IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Криптосите са перфектните частни пари
    Частни пари, тоя лаф е у десятката! Печаташ си на корем и раздаваш собствени пари! Икономически перпетуум мобиле, само шарани да има. И гола кука не трябва - захапват влакното и стискат здраво!

    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

    Коментар


    • Биткойна има много по - голяма стойност от валутите на някои държави като Венецуела . Така че по - добре да го има не пречи на никой. Никой никого не кара някой да го купува насила . А и освен това става и за хазарт
      http://www.proflashgame.com

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Златото и благородните метали, освен като измерител на стойност, се използват изключително много в електрониката, космонавтиката и бижутерството. Докато съществуват тези индустрии търсене на благородни метали ще има. Затова няма как цената им да падне до 0, за разлика от крипотосите, които нямат никакво практическо приложение. Криптосите ако се обезценят даже огън не можеш да си запалиш с тях, щото са измислени...
        В страни от темата ето две интересни видеа от един бижутер:

        https://www.youtube.com/watch?v=z8uNmQaZgMY

        https://www.youtube.com/watch?v=iJJ56OEFhN8
        Ами погледни на страницата на ФРС колко струва една банкнота, себестойност. По твоята логика може и долара да падне до стойността на печатането му, която е никаква. Един топ тоалетна хартия има по голяма полза и себестойност от 100 доларова банкнота

        Криптосите са перфектните частни пари

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
          Та за 10 години съществуване все още никой не е успял да промени нещо в базата данни на биткойна след като е включено в нея и са минали 10 15 блока. Така че за мен койна има по - голяма приложение от повърнята на пикасо .
          Някаква организация, CEX ли беше - обединява миньори в пул. За малко да минат 51% мощ, и после да правят квото си искат с базата. Сетиха се, че може да се прострелят в крака, и намалиха пауъра.
          Всички алткойни наследяват кода на Биткойн. Та твойта теория важи за още има-няма 1300 живи койна и 700 мъртви. Ако има търсене ще се навъдят още 1300 пъти по 1300. Койните са единственото безкрайно нещо на Земята, дето някой дава кеш за него.

          Мнението ми е погрешно и води до загуби.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
            Еми и на койните може да гледаш и да им се радваш все тая . В биткойна има поле за съобщение. Може да докажеш че ти си написал нещо с точната дата без значение какво в определено време. Това няма как да се фалшифицира след като блока ти е приект и има 10 15 блока пред теб вече. Та за 10 години съществуване все още никой не е успял да промени нещо в базата данни на биткойна след като е включено в нея и са минали 10 15 блока. Така че за мен койна има по - голяма приложение от повърнята на пикасо .
            Пикасо има няколко хилиди рисунки-койните са безброй много.

            Коментар


            • Еми и на койните може да гледаш и да им се радваш все тая . В биткойна има поле за съобщение. Може да докажеш че ти си написал нещо с точната дата без значение какво в определено време. Това няма как да се фалшифицира след като блока ти е приект и има 10 15 блока пред теб вече. Та за 10 години съществуване все още никой не е успял да промени нещо в базата данни на биткойна след като е включено в нея и са минали 10 15 блока. Така че за мен койна има по - голяма приложение от повърнята на пикасо .
              http://www.proflashgame.com

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
                Биткойна не може да го сравняваш с петрола без който цивилизацията ни се връща в средновековието. Златото има тук таме практическо приложение в електрониката но гледат да не го ползват много много понеже е скъпо пример процесор инел 486 или пентиум 1 има много повече злато от съвремения процесор. Но мисля че напълно може да се сравнява с произведение на Пикасо приличащо на повърня струващо милиони долари без никакво практическо приложение. Е пак питам каква е разликата междо биткойна и произведението на Пикасо?
                Разликата между биткойна и произведението на Пикасо,е че Пикасо е класик/починал/и вече не може да рисува.Т.е -лимитиран и малко хора магат да го притежават.Има и практическо приложение-гледаш и му се радваш.Койте не са лимитирани.

                Коментар


                • Биткойна не може да го сравняваш с петрола без който цивилизацията ни се връща в средновековието. Златото има тук таме практическо приложение в електрониката но гледат да не го ползват много много понеже е скъпо пример процесор инел 486 или пентиум 1 има много повече злато от съвремения процесор. Но мисля че напълно може да се сравнява с произведение на Пикасо приличащо на повърня струващо милиони долари без никакво практическо приложение. Е пак питам каква е разликата междо биткойна и произведението на Пикасо?
                  http://www.proflashgame.com

                  Коментар


                  • Аз вчера с изумление гледах видео, че в светодиодите за осветление влагали злато, макар и в нищожни количества.
                    Петролът ако изчезне умираме прави за няма и седмица.

