Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Продавате ги късо койните? Добре сте направили. Не се ли сдухаха достатъчно койните че да затваряте позицията?
Да стигнат нула, ама кога?
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney- Вземам на заем от втория ден откакто му пуснаха фютчърси и ги продавам, естественно най добре е да не им връщам нищо. Дават ги в заем на една фирма за рисърч със сингапурска рег., в която до сега само са наливани пари и са издухани а ще им дават 10% лихва..та сега избивам "печалбите". На мен са ми дали достъп колегите да саткам койните, по принцип койните като се сдухат ще им върнем половината пари от на колкото сме ги продали, но това не е договорено и въобще не сме длъжни. Най добре да си отиде на истинската цена койна - на нула, може и на 6 цента.
Коментар
-
Значи копате си вие щастливо и се чудите защо ние хората със малко здрав разум не ви даваме парите си, че да може още повече да “копате”.
Тези шарани ги ловете някъде другаде. Ние само ще гледаме сеир.
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тук едните копаят, а другите заливат форума с тролска помия. Джендър модитата пък се скъсват да трият мнения.
Коментар
-
Money- Вземам на заем от втория ден откакто му пуснаха фютчърси и ги продавам, естественно най добре е да не им връщам нищо. Дават ги в заем на една фирма за рисърч със сингапурска рег., в която до сега само са наливани пари и са издухани а ще им дават 10% лихва..та сега избивам "печалбите". На мен са ми дали достъп колегите да саткам койните, по принцип койните като се сдухат ще им върнем половината пари от на колкото сме ги продали, но това не е договорено и въобще не сме длъжни. Най добре да си отиде на истинската цена койна - на нула, може и на 6 цента.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тук едните копаят, а другите заливат форума с тролска помия. Джендър модитата пък се скъсват да трият мнения.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКакто са я подкарали 8 500 може да видим още днес.
...Last edited by IvanTerziev; 04.02.2018, 13:27.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКакто са я подкарали 8 500 може да видим още днес.
Никой тука не казва в реално време кога купува, кога продава.
Коментар
-
Както са я подкарали 8 500 може да видим още днес.
Никой тука не казва в реално време кога купува, кога продава.
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Утре сутринта 8500.. вторник 7500... петък 6000.. ще върне събота и неделя гаражните борси ще се погрижат.. койнаджийте ще стискат и ще се радват / като сега/, че обръщат и така до 750 и после ще има рев какво стана
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Утре сутринта 8500.. вторник 7500... петък 6000.. ще върне събота и неделя гаражните борси ще се погрижат.. койнаджийте ще стискат и ще се радват / като сега/, че обръщат и така до 750 и после ще има рев какво станаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБиткойна като гледам едва, едва се крепи над 9 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Позеленяхме
дали намерихме дъното?
лайткойна 35% за ден
Last edited by IvanTerziev; 04.02.2018, 11:23.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Позеленяхме
дали намерихме дъното?
лайткойна 35% за ден
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Позеленяхме
дали намерихме дъното?
лайткойна 35% за ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaВъртяна мастия бреИначе си добър да избираш картинки.... Любимият ти рипъл направи 50% от вчерашното дъно. За един ден. Ти какво направи през това време? И въобще през което и да е време. Лаладжия жалък....
вие от Рипъл - все някой трябва да загуби. Защото са ограничено дефлационно количество, и както знаем нищо в природата не се губи, само си сменя притежателя.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
Коментар