IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    От толкова разбирачи тук никой не ми отговори на ни един от конкретните ми въпроси. Вместо това - празни приказваки на килограм и мерене. Кажете нещо съществено, което може да се ползва за нещо, а не да пълните темата с useless shit. Пак питам на проЗ език - аз съм проЗ човек и искам отговор като за проЗ да разбере.
    1. Какъв е тренда на кривата в момента?
    2. Как да разбера това което се случва дали е моментна корекция или срив, който трябва с години да го чакам после да мина на плюс. Може да съм проЗ човек ама съм практичен и не искам да си блокирам капитала за неясно какъв период от време, а да го увеличавам
    ако наистина си про3 - купувай, ако ли не - сама маже да си отговориш на про3тите въпроси

Коментар

• От толкова разбирачи тук никой не ми отговори на ни един от конкретните ми въпроси. Вместо това - празни приказваки на килограм и мерене. Кажете нещо съществено, което може да се ползва за нещо, а не да пълните темата с useless shit. Пак питам на проЗ език - аз съм проЗ човек и искам отговор като за проЗ да разбере.
      1. Какъв е тренда на кривата в момента?
      2. Как да разбера това което се случва дали е моментна корекция или срив, който трябва с години да го чакам после да мина на плюс. Може да съм проЗ човек ама съм практичен и не искам да си блокирам капитала за неясно какъв период от време, а да го увеличавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Нищо не допускам въпроса е кво допускат ФЕД и ЦРУ . Или както е модерно да се казва ,,Дълбоката Държава,, Никъв проблем им е да го копнат в някво обозримо бъдеще. Даже допускам ще че биткойна е техен пилотен проект да тествата как работи протокола. А Сатошито е просто псевдоним.
        Вече писах.

Даже и да не са сътворители на проекта просто го наблюдават без да се намесват за сега.
        По простата причина която е заложена в ,,Западния цивилизационен модел,, Да се оставят инциативноста и креативноста да работят и да не се намесват.
        За да не земат да спънат някоя ключова иновация .
        Трябва да им се признае на американците как от пръдня милярди правят,нашта кака Ружа им разказа играта.Какво се случи с тая наша ромка?
        Last edited by aleks262; 12.01.2021, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Допускаш най-често срещаната грешка, защото даваш пример с търговски дружества. Една компания лесно събаря друга, предлагайки по-добър продукт. Протокол, обаче, е нещо различно.
          Нищо не допускам въпроса е кво допускат ФЕД и ЦРУ . Или както е модерно да се казва ,,Дълбоката Държава,, Никъв проблем им е да го копнат в някво обозримо бъдеще. Даже допускам че биткойна е техен пилотен проект да тествата как работи протокола. А Сатошито е просто псевдоним.
          Вече писах.

Даже и да не са сътворители на проекта просто го наблюдават без да се намесват за сега.
          По простата причина която е заложена в ,,Западния цивилизационен модел,, Да се оставят инциативноста и креативноста да работят и да не се намесват.
          За да не земат да спънат някоя ключова иновация .
          Last edited by Todor Sabev; 12.01.2021, 15:55.

Коментар

Ако погледнеш колко от първите се успяли в по дългосрочен план. Обикновено са изхвърлени от пазара и идват техни наледници. Яхуу е заменен от Гуугъл . Амазон е наследник на хилядите интернет компанини от от дотком балона. Фейса е насленкик на социални мрежи като Майспейс.
            Допускаш най-често срещаната грешка, защото даваш пример с търговски дружества. Една компания лесно събаря друга, предлагайки по-добър продукт. Протокол, обаче, е нещо различно.

Коментар

Това трябва да се случи във всички държави едновременно. Дай пример за някаква договорка на 200 държави по какъвто и да е въпрос?
              Както всички държави начисляват и плащат за парникови емисии, така трябва да се начисляват и плащат еко-такси за криптосите.
              Само копачите, които използват зелена енергия от веи, да бъдат освободени от данъци и такси.
              Крайно време е правителствата да вкарат криптосите в регулация, и тъй като производството и поддържането на мрежата е крайно неефективно, да бъдат обложени крипто-валутите с акцизи при покупко-продажба...
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Биткойн е протокол. Веднъж установен, протокола много трудно бива заместен от нов, по-ефективен. Например, IP е протокол, който се е установил, защото е бил първи, макар, че има и по-добри предложения. Биткойн няма да бъде заменен, колкото и по-добри проекти да се случат в бъдеще
                Ако погледнеш колко от първите се успяли в по дългосрочен план. Обикновено са изхвърлени от пазара и идват техни наледници. Яхуу е заменен от Гуугъл . Амазон е наследник на хилядите интернет компанини от от дотком балона. Фейса е наследкик на социални мрежи като Майспейс.

