Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
-
Първоначално изпратено от Pavlinaa Разгледай мнениеЗдравейте на всипки, казвам се Павлина . Виждам че доста се пише за L7Trade. Сайта е страхотен, претърпя и хакерска атака преди 2 седмици и на всипки портфейлите ни останаха защитени. Не мисля, че трябва някой да се притеснява относно адекватността на сайта.Накратко пояснение :
Има само една линия на реферална програма,но това няма значение когато човек си удвоява капитала за 15-20 дена.
Важно!!!
При регистрация не ползвайте абв поща,защото на нея не идват важни кодове необходими при верификация и теглене.
Системата работи с Биткойн и други криптовалути едни от най-известните. На ден се правят около 5 сделки ръчно и/или автоматично.Общата печалба от тези сделки е към 3% - 5% на ден.
Аз препоръчвам лично Биткойн,също така и LTC. Биткийн,защото е най-известен и скъп и благодарение на големите разлики в курса се реализират най-големи печалби.LTC също се справя много добре и има хубави %.
✅ Можете да изтеглите по всяко време вашият депозит, както и генерираната печалба 24/7
✅ Реални сделки между 50 крипто борси.
✅ Сделките са само на печалба, като тези на минус се анулират от системата автоматично.
✅ Удвояване на вашите средства за 15-20 дни.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlinaa Разгледай мнениеЗдравейте на всипки, казвам се Павлина . Виждам че доста се пише за L7Trade. Сайта е страхотен, претърпя и хакерска атака преди 2 седмици и на всипки портфейлите ни останаха защитени. Не мисля, че трябва някой да се притеснява относно адекватността на сайта.Накратко пояснение :
Има само една линия на реферална програма,но това няма значение когато човек си удвоява капитала за 15-20 дена.
Важно!!!
При регистрация не ползвайте абв поща,защото на нея не идват важни кодове необходими при верификация и теглене.
Системата работи с Биткойн и други криптовалути едни от най-известните. На ден се правят около 5 сделки ръчно и/или автоматично.Общата печалба от тези сделки е към 3% - 5% на ден.
Аз препоръчвам лично Биткойн,също така и LTC. Биткийн,защото е най-известен и скъп и благодарение на големите разлики в курса се реализират най-големи печалби.LTC също се справя много добре и има хубави %.
✅ Можете да изтеглите по всяко време вашият депозит, както и генерираната печалба 24/7
✅ Сделките са само на печалба, като тези на минус се анулират от системата автоматично.
✅ Удвояване на вашите средства за 15-20 дни.
Коментар
-
Здравейте на всипки, казвам се Павлина . Виждам че доста се пише за L7Trade. Сайта е страхотен, претърпя и хакерска атака преди 2 седмици и на всипки портфейлите ни останаха защитени. Не мисля, че трябва някой да се притеснява относно адекватността на сайта.Накратко пояснение :
Важно!!!
✅ Удвояване на вашите средства за 15-20 дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тебе те знаем!
Предупреден си !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Те и други и правят реклама а после реват:
https://www.youtube.com/watch?v=7Uh09PDr4mE
и подобни....
Мога и сам да си наредя софрата /арбитража/ без да викам някой да ми изяде десрта.
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Нито ни интересува, нито ни пука.
Нито копаем, нито купуваме.
Ние сме тука за апартаментите.... опс . за авантата.
Важното е да е FREE............
https://l7.trade/?r=107513020Last edited by forexboy; 09.09.2019, 18:34.
Коментар
-
Тази платформа започвам и аз да я рекламирам .
https://www.youtube.com/watch?v=7Uh09PDr4mE
и подобни....
Мога и сам да си наредя софрата /арбитража/ без да викам някой да ми изяде десерта.Last edited by KMETA; 25.09.2019, 08:59.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Todor Sabev
Junior Member
27.06.2019, 09:38
Явно няма, защото Кескев е изкупил всичко
То май се спря на 13870 . Покачването е параболично особено в края и изглежда като формира на временен връх Ако събота и неделя когато се случват доста покупки не почне да катери отново има голям шанс да сме формирали временен връх.
[ATTACH=CONFIG]n3494568[/ATTACH]
Имам проблем с качването на пълен размер графики , сори Иначе ще се види по - добре точния трейд
https://l7.trade/?r=107513020
Средна доходност 3% дневно, като има силни дни с до 4% и слаби с около 2%.
Минимална сума около 100 лв., оптимална около 500 лв.
Тази платформа започвам и аз да я рекламирам след като забелязах, че има ограничение за максималния обем на поръчките, което възлиза на 2 пъти ВИП изискването за съответната валута.Last edited by forexboy; 22.08.2019, 15:35.
Коментар
-
На печалба ли?
Todor Sabev
Junior Member
27.06.2019, 09:38
Явно няма, защото Кескев е изкупил всичко
То май се спря на 13870 . Покачването е параболично особено в края и изглежда като формира на временен връх Ако събота и неделя когато се случват доста покупки не почне да катери отново има голям шанс да сме формирали временен връх.
Имам проблем с качването на пълен размер графики , сори Иначе ще се види по - добре точния трейдLast edited by Todor Sabev; 13.08.2019, 22:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЗатворени ръчно още малка част от позициите. Купени декември 2018
Нова ера в междуборсовия арбитраж с криптовалути!
https://l7.trade/?r=107513020Last edited by forexboy; 09.09.2019, 18:33.
Коментар
-
Затворени ръчно още малка част от позициите. Купени декември 2018Last edited by Todor Sabev; 13.08.2019, 14:20.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=RkeBVoAhRLA
Какво ще кажете за този 'сладур'?
Според мен си е взел печалбата от 3-4-10млн, през 2017 и сега отново иска да сваля цената.
Алчността за власт е голям стимул да лъжеш
Коментар
Коментар