If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам кой , какво консумира , ама 13000 нема да премине .
Още малко ще потанцува тук ( да изконсумира де що има по тия нива ) и към 8000
И да ти кажа на уше .....
Това е само единия лег на движението .
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
И на никой нема да бъде позволено да излезе ( на нула )
Щото връзката (корекцията между двата спускания ще ви я направат равнинна .
Веднъж ще ви оберат с койните
А като гръмнат индексите ще ви оберат и с цените на копачките .
Класика !
2 :0
Идеално! Застани на къси позиции да видим колко часа ще издържиш...
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
СЪвсем незаядливо питам Какво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
Викаш апокалипсис идва
Да лягаме да мрем...
залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ко речИ????
Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd
От този по-голямо доверие няма на кой да имаш ...
А относно цените на Хардуера за копане с Видеокарти - в момента цените са БРУТАЛНИ!!!
Видеокарти които купувахме преди една година за 440-450 лв. в момента не можеш да пипнеш на цени под 1200 лв.!!!
Отделно дъна, захранвания, всичко е на БРУТАЛНИ цени и дори да се появи нещо на тези цени - изчезва за часове ....
Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин А за частите - търся аз сега, че искам да добавя и ригове към асик машините и в момента едно, че няма, а и цените са злокобни. Но пък аз нямам опит с търсенето на части и може да не знам точните доставчици, така че кой знае дали съм критерии.
Ко речИ????
Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
Опаааааа пак откраднали койнчета
Хакерчета. За 500 милиончета.
Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
Чакаме спускане. Както съм казал :
8000/8200
Ко речИ????
А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
Опаааааа пак откраднали койнчета
Хакерчета. За 500 милиончета.
Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
Чакаме спускане. Както съм казал :
8000/8200
Един от основателите на корпорацията Епъл Стив Возняк е продал всичките си биткоини. Новината съобщи сам той на бизнес форум в Стокхолм, информира изданието „Бизнес Инсайдър“.
Возняк се сдобил с криптовалутата - "заради експеримента", както пояснил той - през лятото на м.г., когато стойността й била около 700 долара. Той не уточнява какво количество биткоини е купил.
По-късно цената на криптовалутата започна рязко да нараства и когато достигнала почти 20 000 долара, Возняк решил да продаде всичките си биткоини. Не исках да съм един от онези, които непрекъснато следят движението на курса и се вълнуват за цената, пояснява Возняк.
...
През декември м.г. всички свои биткоини продаде и Емил Олденбург, съучредител на компанията Bitcoin.com, която е един от най-големите отраслови сайтове, предоставящи инструменти за инвестиции в биткоини.
... До тогава си продължаваме по страро му... а именно 10 пъти растеж... 50% спад, после повтаряме... докато и последния "галфон" на света не бъде 110% убеден, че криптовалутите са най-великото нещо създавано някога.
Я кажи как блокчейнът прогнозира стоманата след 5 години, че ми правиш байрям на душата!
Мисля че още не сме започнали, когато започнат с Европейски програми да финансират създавенето на криптовалути
Де да знам, на мен някак си цялото нещо ми изглежда доста позитивно и ОК Какво мислите вие, дали наистина дивия запад започва да става страната на неограничените възможности
Мисля че още не сме започнали, когато започнат с Европейски програми да финансират създавенето на криптовалути и такива отявлени противници като Фрости и Кеската, започнат да ни убеждават, как криптовалутите са "най-доброто нещо на света". Когато започнат да дават "Нобелови награди" заради иновации при криптовалутите. Тогава наистина ще сме започнали и ще е време за такива като нас да се оттегляме от това и да търсим следащото по-добро нещо, следващото на което всички ще гледат с голям скептицизъм. До тогава си продължаваме по страро му... а именно 10 пъти растеж... 50% спад, после повтаряме... докато и последния "галфон" на света не бъде 110% убеден, че криптовалутите са най-великото нещо създавано някога.
Мисля че до голяма степен криптовалутите, повтарят историческото развитие на Интернет. От нещо "безполезно" според повечето хора в началото... до най-великата технология на всички времена. (макар че все още има глупаци, които смятат Интернет за безползен, което означава, че Интернет има още много място за развитие).
IvanTerziev - използва се за източване парите на наивници които са си ги поверили на други хора и всичко това ще завърши и с БП накрая.Вече и рейтинг му сложиха на нищото и просто се чудя колко време ще им отнеме да развият схемата - 6 месеца, година, но ще има много изгърмели които трябва да получат койни срещу парите си при условие че не са ги дали въобще да се инвестрират в най кухата пирамида на всички времена.
Коментар