IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Цитатът е може би погрешно приписван, но няма никакво отношение към милениалите, а към много по-ранна епоха. Невъзможно е да се докаже достоверността му. А милениалите общо взето избягват да правят обобщения за глупостта. Как беше приказката за къщата на обесения?
    Ми започнах да чувам този "цитат" with the raise of the millenials, only.

Лафът за "къщата на обесения" е, че в нея не се говори за въже.

Аз се чувствам свободен да говоря навсякъде и винаги както ми се ще, ако ще и за въжето на обесения, макар и да не го правя винаги, от предпазливост от яростта на вас, уфсете.
    Тя е най-страшна, щото сте най-масови и най-бездушни.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И къде е тази "умерена инфлация" ? Само за последната година цените на хранителните стоки са се вдигнали с 20-30%. Оня ден пък един строител каза, че цената на арматурата от 900 лв/тон отишла на 1200 лв/тон.

Днес "нарисуваха" едни 1,9 трлн. ей така от нищото. Цялата пазарна капитализация на криптото няма толкоз, колкото могат да нарисуват само за 1 ден Ами ако утре или вдругиден пак "нарисуват" още толкоз? Ами още 10 трлн?
      Това за мен или моята заплата няма никакво значение. Гледай богатите, ударно се отървават от "гущера" понеже не искат да бъдат ограбвани богатствата им чрез "количествени облекчения" ....
      Тебе кой те кара да си държиш парите в щатски долари??
      В българия си има валутен борд, който върши повече от отлична работа при тези смутни времена. Въпреки напъните на мутрата борисов да тегли заеми като гламав... В България няма как да има голяма инфлация, докато кретенясалите политици не решат да бутнат борда...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Умерената инфлация е хубаво нещо за икономиката и прогреса. В рамките на 1%, макс 2% годишно.

Ти би ли бил доволен ако си получаваш заплата в биткоини, който е дефлационен и всяка година заплатата ти вместо да се увеличава, намалява. Нищо че покупателната способност на заплатата ти се увеличава.
        И къде е тази "умерена инфлация" ? Само за последната година цените на хранителните стоки са се вдигнали с 20-30%. Оня ден пък един строител каза, че цената на арматурата от 900 лв/тон отишла на 1200 лв/тон.

Днес "нарисуваха" едни 1,9 трлн. ей така от нищото. Цялата пазарна капитализация на криптото няма толкоз, колкото могат да нарисуват само за 1 ден Ами ако утре или вдругиден пак "нарисуват" още толкоз? Ами още 10 трлн?
        Това за мен или моята заплата няма никакво значение. Гледай богатите, ударно се отървават от "гущера" понеже не искат да бъдат ограбвани богатствата им чрез "количествени облекчения" ....
        Last edited by better; 07.03.2021, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Това е лъжлив "цитат", с който глупаците си четкат самочувствието, "цитирайки" учен.
          Измислиха го милениалите ​​​​ Ногу са тъпи като цяло ​​​​​​

Цитатът е може би погрешно приписван, но няма никакво отношение към милениалите, а към много по-ранна епоха. Невъзможно е да се докаже достоверността му. А милениалите общо взето избягват да правят обобщения за глупостта. Как беше приказката за къщата на обесения?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Каква ще бъде покупателната способност на 1 долар, догодина? Ами след 5-10-20 години? А каква е била преди 10 год?
            Умерената инфлация е хубаво нещо за икономиката и прогреса. В рамките на 1%, макс 2% годишно.

Ти би ли бил доволен ако си получаваш заплата в биткоини, който е дефлационен и всяка година заплатата ти вместо да се увеличава, намалява. Нищо че покупателната способност на заплатата ти се увеличава.

Коментар

• Колко ще струва долара не след година, ами още утре?

Всеки американец ще получи чек за 1400 долара

https://www.segabg.com/hot/category-...za-1400-dolara

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Това е лъжлив "цитат", с който глупаците си четкат самочувствието, "цитирайки" учен.
                Сега, барбарон. Надявам се че си чувал максимата "Аз знам, че нищо не знам" .
                Казана била от мислещ и неслучаен човек.

Е, милениалите са точно обратното.
                И ти ли си с тях, барби?

Коментар

1 Биткойн, ще струва 1 Биткойн кога каките на околовръстното почнат да го предпочитат пред долара.

Дотогава лафа си е 1 Долар струва 1 Долар. Останалото са глупости на търкалета.
                  Каква ще бъде покупателната способност на 1 долар, догодина? Ами след 5-10-20 години? А каква е била преди 10 год?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Айнщайн: Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен.

Коментар

Много хора са си загубили парите щото са били новите лапнишарани.

Виждам че ти не един от тях, щото не си разпродал всичко и не си го вкарал в биткоина.
                      Аз си имам стратегия, подкрепена от Математиката и Теорията на вероятностите, и стриктно си я следвам. Дори съм се опитвал да я разкажа, но безуспешно по причина многото тролове, които не искат да получат ново познание, и освен това успешно пречат на малкото други, които искат познание. Затова стигнах до извода, че споделянето на знания и опит в този форум е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА, и повече дори и не се опитвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Което го разграничва от досега известните пирамиди. Революционно
                        Ако човек не знае разликата между пирамидите и биткойна, по-добре да си стои в масовката, да подсмърча, да търка билетчета, и да злобее, че други хора са забогатели, а той е пропуснал шанса си.
                        Last edited by Mateev; 07.03.2021, 12:38.

Коментар

И какво ще стана когато свършат новите лапнишарани?
                          Нищо няма да стане - просто Биткойна ще влезе в една безкрайна корекция, както е при всички валутни двойки. Цената му ще се стабилизира някъде на около 50% от нивото от последния връх и ще се клати в диапазона от +/-10%. Тоест ще настъпи така желаната от всички стабилност, която обаче ще започне да привлича друга целева група от хора и фирми. Следователно дори и тогава ще има нови и нови вложители.

Та това е сценария за "края" на биткойна, обаче този сценарий ще се реализира най-рано след 10 години и най-късно след 140 години. Дотогава обаче много хора ще станат милионери и милиардери само защото са ПОВЯРВАЛИ в този сценарий. Колкото до масовката - тя ще получи дупката на геврека и нищо повече.
                          Last edited by Mateev; 07.03.2021, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Зад Биткойна стои НАДЕЖДА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ.

Което го разграничва от досега известните пирамиди. Революционно

Коментар

И какво ще стана когато свършат новите лапнишарани?
                              Айнщайн: Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен.

Коментар

Виждам че ти не един от тях, щото не си разпродал всичко и не си го вкарал в биткоина.
                                Давай му безотговорни идеи, без това е на ръба. На твоята съвест ще тежи един ден

Коментар

Working...
                                X