Технологично няма как да оцелее и да съществува при ниска цена, функцията да помни всички транзакции лимитира съществуването му. Те може да искат да го ползват, но няма да могат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
БацеТО, разбирам, че въпросът ми е от неприятните за теб и затова го повтарям!
Нямам никаква представа от машинариите......
Но средносрочно , с тях ще стане това което казах !
Цената им ще падне ! Неочаквано !
И никой няма да е продал преди това !
Коментар
� -
Под 2000, означава, че може и 500, може и 10.
Нула не вярвам да стане в близките 5-6 години. Вече го има от 10г. и има хора, които вярват, че може да се ползва за плащания. А щом вярват и си го подмятат значи наистина може. Това е самосбъдващо се предсказание.
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney - очаквам да достигне истинската си цена 0.0000000000....какви 2000 долара, не става за нищо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Бацка,
Купувам 6 бр. Palit 1080ti gamerock premium, чисто нови с БГ гаранция, на цена от 1700 лв. с ДДС парчето.
Ти като месия, били ме ориентирал дали до края на годината ще мога да осъществя сделката?
Коментар
� -
БАЦЕ - никакви служби а само един единствен човек, който се е покрил защото е бил наясно какво ще стане - сега банки които не кредитират нормални неща са се набили в него и когато крашне ще искат да разкъсат сатошито, да бъде убит по особенно мъчителен начин..нещо такова.В момента се търкаля на 8 - 9 хиляди долара а това са зверски пари за това нищо.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Тоя фундамент го виждам, да. Това имам предвид, като казвам, че дългосрочно ще стане екзотика с цена под 2000 долара.
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
За масата си прав, за отделни групи не съм съгласен. Има достатъчно исторически данни за цената и използваемостта на биткойн преди 2017, когато все още не беше раздут балон. Не е нужно на криптовалута да замени долара, за да види употреба. Има много видове услуги, които биха имали полза от електронен метод на плащане който не е кредитна карта или банков превод, дори и като изключим наркотрафикантите и дилърите на оръжияLast edited by Money; 02.02.2018, 22:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сатоши Накамото кой знае сега на кой остров си пие уискито и хили на човешката глупост.
Такъв не съществува !
Цялата работа е разработка на ''СЛУЖБИ '' или на някой от рептилските лагери .
Точно за проверка начовешката глупостLast edited by БАЦЕ; 02.02.2018, 22:01.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОтвращението от нещо което хората не разбират предизвиква “любов” към нещо друго, което още по-малко разбират и което сто пъти по-лошо от това, от което са се отвратили.
Кажи ми как ще анализираш този “фундамент”?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
То, че е подлежащо за анализ, подлежащо е. Друг е въпроса, че няма никаква гаранция, че анализа ще е верен или грешен.
Или анализа на анализите на "всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент" е доказал че няма никаква познаваемост, никаква корелация и ефектът е горе долу колкото да хвърляш ези и тура.
Всичко е % на хипотетична сбъдваемост ............
Самия факт , че точно ти пишеш тук , сега , в този си вид е 1 / 20 000 000 .
Толкова са сперматозоидите в нормалния мъж ....
Ти просто си бил най -бързия
От тук натам , след като си се появил ........ се включваш в облака на ''човешкия сентимент ''
Виждал ли си огромно ято птици , летящи и правещи невероятни лупинги като движени на ятото...........
Да си видял ''ударили се птици '' - сентимент !!!!
Голямо , огромно ято риби , плуващи като една ............
Видял ли си '' сблъскали се риби '' в целия рибен облак - сентимент !!!!
Аре , карай си с ези и тура .................... не ми се обяснява повече .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
То, че е подлежащо за анализ, подлежащо е. Друг е въпроса, че няма никаква гаранция, че анализа ще е верен или грешен.
Или анализа на анализите на "всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент" е доказал че няма никаква познаваемост, никаква корелация и ефектът е горе долу колкото да хвърляш ези и тура.
Коментар
� -
Отвращението от нещо което хората не разбират предизвиква “любов” към нещо друго, което още по-малко разбират и което е сто пъти по-лошо от това, от което са се отвратили.
Кажи ми как ще анализираш този “фундамент”?
Според мен фундаментът е отвращението към някои от финансовите практики на големи институции и правителства, и към тенденцията непрекъснато нещо електронно да записва къде сме, какво правим, какво купуваме и с кого общуваме. Криптовалутите, на които биткойн в момента е лицето, на теория предлагат решение на някои от тези проблеми, а това има поне някаква стойност.
Edit: Относно втората част аз електричеството, това е така в момента, докато все още всичко е на база proof of work. Ако proof of stake се получи, както уж ще става с етериум, графичните карти и електричеството ще бъдат заместени буквално със заложени етери, които ще се губят при манипулация на съставения блок, и съответно ще действат като гарант за сигурността. Има много начини да се създаде общо доверие между непознатите които съставят мрежата от копачи, и сигурно с времето ще се намери най-добрата комбинация между сигурност, ефикасност, цена и т.н.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Абсолютно невярно !
Всяко нещо в което участва човека и човешкия сентимент , е подлежащо на анализ
Коментар
� -
Съгласен съм, че фундаменталният анализ не е водещ, но техническият също не е. Даже бих казал, че водещото при биткойн няма нищо общо с никакъв анализ, освен на тези които от време на време бутат пазара в определена посока за краткосрочни изгоди. В този смисъл двата главни отбора са шепата манипулатори и стадото манипулирани, и на нито един от двата не им дреме за вълните на някакъв си Елиът.
За мен е ''тъмна Индия ''
Кажи нещо повече за него ,
Ще ми е интересноLast edited by БАЦЕ; 02.02.2018, 21:37.
- 1 like
Коментар
�
Коментар