Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
20 000 ше е за ЧНГ ... нататъка сам смятай ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
20 000 ше е за ЧНГ ... нататъка сам смятай ...
Има 2 вариянта:
1. Продължава ралито - 30.000, 40.000, 50.000 ......
или
2. Слиза до 10-9-8 или 7.000 (може и малко по-надолу) за 1-2 (3) години и после пак нагоре до над 100.000 (200.000)remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДогодина ще видим ли цени близо до 30 000 долара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Че той ако има няколко милиона долара може да си наеме персонална охрана, да си наеме резиденция и т.н. Плюс това ако е продал койните за толкова много пари, ще трябва официално да декларира печалба и доходи, щото на по-късен етап ако го подпукат данъчните и комисията Кушлев, могат да му направят запор на цялото имущество, включително и на всички банкови сметки, тогава няма къде да се скрие и койните няма да му помогнат.в България няма кой да те опази напротив тези които трябва да те пазят ще ти ги вземат
Коментар
-
Първоначално изпратено от outsidethebox Разгледай мнениеЗдравейте!
От дълго време следя този форум и е крайно време да се включа. Бих искал да питам по-опитните трейдъри какво мислят. Преди месец инвестирах известно количество биткойн в AdEx, тъй като смятам има много добър шанс за висока конвертируемост в бъдеще и го купих след сериозен pullback. След над 100%-овия ръст на биткойна в последствие обаче падна сериозно и все още не може да се възстанови въпреки че повечето други алтове се качиха. Какво мислите, че ще следва?
Благодаря предварително и успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Егото е едно но станат ли много парите е по добре да не се набиваш много на очи и със сигурност да напуснеш България( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Те ако можеха да кешират нямаше да дращят денонощно тука и да размахват "тлъсти печалби".Мисията с осребряването е по-невъзможна и от бфб-то! Скоро ще ги принудят да въртят транзакции по цял свят и шсе някъде междинно ще ги оберат докато си чакат потвърждението.....Остава копането докато им спрат тока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз имам съмнения, че Мастъра е успял да забогатее от койните. Той имаше много голямо его и ако беше така сега непрекъснато щеше да се хвали и да ни надува главите колко сме смотани, че не сме купили когато беше по 50 долара и не сме го послушали.
Помня колко се беше превъзбудил при най-първия скок, когато койна от 200 скочи до 1900 долара. Тогава почти целодневно пишеше в темата.
А ако все пак той е успял да стане милионер от койните - евала. Чуждите инвеститори избягаха от България, нека поне от койните да влезе някой лев в тая пропаднала държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Понеже съм го чел от 2012 бих спекулирал че вече е сред най богатите българипонеже по приказките ясно се разбираше че сериозно вярва в биткойна като основа на нова финансова система а такива хора рядко продават. Мисля че спря да пише когато осъзна колко пара има
тоест хиляди биткойни. А ако чете форума да му кажа: вземи парата и бягай
Помня колко се беше превъзбудил при най-първия скок, когато койна от 200 скочи до 1900 долара. Тогава почти целодневно пишеше в темата.
А ако все пак той е успял да стане милионер от койните - евала. Чуждите инвеститори избягаха от България, нека поне от койните да влезе някой лев в тая пропаднала държава.Last edited by Frosty; 16.12.2017, 22:49.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЧак и аз се кефя, че койна почти удари 19 000 долара.
Форекс Мастъра едно време ги надуши нещата, представяте ли си когато беше по 50 долара парчето, ако тогава си е купил 100 бройки за 5 хиляди долара, и ако ги е задържал до сега може би щеше да е първият български крипто-милионер и да го дават по телевизията.понеже по приказките ясно се разбираше че сериозно вярва в биткойна като основа на нова финансова система а такива хора рядко продават. Мисля че спря да пише когато осъзна колко пара има
тоест хиляди биткойни. А ако чете форума да му кажа: вземи парата и бягай
- 1 like
Коментар
Коментар