IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Money - като го видиш да поскъпва значи търговията пак е умряла и обема и е станал нищожен, предполага се че пак двама китайци хитреци са си прехвърлили по някой друг койн от портфей в друг на по висока цена да му вдигнат цената. Тяхното е вече болестно състояние, няма да се откажат да се набутват.

    D.Y.F-091066

    Коментар


    • majnata - това е от типа "далавери" от които печелят само онези които се откачат навреме, важно е не само да се закачиш но и да се откачиш е още по важно.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Койна се завръща. Много жилав се оказа.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          majnata - някакви китайци правили копачки. копали си тях койни, продавали копачки на сосни цени, намерили и банки които да им заемат пари срещу изкопаните файлчета и ТИ АКО ИСКАШ ги спонсорирай. По дефолт койните са продънена технология, големи разходи на енергия и постоянно питане на гигантския блокчайн истински ли са койните и да ги прехвърля от адрес на друг адрес пак със сосен разход на енергия. Ако няма новоизкопаеми койни разходите ще ги поемат баламите които имат файлчета и като се разпределят към 7 милиарда на година реални пари разходи е ясно какво ще стане - над 50 долара цена за транзакция в самата верига, като се добавят такси към банките за преводи на реалните пари...Само дементни индивиди биха се вързали на подобен капан, китайците които са си ги изкопали койните нека да си ги имат - вечно техни да останат.
          "99% от българите ще си отдъхнат, едва когато Биткойн изчезне, щото не са се закачили за далаверата навреме."

          Коментар


          • majnata - някакви китайци правили копачки. копали си тях койни, продавали копачки на сосни цени, намерили и банки които да им заемат пари срещу изкопаните файлчета и ТИ АКО ИСКАШ ги спонсорирай. По дефолт койните са продънена технология, големи разходи на енергия и постоянно питане на гигантския блокчайн истински ли са койните и да ги прехвърля от адрес на друг адрес пак със сосен разход на енергия. Ако няма новоизкопаеми койни разходите ще ги поемат баламите които имат файлчета и като се разпределят към 7 милиарда на година реални пари разходи е ясно какво ще стане - над 50 долара цена за транзакция в самата верига, като се добавят такси към банките за преводи на реалните пари...Само дементни индивиди биха се вързали на подобен капан, китайците които са си ги изкопали койните нека да си ги имат - вечно техни да останат.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Дори с къси койни помагате на пирамидата, защото косвенно по този начин в нея пак влизат пари. Съществуването и е достойно единственно за елеминация, въобще не и обръщайте внимание и на скамерските сайтове също.
              Какво ще ни посъветваш...да си изключваме нета за най сигурно ...а ?

              Коментар


              • Дори с къси койни помагате на пирамидата, защото косвенно по този начин в нея пак влизат пари. Съществуването и е достойно единственно за елеминация, въобще не и обръщайте внимание и на скамерските сайтове също.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • КЪСА КОЙНА 15035,8

                  Коментар


                  • Честита Коледа , криптоманиаци !!

                    https://r5---sn-nv47ln7z.googlevideo...514195343&mv=m


                    Пожелавам , никой да не стига до завършека на....... песента
                    Last edited by БАЦЕ; 25.12.2017, 12:35.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                      А, крейзи ... бехме решили че Мосад са те гепили !
                      Пропуснали са го нещо. И те страдат от липса на работна ръка - оня ден писаха, че почвали кампания за набиране на кадри по социаллните мрежи...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        АРИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

                        ЕВРЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

                        ХАНУКАТА Е НА ЕДИН ХВЪРЛЕЙ РАЗСТОЯНИЕ

                        КЪСО СЪМ КАЗАЛ ОТ СВЕЩЕНОТО 15035,8

                        ХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХХЯЯХХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
                        А, крейзи ... бехме решили че Мосад са те гепили !

                        Коментар


                        • И весели празници. Пазари има цяла година, а Коледа е 1 път в годината
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                            Фрости, това не е вярно. Блокверигата и тъпите хеш суми нямат общо.
                            Копането и по-специално сметките на хаш функциите с увеличаваща се трудност е голяма тъпотия. Но пък е и доста хитра хватка от страна на създателите си.

                            Наистина гениално скроен балон. Мисля, че самият Сатоши не е съзнавал колко е гениална тази щуротия.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              опции на NVIDIA би трябвало да свършат работа. В момента е много яко набалончена. Очаквам резултатите за последното тримесечие (настоящото) да са брутално добри, защото куцо и саката купува най-лачените им карти покрай биткойн копането.
                              ПП техничарите да кажат ако това чудо биткойна прави на дневна глава и рамене (сега да формирахме второто рамо) ...отива под 10К некст виик
                              Ако играехме на ''Горещо и Студено'', щеше да си съвсем близо и поздравления за досетливостта!

                              NVIDIA ми е още в полезрението заедно с малък списък компании, но реално вече ползвах и ползвам опциите на друга компания, която е много по-набалончена, макар нейните опции да са по-скъпи, не така ликвидни и в един момент може би ще се наложи да ги разкарам изцяло и да ги зарежа, защото вероятно ще я погнат от тяхната комисия за надзор - или поне така си мисля.

                              За техниката, въпреки, че от 17-ти очаквах спад и дори се бъзиках с виц за него, за мен големият още не е започнал, чисто технически ми излиза друга по-важна дата, а 17-ти за мен по изчисленията ми излезе само една от заграявките. Но има 20 % шанс да греша и съм грешил и друг път и вече да е почнало.

                              За фигурите - нямаме все още глава и рамене за низходящ сигнал и не бих разчитал само на него. Болшинството ''китове'' дума която койнаджиите са свили от форексджиите и болшинството аматьори на тоя пазар, разчитат на мега-аматьорски, технически анализ, което значи, че е яко манипулиран пазар, защото един кит ще се опита да прецака малките точно с техника, знаейки, че те разчитат в голяма част на нея. Китовете, поне някои от тях имат обаче достатъчно пари, за да си наемат някой който наистина разбира от техника и да ползват програми за анализ. Те не са блестящи (роботите за анализ и търговия), но са по-добри от масата ''анализатори'' и цацата от тия ''борси''.

                              А и бихме имали, някакво подобие на глава и рамене, ако пробие под 10500 - 10 000, а засега е над тия нива. Като казвам обаче, че с техниката при това чудо трябва да се внимава, не значи, че напълно я отричам! Само, че ако на Форекс, е трудно да се прилага, тук това е още по-трудно. На Форекс няма правила, но вече се появиха някакви такива, вече погнаха банки за манипулации, налагаха се глоби и се водят дела, а тук е джунгла. Няма дори малките регулации на валутния пазар. Няма пречки за търговия с вътрешна информация, няма проблем създателя на дадена валута да я набалончи, после да я продаде и да каже на останалите ''духайте го'' и го правят, макар, че не ползват чак такъв език, а казват възпитано ''искам да избегна спекулации с името ми и да се съсредоточа...'' , че съм ви прецакал и затова ви е... мамата, ''като си продадох всички биткойни или лайткойни''.
                              Last edited by Jay Gould; 24.12.2017, 15:36.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                Приложението на блок веригата е разпределено да смята хаш-суми. Ако на някой някога му потрябва да изчисли хаш сума на нещо, тогава може да намери някакво приложение.
                                Фрости, това не е вярно. Блокверигата и тъпите хеш суми нямат общо.
                                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                                Коментар

                                Working...
                                X