IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Те ако можеха да кешират нямаше да дращят денонощно тука и да размахват "тлъсти печалби".Мисията с осребряването е по-невъзможна и от бфб-то! Скоро ще ги принудят да въртят транзакции по цял свят и шсе някъде междинно ще ги оберат докато си чакат потвърждението.....Остава копането докато им спрат тока.
    Никога не си докосвал ни копачка, ни крипто-валута нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз имам съмнения, че Мастъра е успял да забогатее от койните. Той имаше много голямо его и ако беше така сега непрекъснато щеше да се хвали и да ни надува главите колко сме смотани, че не сме купили когато беше по 50 долара и не сме го послушали.
      Помня колко се беше превъзбудил при най-първия скок, когато койна от 200 скочи до 1900 долара. Тогава почти целодневно пишеше в темата.

А ако все пак той е успял да стане милионер от койните - евала. Чуждите инвеститори избягаха от България, нека поне от койните да влезе някой лев в тая пропаднала държава.
      Егото е едно но станат ли много парите е по добре да не се набиваш много на очи и със сигурност да напуснеш България

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Понеже съм го чел от 2012 бих спекулирал че вече е сред най богатите българи понеже по приказките ясно се разбираше че сериозно вярва в биткойна като основа на нова финансова система а такива хора рядко продават. Мисля че спря да пише когато осъзна колко пара има тоест хиляди биткойни. А ако чете форума да му кажа: вземи парата и бягай
        Аз имам съмнения, че Мастъра е успял да забогатее от койните. Той имаше много голямо его и ако беше така, сега непрекъснато щеше да се хвали и да ни надува главите колко сме смотани, че не сме купили когато беше по 50 долара и не сме го послушали.
        Помня колко се беше превъзбудил при най-първия скок, когато койна от 200 скочи до 1900 долара. Тогава почти целодневно пишеше в темата.

А ако все пак той е успял да стане милионер от койните - евала. Чуждите инвеститори избягаха от България, нека поне от койните да влезе някой лев в тая пропаднала държава.
        Last edited by Frosty; 16.12.2017, 21:49.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Чак и аз се кефя, че койна почти удари 19 000 долара.
          Форекс Мастъра едно време ги надуши нещата, представяте ли си когато беше по 50 долара парчето, ако тогава си е купил 100 бройки за 5 хиляди долара, и ако ги е задържал до сега може би щеше да е първият български крипто-милионер и да го дават по телевизията.
          Понеже съм го чел от 2012 бих спекулирал че вече е сред най богатите българи понеже по приказките ясно се разбираше че сериозно вярва в биткойна като основа на нова финансова система а такива хора рядко продават. Мисля че спря да пише когато осъзна колко пара има тоест хиляди биткойни. А ако чете форума да му кажа: вземи парата и бягай

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
            Cardano $0.33 (1650% за 2 месеца)
            Маркет кап по-голям от великия DASH!

Приятна вечер!
            По твой съвет (тук във форума) обрнах всичкото БИТКОИН които имах в BITTREX на Cardano, после поръчки за продажба на 30-40 % по-висока цена и днес даже не съм ги проверявал дали са се изпълнили ама то ясно че съм ги продал.....
            Жив и Здрав и Приятна Вечер и на теб!
            remember remember the fifth of november

Коментар

Чак и аз се кефя, че койна почти удари 19 000 долара.
              Форекс Мастъра едно време ги надуши нещата, представяте ли си когато беше по 50 долара парчето, ако тогава си е купил 100 бройки за 5 хиляди долара, и ако ги е задържал до сега може би щеше да е първият български крипто-милионер и да го дават по телевизията.
              Да бе ...как не , да се изтипоса като ром тотомилионер , как си го представяш ...?!

Коментар

• Чак и аз се кефя, че койна почти удари 19 000 долара.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Нямаше ли българско участие в тоя проект?
                  Дано не те засегна, но съм изключително подозрителен към такива инициативи
                  Да, води се първата българска криптовалута, но не всички участващи са българи. В сайтът им пише, че ще има важно изявление на 30-ти Януари,та дано тръгне нагоре. Често не намирам логика в движението на по-малко известните койнове и за това реших да се допитам...

Коментар

• Cardano $0.33 (1650% за 2 месеца)
                    Маркет кап по-голям от великия DASH!

Приятна вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Много е вероятно един ден САЩ да застанат зад някой коин - но който те измислят и за момента не съществува... Познайте какво ще стане с тези, които сега се тъгуват - биткойни, ...кучета и котки....
                      Ще си го преместим в другия крачол.. това ще стане..
                      САЩ вече си имат валута и втора централизирана, контролирана, оторизирана и следена няма да промени нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        кеширайте и продължавайте да копате...
                        Те ако можеха да кешират нямаше да дращят денонощно тука и да размахват "тлъсти печалби".Мисията с осребряването е по-невъзможна и от бфб-то! Скоро ще ги принудят да въртят транзакции по цял свят и шсе някъде междинно ще ги оберат докато си чакат потвърждението.....Остава копането докато им спрат тока.
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от outsidethebox Разгледай мнение
                          Здравейте!

От дълго време следя този форум и е крайно време да се включа. Бих искал да питам по-опитните трейдъри какво мислят. Преди месец инвестирах известно количество биткойн в AdEx, тъй като смятам има много добър шанс за висока конвертируемост в бъдеще и го купих след сериозен pullback. След над 100%-овия ръст на биткойна в последствие обаче падна сериозно и все още не може да се възстанови въпреки че повечето други алтове се качиха. Какво мислите, че ще следва?

Благодаря предварително и успех на всички!
                          Нямаше ли българско участие в тоя проект?
                          Дано не те засегна, но съм изключително подозрителен към такива инициативи

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            И след Кучета, Котки, и всяка останала Флора и Фауна да се върнем на темата - БИТКОИН
                            Цената Купува, при всички български дилъри е над 30.000 лв./парче!!!
                            НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!!!
                            лудница са тия криптовалути... кеширайте и продължавайте да копате.. важното е да остава.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И след Кучета, Котки, и всяка останала Флора и Фауна да се върнем на темата - БИТКОИН
                              Цената Купува, при всички български дилъри е над 30.000 лв./парче!!!
                              НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!!!
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• Ало, мечтателите - да ви пусна малко музика :

https://www.youtube.com/watch?v=TmjGgZ6OWMc

Преди да ви е втресло.......
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X