IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Да , извинявам се .
    Пропуснал съм ! Думата .
    Точно на Технически анализ и всичко , което влиза в него !!!!
    Ти с какъв друг анализ , изключвайки горния , анализираш
    Ами ако става въпрос за биткойн, мисля че може да се говори само за фундаментален. Техническият анализ изисква допускания, които са в разрез с биткойн реалността през последните месеци. Докато цената продължава да бъде така тежко манипулирана, техническият анализ може да даде правилна прогноза само случайно.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
      Баце, едно питане Не помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
      Цел на АВС корекцията, започнала от 20 к.

Коментар

• Днес, 17:52
        Този коментар от forexboy е изтрит от aleks262
        Причина: Коментар на изтрит пост

Алексчо,
        Ти в крайна сметка мазно анусче ли си или обикновен форумен гъз?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение

На анализ да, но не и на технически анализ.
          Да , извинявам се .
          Пропуснал съм ! Думата .
          Точно на Технически анализ и всичко , което влиза в него !!!!
          Ти с какъв друг анализ , изключвайки горния , анализираш

Коментар

Абсолютно невярно !
            Всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент , е подлежащо на анализ
            На анализ да, но не и на технически анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение

Това наистина всички го повтарят, и много от тях го мислят, защото последно се въртеше около 8000 миналия ноември, преди да започне великият скок. Технически анализ и биткойн са взаимно изключващи се понятия.
              Абсолютно невярно !
              Всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент , е подлежащо на анализ

Коментар

Е затова питам Да знам дали следващият път да обърна внимание какво пише човека, щото го прави на база собствени знания или просто повтаря меинстриим тезите. В случая просто тази вероятност се случи, но те вероятностите бяха много, а пък е естествено да се запомни само случилата се
                Разбира се че вероятностите са няколко (не много)
                Но всяка една се базира на някакво развитие във всяка своя част .
                С добри познания и по пътя на отсяването , ЧЕСТО ПЪТИ се стига предварително до най-вероятния .
                Като в случая.

Коментар

• Уикенда - 10 500 USD Доста вероятно е да се случи и аз залагам на това Други желаещи да дадат мнение?

Коментар

• Е затова питам Да знам дали следващият път да обърна внимание какво пише човека, щото го прави на база собствени знания или просто повтаря меинстриим тезите. В случая просто тази вероятност се случи, но те вероятностите бяха много, а пък е естествено да се запомни само случилата се

Коментар

Баце, едно питане Не помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
                      да

Коментар

Това наистина всички го повтарят, и много от тях го мислят, защото последно се въртеше около 8000 миналия ноември, преди да започне великият скок. Технически анализ и биткойн са взаимно изключващи се понятия.

Коментар

• Баце, едно питане Не помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ай благодаря, че ме разсмиваш в тоя форум

За сега шута си ти .................
                            Бииитконаджията

Коментар

Ми и я това са чуда
                              Оня пустиняк redcreten - a , даже и подскача
                              Че му казвам истини , къде струват пари

Ай благодаря, че ме разсмиваш в тоя форум

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ей сега тоя биткойн ако дигне рязко от свещеното 8531 много ще се ядосам защото ми се иска да фалирам още и още биткойнажии от израеееееееееееееееллллллллллллллл докато не фалирам и последния . дано падне още дано
                                Айде фалирай, подмине рязко $9000
                                А, ти си искал другиго да фалираш? Ами искай си...

Коментар

Working...
                                X