                    Ако изчезне клонингът на клонинга Биткойн Кеш - ще настанат масови безредици, полицейски час, военно положение и всеобщ глад! Хората ще си набавят оръжие и ще ровят по чуждите мазета да си набавят клонинга на клонинга...
                    Майтапя се!
                    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                    Коментар


                    • Златото и благородните метали, освен като измерител на стойност, се използват изключително много в електрониката, космонавтиката и бижутерството. Докато съществуват тези индустрии търсене на благородни метали ще има. Затова няма как цената им да падне до 0, за разлика от крипотосите, които нямат никакво практическо приложение. Криптосите ако се обезценят даже огън не можеш да си запалиш с тях, щото са измислени...
                      В страни от темата ето две интересни видеа от един бижутер:

                      https://www.youtube.com/watch?v=z8uNmQaZgMY

                      https://www.youtube.com/watch?v=iJJ56OEFhN8
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

                        Хубав коментар - след като си прочел статията, за разлика от онзи с конете и каручките ...
                        .
                        Ко да му чета Маринеца, да сравняваш Биткойн със злато е подигравка с хилядолетни ценности, общо человечески. Едното е служило хиляди години като измерител на богатство, и не може да се печата. Другото се въди като мишоци, и клонингите се сдобиват с клонинги, както Биткойн Кеш миналия месец.
                        Простотия на квадрат, кво да му чета!

                        п.с. с нефта сравнението е още по-гротесткно.
                        Last edited by IvanTerziev; 18.12.2018, 13:58.
                        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение

                          Благодаря за статията. Ще си позволя да я коментирам.
                          Вътре доказателства за твърденията практически няма. Теорията за манипулацията на цената на златото са доста спорни. Много рядко пада по себестойност. Освен това ако САЩ натискат цената манипулативно надолу, Русия и Китай ще изкупят златто веднага. Китай е най-големия производител на злато в света. Можем да предположим, че знаят точно колко струват добива и кога е изгодно да купуват.
                          Хубав коментар - след като си прочел статията, за разлика от онзи с конете и каручките ...
                          Никой не твърди че има манипулация!!! Манипулацията се прави с цел да се изкарат още пари. Цената на Златото, Среброто и Биткоина се натиска от онези, които знаят много добре, че парите нямат никаква стойност, защото много добре знаят как се "произвеждат" и колко им струват ....
                          Цената на Златото, Среброто и Биткоина се натиска (price suppression) на "всяка цена" без значение колко ще бъдат загубите за тези които го правят, защото ако не го направят ще загубят ВСИЧКО!!!
                          От линка който съм дал по-долу:
                          "a number of users performed unusual transactions to manipulate the price of BTC quarterly futures contract, making it deviate greatly from the BTC index. Based on our team’s investigation, the user closed a huge amount of positions at market price without considering the cost, causing it to drop to an unusually low level"

                          А относно китайците и Златото - единственото което се знае със сигурност е че Китай е производител номер 1 в света. Нито се знае колко Злато имат, нито кога и откъде купиват!!! Китайците са умни и търпеливи, гледат в преспектива на нещата и не бързат, не че съм им голям фен, но това са реалностите.
                          Last edited by marin1; 18.12.2018, 12:15.
                          remember remember the fifth of november

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Добри Ютро!!!
                            Понеже се върнахме през февруари т.г. - ето една статия от тогава, да не си мислите че чета само за ЪП!!!

                            Автора обяснява кога защо и как Биткоин се "включва" в престижния клуб на активите (заедно със Златото, Среброто и петрола) на които цените се натискта надолу за да може да силните на деня да си останат силни ..... ноооо това не може да продължи вечно!!!
                            Успех!!!
                            Благодаря за статията. Ще си позволя да я коментирам.
                            Вътре доказателства за твърденията практически няма. Теорията за манипулацията на цената на златото са доста спорни. Много рядко пада по себестойност. Освен това ако САЩ натискат цената манипулативно надолу, Русия и Китай ще изкупят златто веднага. Китай е най-големия производител на злато в света. Можем да предположим, че знаят точно колко струват добива и кога е изгодно да купуват.

                            Коментар


                            • Злато - сребро - Биткойн!.
                              Кон - каруца - Гарибалди!

                              https://www.youtube.com/watch?v=5CvNZSlr6Ao
                              Е тука едно видео за Голямата Депресия. Същите маржин схеми, същите pump & dump далавери, същите парадигми за глобалната икономика. После плач и скърцане със зъби, правителството спасява банките с държавни пари... Богатите станали по-богати, бедняците вдигнали Хувървил (картонено гето у Central park), сърдят се на президента!
                              Monopola в прав текст ми се караше, че само заради такива като мене няма да видим милион за кеска. И аз съм му виновен дето пропиля апартамента на баба си у модерни парадигми.
                              Кой там банкер беше казал, че като ваксаджийчето почне да разбира от инвестиране колкото него - значи е време да се изтегля от тоя пазар. У видеото го има.
                              Last edited by IvanTerziev; 18.12.2018, 11:34.
                              Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                              Коментар


                              • Добри Ютро!!!
                                Понеже се върнахме през февруари т.г. - ето една статия от тогава, да не си мислите че чета само за ЪП!!!

                                Автора обяснява кога защо и как Биткоин се "включва" в престижния клуб на активите (заедно със Златото, Среброто и петрола) на които цените се натискта надолу за да може да силните на деня да си останат силни ..... ноооо това не може да продължи вечно!!!
                                Успех!!!
                                This is a copy-righted content. This post was originally written in Feb-2018. I have kept it updated since then. There are two squeals to this story 1) Cartel Strike #3: Bitcoin Dump from 10K to 7.5K…
                                remember remember the fifth of november

                                Коментар

                                Working...
                                X