Не искам да разочаровам биткойн маниаците, но ми се струва чисто любителски, че ще ви сурвакат отсега нататък на първо време докъм 30-35к долара. Недай си боже да е в комбинация и с туит на Мъск! Имайте предвид, че и алтовете много настъпват и вече почват да се забелязват нови любимци сред широката публика!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
А ние копаем, защото има ентусиасти като тебе да купуват. Разход 1 долар за ток срещу приблизително 5 долара приход при Етера. Значи, като ти продам Етер на 2 000, за достигнеш същата норма на печалба, ти трябва да го стискаш до 10 к ако някога изобщо го стигне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Благодаря ти, ако нямаше такива като теб, дет "разкарват" криптото, ние откого щяхме да купуваме?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ако си продала на печалба, не си сбъркала, защото всяка една печалба е добре дошла. Ако си продала на загуба вследствие на обзелата те паника - сбъркала си, при това с много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПродадохте ли криптото? Аз разкарах всичко па ще се види сбърках ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПродадохте ли криптото? Аз разкарах всичко па ще се види сбърках ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеПри неясен изход от делото, на какво се дължи това? Вече е 1.06 при положение, че преди малко повече от ден беше 0.62, т.е. двойно увеличение за малко повече от 24 часа....
Можеби изхода вече е ясен за някои...?! .... или е просто блъф...
Според мен разпределението като вероятности е 60/40 % .... т.е. 60% вероятност изхода да е ясен за някои хора и затова да купуват, като ни го съобщят на всички ще "разтоварят" и ще приберат печалбата.
В САЩ всичко се прави за пари, включително това "дело".Last edited by Xman1; 06.04.2021, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
При неясен изход от делото, на какво се дължи това? Вече е 1.06 при положение, че преди малко повече от ден беше 0.62, т.е. двойно увеличение за малко повече от 24 часа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЗапочна яко помпане на Ripple
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНай-добрата крипто инвестиция за Q1: https://coinmarketcap.com/currencies/tron/ + 250%Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар