионна в офшорки и скътани по разни места. Кой от тях ще тръгне да си мести долара или еврото в койн който днес има цена от 6800 а оня ден беше 7800....а ако падне за 2-3 дни до 1000? Никой няма сметка от тия богаташи да държи в койни пари. Те си имат начини за изпиране чрез правителства,чрез договори и хоп парите им са чисти. Разни криминални субекти ги изпират с фира както каза колегата до 20-25% Но не е ли по-лесно да си създадеш собствен койн и да кажеш ,че 1 милион балъка са ти го купили и хоп парите ти са чистак бърсак. Скоро ще замине още някоя борса до 2-3 месеца гаранция франция

        Коментар


        • DELCHO SMOKA - такива луди които да си дадат мръсните пари за това чудо мислиш ли че има. Биткойните са собственост на тези които успяха да ги откраднат чрез "борси" - морси. В момента 90% от койните са у тях, 10 % в сатошито към които може да добавиш и неизкопаните 49%. Така че може да го изсипе не а да го смъкне до центове и блокчайна ще работи като часовник и ще прехвърля койни. Мръсните пари ги въртят банките и ги трансферират без скрупули, защото въобще не са регулирани и контролирани..поддържат мръсни бизнеси и дори ги кредитират.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение

            Биткойна НЕ е балон за основната движеща сила зад него, а именно мръсните пари, които се трансферират без проблем по цял свят, прескачайки, всякакви граници, правителства и мониторинг. С обща капитализация от малко над 100 милиарда, това е съвсем малка част от трилионите, които са на тъмно и чакат само удобен момент, за да се скрият още по на тъмно! Поради тази причина, потенциалът за ръст при него съвсем не е изчерпан, а ще се ускори до към 15-30 хилки!

            В крайна сметка какво ще стане с Биткойна като цяло, няма значение за тези пари, защото те удоволетворяват моментните си цели! Винаги е имало печеливши и губещи, а тук определено ще има и от двете!

            Иначе за неговото бъдеще, то не може да бъде друго освен колапс, защото твърде високата му моментна цена го превръща в стопански и икономически безпредметно! То е извадено от икономическата система и не може да бъде средство за размяна, каквато е целта на всяка една валута или актив, който може да бъде конвертиран!
            Крайната цел на голямата част от мръсните пари е да станат чисти.
            Те имат предварително зададен максимален процент Фира по пътя на изчистването.

            Но става кофти, ако цялата сума мръсни пари се занули изведнъж. Едни хора ще намерят кой/кои да операт пешкира
            Last edited by Kildirim_Bei; 10.11.2017, 17:30.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

            Коментар


            • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

              А дано, ама НАДАЛИ ......
              Преди да се разходи до 10.000 няма да тръгне надолу!!!
              И вече едва ли ще видим цена под 2.000 - 2.500$
              Винаги ми е било интересно когато има разминаване между думи и дела.Като смяташ,че ще разсте,защо продаде.Копай,купувай и стискай.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
                Биткойна НЕ е балон за основната движеща сила зад него, а именно мръсните пари, които се трансферират без проблем по цял свят, прескачайки, всякакви граници, правителства и мониторинг.
                Проблемът е като тръгнеш да кешираш. Да обръщаш биткоините в долари. Това правителствата го знаят и дебнат на тези места където може да ги обърнеш.

                Щото с биткоините не може да си купиш ферари, нито яхта, нито имот.

                Да не говорим че доста банки за да си нямат проблем с регулаторите (пък и заради техни вътрешни принципи - вижте ни ние сме честни банкери) отказват да обслужват такива плащания.

                Така че и затова не става. Там още си вървят парите в куфарчета. Иначе за онлай преводи става - за до няколко хиляди долара, докато не попаднеш в радара на службите.


                Коментар


                • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Добро утро.
                  Чудесен ден
                  Разтоварих Биткойн кеша на 760 и Лайткойна на 66,и вече ще почивам.

                  Ще гледам за вход,но при минимум 20-30% под тези нива,и с по малки обеми,че бая нерви костват по-големите числа

                  Мамун,дано си оправил и ти сметките
                  Ъх: аз още си нямам за спекулка - копам си кротко като мъничък къртиц и се ослушвам кат` тако`а в царевичакот.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Само в рамките на няколко часа бяха затрити над 26 милиарда долара от "пазарната капитализация".
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Криптосите или т.нар. койни са акции на предприятия, които печатат виртуални цифрички.
                      ФЕД и ЕЦБ описа току-що

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение


                        Нещата със златото са доста по дълбоки, златото е всръх метал / не се окислява / абсолютно необходим за новите технологии – един ден когато навлезе свободната енергия, за вечни уреди, вечен метал. Друг е въроса къде е златото и дали е истинско / пълно е с фалшиви кюлчета няколко пъти а да гръмне скандала и го покриват/.
                        И аз съм мислил върху това - златцето е специално измислено или проектирано за да служи за пари. Секси е като цвят, не се прецаква от времето и влагата, ного е разтегливо и разпльокливо - от един грам човекът може да си дръпне 3 километра златен конец или може така да го разпльока, че да го направи прозрачно.

