Затворени малка част от позициите.
Вероятно, следва гмуркане близките месеци.
Какво се случи преди това.

Todor Sabev
Junior Member
09.12.2018, 13:20
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Точно казано! Фалшива търговия диктувана от малко на брой участници с големи позиции в цялата схема. Единственият шанс да се избегне зануляване остава да вкарат Уолстрийт но регулаторите няма да го допуснат без да имат контрол! Тоест за мен отиваме поне до нивата от 2016-та а след това ако вкарат под някаква форма Уолстрийт може и да има нова вълна на горе но до тогава повечето койни ще изчезнат.
Все пак мисля че дългосрочно ще има стойност в някои от оцелелите проекти и аз бих имал интерес да се включа с позиция но след като се изчисти пазара от всички схеми
Само че на друга цена.
Купува се когато никой не вярва, Примерно сега.

michaelis12
Junior Member
19.12.2018, 10:43
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Вероятно формиран дългосрочно дъно на 14. 12. 2018
3100-3200 долара за биткойн.
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020
абе тия с престилките на 4ти километър това ли ви говорат там или получи сигнал от кораба майка с извънземните ?!? ..... вие или не познавате парите или сте на силни шмъркотици аз друго обяснение неам ....

Тези от 4 километър големи медиуми да знаете.

Вероятно, следва гмуркане близките месеци.
Какво се случи преди това.

Todor Sabev
Junior Member
09.12.2018, 13:20
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Точно казано! Фалшива търговия диктувана от малко на брой участници с големи позиции в цялата схема. Единственият шанс да се избегне зануляване остава да вкарат Уолстрийт но регулаторите няма да го допуснат без да имат контрол! Тоест за мен отиваме поне до нивата от 2016-та а след това ако вкарат под някаква форма Уолстрийт може и да има нова вълна на горе но до тогава повечето койни ще изчезнат.
Все пак мисля че дългосрочно ще има стойност в някои от оцелелите проекти и аз бих имал интерес да се включа с позиция но след като се изчисти пазара от всички схеми

Само че на друга цена.
Купува се когато никой не вярва, Примерно сега.
michaelis12
Junior Member
19.12.2018, 10:43
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Вероятно формиран дългосрочно дъно на 14. 12. 2018
3100-3200 долара за биткойн.
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020
абе тия с престилките на 4ти километър това ли ви говорат там или получи сигнал от кораба майка с извънземните ?!? ..... вие или не познавате парите или сте на силни шмъркотици аз друго обяснение неам ....

Тези от 4 километър големи медиуми да знаете.

Коментар