Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеБаце, едно питанеНе помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
На анализ да, но не и на технически анализ.
Пропуснал съм ! Думата .
Точно на Технически анализ и всичко , което влиза в него !!!!
Ти с какъв друг анализ , изключвайки горния , анализираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Абсолютно невярно !
Всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент , е подлежащо на анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
Това наистина всички го повтарят, и много от тях го мислят, защото последно се въртеше около 8000 миналия ноември, преди да започне великият скок. Технически анализ и биткойн са взаимно изключващи се понятия.
Всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент , е подлежащо на анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЕ затова питамДа знам дали следващият път да обърна внимание какво пише човека, щото го прави на база собствени знания или просто повтаря меинстриим тезите. В случая просто тази вероятност се случи, но те вероятностите бяха много, а пък е естествено да се запомни само случилата се
Но всяка една се базира на някакво развитие във всяка своя част .
С добри познания и по пътя на отсяването , ЧЕСТО ПЪТИ се стига предварително до най-вероятния .
Като в случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеБаце, едно питанеНе помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
Коментар
-
Коментар
-
Баце, едно питанеНе помня, ама се доверявам, че преди месец примерно си казал, че ще падне до 8000 долара. Въпроса ми е защо смяташе така? Това за 8те хиляди е във всеки форум и общност от не знам си колко време и то с който не съм говорил, той не е казал, че можело да върне до 8к. За това и те питам - правил ли си някакъв собствен технически анализ или просто повтаряш вероятностите на разни анализатори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ай благодаря, че ме разсмиваш в тоя форум
За сега шута си ти .................
Бииитконаджията
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Ми и я това са чуда
Оня пустиняк redcreten - a , даже и подскача
Че му казвам истини , къде струват пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей сега тоя биткойн ако дигне рязко от свещеното 8531 много ще се ядосам защото ми се иска да фалирам още и още биткойнажии от израеееееееееееееееллллллллллллллл докато не фалирам и последния . дано падне още дано
А, ти си искал другиго да фалираш? Ами искай си...
Коментар
Коментар