                        Освен туй не е отровно и човек може да си го ближе или направо - да го папа
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                          Само да не стане 15 цента.
                          Някой ако е изсипал 40-50 биткойна наведнъж и цената се е стопила с хилядарка. Теоретично, ако някой изсипе на един път 500-600 биткойна, може и до 10 долара да се срине, което показва че пазарната капитализация на койните е само фейк.
                          Без големи институционални инвеститори, на пазар на който участниците само разни интернет зомбита, които висят по цели нощи на мониторите, няма кой да им осигури желаната ликвидност и при малко по-големи количества цената се срива бързо надолу.
                          Предния ден ,когато беше голямото надолу-нагоре,в едната борса ,където следях цената и поне на 10 пъти се появяваше ордер за покупка на 140 и повече бройки биткойни.Така че 40- 50 бройки може да повлекат цената само за минути и то на борсата на която са ги изсипали.Много хора правят арбитраж и следят цените по различните борси и реагират.Аз лично продадох на едната борса и купих на другата в сряда вечерта ,за да прибера веднага едни 50-60 дол които ми се търкаляха пред погледа.

                          Коментар


                          • Ето какво казва един ИТ-специалист в интервю за Блумберг ТВ:

                            "Бизнес моделът се адаптира към средата, коментира в предаването „Бизнес среща“ на Bloomberg TV Bulgaria съоснователят и главен оперативен директор на консултантската технологична компания HeleCloud Стефан Бумов.

                            За него много трудно могат да се правят устойчиви дългосрочни планове с голям хоризонт, а новите, модерните компании си поставят само основни цели, които се стремят да изпълнят.

                            „Вече не се правят детайлни стратегии, бизнес планове с хоризонт 5-10 години", посочи IT специалистът и даде конкретен пример със собствената си компания: "Нашата стратегия е основана на определени големи опорни точни, към които се стремим, като пътят, по който ги постигаме, се адаптира според пазарните реалности.


                            Същото, според скромното ми мнение, важи и за всички останали компании, а оттам - и за някои необясними неща по пазарите...
                            За кви планове, за кво бъдеще и прогнози говорим - опорни точки и пазарни реалности, тва е истината - квот' дойде....

                            Едно време се смеехме, че ромовете живеели ден за ден......

                            Мнението ми не е препоръка за нищо......
                            Last edited by Kildirim_Bei; 10.11.2017, 16:44.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

                              Най лесно на аванта.
                              Тука веднага ще ти обяснят.като истински българи че няма такова животно.
                              Ама ние пък като истински българи си го пасем и им викаме няма няма .
                              Почни от тук:
                              https://qoinpro.com/3d3dde00aafe5558a7438fd1085c5461
                              Опс. забравих да добавя:
                              https://1katoshi.com?ref=9d852dcd178...d12919dc3dccc3

                              И пак да повторя - няма такова животно.
                              Да живееееее авантата.....

                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

                                Като гледам почна голямото сурване, какви ги сънуваш
                                Повечето хора са достатъчно глупави, за да не разбират какво става в момента и защо Биткойна скача или, дали е балон или не!

                                Като гледам какво се пише в темата, виждам само примити мозъци, които се опират само и единствено на опорките от новините, над които да разсъждават!

                                Всъщност, Биткойна е и балон и не е!

                                Балон е за всички тези, които вкарват пари в него, защото смятат, че той е някаква бласкава алтернатива на фиатните пари и има светло бъдеще. Балон е за всички тези, които смятат, че той е ограничен като тираж и това е някаква негова "сила"!

                                Биткойна НЕ е балон за основната движеща сила зад него, а именно мръсните пари, които се трансферират без проблем по цял свят, прескачайки, всякакви граници, правителства и мониторинг. С обща капитализация от малко над 100 милиарда, това е съвсем малка част от трилионите, които са на тъмно и чакат само удобен момент, за да се скрият още по на тъмно! Поради тази причина, потенциалът за ръст при него съвсем не е изчерпан, а ще се ускори до към 15-30 хилки!

                                В крайна сметка какво ще стане с Биткойна като цяло, няма значение за тези пари, защото те удоволетворяват моментните си цели! Винаги е имало печеливши и губещи, а тук определено ще има и от двете!

                                Иначе за неговото бъдеще, то не може да бъде друго освен колапс, защото твърде високата му моментна цена го превръща в стопански и икономически безпредметно! То е извадено от икономическата система и не може да бъде средство за размяна, каквато е целта на всяка една валута или актив, който може да бъде конвертиран!

                                Коментар

                                Working...
                                X