IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Не знам кой , какво консумира , ама 13000 нема да премине .
    Още малко ще потанцува тук ( да изконсумира де що има по тия нива ) и към 8000
    И да ти кажа на уше .....
    Това е само единия лег на движението .
    Ще има и втори .
    Предположи до къде ще е
    И на никой нема да бъде позволено да излезе ( на нула )
    Щото връзката (корекцията между двата спускания ще ви я направат равнинна .
    Веднъж ще ви оберат с койните
    А като гръмнат индексите ще ви оберат и с цените на копачките .
    Класика !
    2 :0
    Идеално! Застани на къси позиции да видим колко часа ще издържиш...

Коментар

Ще има и втори .
      Предположи до къде ще е
      Класика !
      СЪвсем незаядливо питам Какво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?

Коментар

Ще има и втори .
        Предположи до къде ще е
        Класика !
        Викаш апокалипсис идва

Да лягаме да мрем...

залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Ко речИ????
          Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
          А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
          То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
          П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
          П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
          Ще има и втори .
          Предположи до къде ще е
          Класика !

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
            https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd
            От този по-голямо доверие няма на кой да имаш ...
            А относно цените на Хардуера за копане с Видеокарти - в момента цените са БРУТАЛНИ!!!
            Видеокарти които купувахме преди една година за 440-450 лв. в момента не можеш да пипнеш на цени под 1200 лв.!!!
            Отделно дъна, захранвания, всичко е на БРУТАЛНИ цени и дори да се появи нещо на тези цени - изчезва за часове ....
            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин
              Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
                Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин А за частите - търся аз сега, че искам да добавя и ригове към асик машините и в момента едно, че няма, а и цените са злокобни. Но пък аз нямам опит с търсенето на части и може да не знам точните доставчици, така че кой знае дали съм критерии.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Ко речИ????
                  Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
                  Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Опаааааа пак откраднали койнчета
                    Хакерчета. За 500 милиончета.
                    Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
                    Чакаме спускане. Както съм казал :
                    8000/8200
                    Ко речИ????
                    А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
                    То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
                    П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
                    П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
                    Last edited by marin1; 28.01.2018, 08:48.
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Опаааааа пак откраднали койнчета
                      Хакерчета. За 500 милиончета.
                      Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
                      Чакаме спускане. Както съм казал :
                      8000/8200

Коментар

Кеска, лъжльо безподобен, я дай един линк да видя къде си прочел, че ЕС искал да забранява криптото? Да не стане да са компоти само
                        https://novini247.com/novini/evropa-...na_531239.html

https://novini247.com/novini/edin-ot...al_633386.html
                        Един от основателите на корпорацията Епъл Стив Возняк е продал всичките си биткоини. Новината съобщи сам той на бизнес форум в Стокхолм, информира изданието „Бизнес Инсайдър“.

Возняк се сдобил с криптовалутата - "заради експеримента", както пояснил той - през лятото на м.г., когато стойността й била около 700 долара. Той не уточнява какво количество биткоини е купил.

По-късно цената на криптовалутата започна рязко да нараства и когато достигнала почти 20 000 долара, Возняк решил да продаде всичките си биткоини. Не исках да съм един от онези, които непрекъснато следят движението на курса и се вълнуват за цената, пояснява Возняк.
                        ...
                        През декември м.г. всички свои биткоини продаде и Емил Олденбург, съучредител на компанията Bitcoin.com, която е един от най-големите отраслови сайтове, предоставящи инструменти за инвестиции в биткоини.
                        Last edited by IvanTerziev; 28.01.2018, 00:25.
                        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Кеска, лъжльо безподобен, я дай един линк да видя къде си прочел, че ЕС искал да забранява криптото? Да не стане да са компоти само

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                            ... До тогава си продължаваме по страро му... а именно 10 пъти растеж... 50% спад, после повтаряме... докато и последния "галфон" на света не бъде 110% убеден, че криптовалутите са най-великото нещо създавано някога.
                            Я кажи как блокчейнът прогнозира стоманата след 5 години, че ми правиш байрям на душата!
                            Мисля че още не сме започнали, когато започнат с Европейски програми да финансират създавенето на криптовалути
                            Напротив, искат да ги забраняват!
                            Last edited by IvanTerziev; 27.01.2018, 23:18.
                            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Де да знам, на мен някак си цялото нещо ми изглежда доста позитивно и ОК Какво мислите вие, дали наистина дивия запад започва да става страната на неограничените възможности

Мисля че още не сме започнали, когато започнат с Европейски програми да финансират създавенето на криптовалути и такива отявлени противници като Фрости и Кеската, започнат да ни убеждават, как криптовалутите са "най-доброто нещо на света". Когато започнат да дават "Нобелови награди" заради иновации при криптовалутите. Тогава наистина ще сме започнали и ще е време за такива като нас да се оттегляме от това и да търсим следащото по-добро нещо, следващото на което всички ще гледат с голям скептицизъм. До тогава си продължаваме по страро му... а именно 10 пъти растеж... 50% спад, после повтаряме... докато и последния "галфон" на света не бъде 110% убеден, че криптовалутите са най-великото нещо създавано някога.

Мисля че до голяма степен криптовалутите, повтарят историческото развитие на Интернет. От нещо "безполезно" според повечето хора в началото... до най-великата технология на всички времена. (макар че все още има глупаци, които смятат Интернет за безползен, което означава, че Интернет има още много място за развитие).
                              Last edited by Xman1; 27.01.2018, 22:08.

Коментар

• IvanTerziev - използва се за източване парите на наивници които са си ги поверили на други хора и всичко това ще завърши и с БП накрая.Вече и рейтинг му сложиха на нищото и просто се чудя колко време ще им отнеме да развият схемата - 6 месеца, година, но ще има много изгърмели които трябва да получат койни срещу парите си при условие че не са ги дали въобще да се инвестрират в най кухата пирамида на всички времена.

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X