Съвремената фиатна- финансова система в известан смисъл е наледник на сътвореното от Джон Лоу, 1720 тогавашният,, биткойн,, занулява и трябват стотици години да се наложи глобално в последствие.

https://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%B1%D...%B9/a-14946052

Така че най точно е да се сравнаява крипто технологията с експеримента на Джон Лоу, 1720 а не с лалета или други балони.
                Last edited by Todor Sabev; 12.01.2021, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Възможно-невъзможно, като задължат борсите да начисляват 5% акциз при всяка покупка на биткойни - ще се плаща.
                  Това трябва да се случи във всички държави едновременно. Дай пример за някаква договорка на 200 държави по какъвто и да е въпрос?

Коментар

Дъвчеш ми заучени клишета, на които ти е приятно да вярваш. Но не влагаш никаква мисъл в казаното. Щото ако помислиш малко има вероятност да стигнеш до някакъв смислен извод, като тоя на Frosty примерно, който дори да не излезе прав в крайна сметка си аргументира доста добре тезата. А ти нищо не можеш да аргументираш. Факт е, че положението с Биткойна специално и с тоя мистериозен Сатоши дето никой не знае как в изневиделица може да сътвори нещо неочаквано, не може да се предвиди какво ще стане в бъдеще - може само да се гадае.
                    Аз ти обясних защо някои хора продават, но ти явно не прочете или не осъзна прочетеното и продължаваш да си баеш Дългосрочно та дългосрочно. Я стигне 100 000 я не, ама ти си дръж - то и илюзиите греят - важното е нещо да те грее.
                    Ако става на въпрос повече вярвам на Етера и всичко останало отколкото на Биткойн който в общи линии се крепи на стара слава
                    Имаш пълното право да смяташ, каквото искаш. Не претендирам да съм последна инстанция за истината, а и нямам време да ти обяснявам колко глупаво е последното ти изречение в коментара

Коментар

Държиш ли Етер.
                      не - никога не съм го имала. В момента го копам ама ... умрела работа....

Коментар

Абсолютно невъзможно за реализация
                        Възможно-невъзможно, като задължат борсите да начисляват 5% акциз при всяка покупка на биткойни - ще се плаща.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          И ако хората му се доверяват, ще продължат да работят с новия биткойн, а не със стария, който е екологически неефективен.
                          Биткойн е протокол. Веднъж установен, протокола много трудно бива заместен от нов, по-ефективен. Например, IP е протокол, който се е установил, защото е бил първи, макар, че има и по-добри предложения. Биткойн няма да бъде заменен, колкото и по-добри проекти да се случат в бъдеще

Коментар

• Разбирачите от технически анализ сега да кажат каква е тенденцията в биткойна на тоя етап - надолу или нагоре? Няма да ги карам да предричат далечното бъдеще (ясно е че там клишето HODL е редовният готов отговор), а просто моментното състояние на графиката какво им говори?

Коментар

Дъвчеш ми заучени клишета, на които ти е приятно да вярваш. Но не влагаш никаква мисъл в казаното. Щото ако помислиш малко има вероятност да стигнеш до някакъв смислен извод, като тоя на Frosty примерно, който дори да не излезе прав в крайна сметка си аргументира доста добре тезата. А ти нищо не можеш да аргументираш. Факт е, че положението с Биткойна специално и с тоя мистериозен Сатоши дето никой не знае как в изневиделица може да сътвори нещо неочаквано, не може да се предвиди какво ще стане в бъдеще - може само да се гадае.
                              Аз ти обясних защо някои хора продават, но ти явно не прочете или не осъзна прочетеното и продължаваш да си баеш Дългосрочно та дългосрочно. Я стигне 100 000 я не, ама ти си дръж - то и илюзиите греят - важното е нещо да те грее.
                              Ако става на въпрос повече вярвам на Етера и всичко останало отколкото на Биткойн който в общи линии се крепи на стара слава
                              Държиш ли Етер.

Коментар

Ако си купил крипто на 40к, запазваш спокойствие и не продаваш панически при първата корекция. Дори тези, които купиха на върха в края на 2017г на 20к, към днешна дата след около три години са с прираст от над 70% на вложението. Инвестирането в биткойн е дългосрочно с хоризонт от поне 4-5 години, т.е. да изчакаш поне един халвинг.

Коментар

Working...
                                X