If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Bitcoin is transitioning to a global store of value"
Това Сейлър не спира да го повтаря....Скоро и най-големия критик на Биткойн - Бъфет, каза нещо от рода "Ако нямате пари като Мъск, не инвестирайте в Биткойн" .... Биткойн е store of value Пак ще повторя, 1 Биткойн...винаги ще струва 1 Биткойн
Незнам докъде може да стигне цената, но според мен вероятността цената да падне под 20к е нищожна. Дори и да настъпи някаква паника и да следва срив (както миналата год), дори и да падне на тези нива не мисля, че ще има паникьосани продавачи вече. Тази година влязоха и много големи играчи с много много излишни пари, кой и как може да ги накара да обърнат пак на фиат. Тези хора си фиат си имат достатъчно
Това е голата истина. Биткойна постепенно преминава в ръцете на тези, които си имат достатъчно фиатни пари, и не се нуждаят от кеширане. От тука идва и дефицита на койни, а с него и по-високата цена. Копачите ежедневно изкопават и вкарват в обращение нови и нови койни, но богаташите ги изкупуват и ги изтеглят от обръщение. Така по естествен път се поддържа дефицит, и новите лапнишарани са принудени да купуват все по-скъпо и по-скъпо.
Незнам докъде може да стигне цената, но според мен вероятността цената да падне под 20к е нищожна. Дори и да настъпи някаква паника и да следва срив (както миналата год), дори и да падне на тези нива не мисля, че ще има паникьосани продавачи вече. Тази година влязоха и много големи играчи с много много излишни пари, кой и как може да ги накара да обърнат пак на фиат. Тези хора, фиат си имат достатъчно
Балкански страсти се вихрят тук, бяло-черно, любов-омраза, всеки защищава със зъби и нокти своето мислене или своите покупки без оглед на конюктура и действителност.
По темата, ключа може да се шифрова и да се скрие сред незабележим текстов файл.
Или да се скрие във снимка.
Естествено, не е нужно целия ключ да се разположи на едно място, може да е на пет части.
Коментар