Първоначално изпратено от Клечо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Няма кОпане, няма стейкване... над 27млн. транзакции при 2000tps..
Стягайте коланите..
http://explorer.radix.global/
Коментар
-
Имаш ли прясна информация какъв процент от кредитния портфейл на КТБ са лоши кредити в сравнение със средното за сраната? Или е строго секретно?
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
При КТБ беше атакуван и разграбен бизнесът на Цветан Василев.
Коментар
-
Макар и виден скептик, аз не бих твърдял такова нещо толкова категорично.
Като екзотика мисля, че ще останат някои, на цени от примерно 5-6% от сегашните.
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev - със сигурност ако се състои истински срив а не като този режисиран, няма да остане нито едно крипто с цена по висока от нулата. Обаче риска това да стане сега е много малък, а баламурниците които сега губят платиха печалбите на излезлите тарикати без значение на каква цена са излезли. В спекулата това е сигурно - за да спечели някой то друг трябва да загуби.
Коментар
-
IvanTerziev - със сигурност ако се състои истински срив а не като този режисиран, няма да остане нито едно крипто с цена по висока от нулата. Обаче риска това да стане сега е много малък, а баламурниците които сега губят платиха печалбите на излезлите тарикати без значение на каква цена са излезли. В спекулата това е сигурно - за да спечели някой то друг трябва да загуби.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЯ пак???
Или лъжеш или нищо не знаеш и само си драскаш тук ....
Last edited by IvanTerziev; 19.01.2018, 00:34.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеОт предната криза оцеляха 4.
Или лъжеш или нищо не знаеш и само си драскаш тук ....
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Пак не казваш кога Ще е това Утре (Добри Ютро!!!)
..
Чистата спекула не може да се прогнозира. Нито логика има зад нея, нито присъща стойност. Всяко едно крипто тръгва от НУЛАТА, и повечето се връщат там. 700 регистрирани deadcoins вече пристигнаха, още 1300 са на път. Според мен ще оцелеят максимум 7 криптота. От предната криза оцеляха 4.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИмай търпение! За малко се размина.
Гледах един филм за умствено изостанали деца, не че нещо лошо имам против тях - даже напротив, ама за тях всичко беше УТРЕ!!!
П.С. Жокерче за ИНВЕСТИТОРИТЕ ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеВанка, моето момче, я кажи кога ще да е това утре, че се ИЗНЕРВИХ да чакам ....
Утре, като УТРЕ??? или
Утре като вдруги ден??? или
Утре - като след една година??? или
Утре като НИКОГА???
.......
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДо утре бай Марин допълва на 8400.
Утре, като УТРЕ??? или
Утре като вдруги ден??? или
Утре - като след една година??? или
Утре като НИКОГА???
.......
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДа не ме бучите, че само хейтя...
https://www.facebook.com/notes/crypt...1331663022650/
Всички знаем, че БГ банките са в открита война с биткойна. Ни приемат ни предават напоследък.
Коментар
Коментар