IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не искам да разочаровам биткойн маниаците, но ми се струва чисто любителски, че ще ви сурвакат отсега нататък на първо време докъм 30-35к долара. Недай си боже да е в комбинация и с туит на Мъск! Имайте предвид, че и алтовете много настъпват и вече почват да се забелязват нови любимци сред широката публика!

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

А ние копаем, защото има ентусиасти като тебе да купуват. Разход 1 долар за ток срещу приблизително 5 долара приход при Етера. Значи, като ти продам Етер на 2 000, за достигнеш същата норма на печалба, ти трябва да го стискаш до 10 к ако някога изобщо го стигне....
      Аве и миналата год. по туй време някои хора така разсъждаваха, ама сега си блъскат главите в стената...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Благодаря ти, ако нямаше такива като теб, дет "разкарват" криптото, ние откого щяхме да купуваме?
        А ние копаем, защото има ентусиасти като тебе да купуват. Разход 1 долар за ток срещу приблизително 5 долара приход при Етера. Значи, като ти продам Етер на 2 000, за достигнеш същата норма на печалба, ти трябва да го стискаш до 10 к ако някога изобщо го стигне....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако си продала на печалба, не си сбъркала, защото всяка една печалба е добре дошла. Ако си продала на загуба вследствие на обзелата те паника - сбъркала си, при това с много.
          На печалба да, но не кой знае ква. С идеята ако се срине пак да го купя. Ама като гледам може и да не ме огрее

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            Продадохте ли криптото? Аз разкарах всичко па ще се види сбърках ли
            Благодаря ти, ако нямаше такива като теб, дет "разкарват" криптото, ние откого щяхме да купуваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              Продадохте ли криптото? Аз разкарах всичко па ще се види сбърках ли
              Ако си продала на печалба, не си сбъркала, защото всяка една печалба е добре дошла. Ако си продала на загуба вследствие на обзелата те паника - сбъркала си, при това с много.

Коментар

• Ако продавахме всеки път когато нещо пръдне 5%...

Коментар

• Продадохте ли криптото? Аз разкарах всичко па ще се види сбърках ли

Коментар

• Няма логика в момента да се вдига толкова, по-скоро е пак някаква игра като в началото на февруари, когато го вдигнаха до 0.75 и след това падна на половина в рамките на ден. При положителен изход може да се напомпи много, ама сега му е рано още.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                      При неясен изход от делото, на какво се дължи това? Вече е 1.06 при положение, че преди малко повече от ден беше 0.62, т.е. двойно увеличение за малко повече от 24 часа....

Можеби изхода вече е ясен за някои...?! .... или е просто блъф...

Според мен разпределението като вероятности е 60/40 % .... т.е. 60% вероятност изхода да е ясен за някои хора и затова да купуват, като ни го съобщят на всички ще "разтоварят" и ще приберат печалбата.

В САЩ всичко се прави за пари, включително това "дело".
                      Last edited by Xman1; 06.04.2021, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

При неясен изход от делото, на какво се дължи това? Вече е 1.06 при положение, че преди малко повече от ден беше 0.62, т.е. двойно увеличение за малко повече от 24 часа....
                        Помпят някой алт, после продават за бтк

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                          Започна яко помпане на Ripple

Коментар

• Започна яко помпане на Ripple

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                              Най-добрата крипто инвестиция за Q1: https://coinmarketcap.com/currencies/tron/ + 250%
                              Аз имам 7000 купени на 0.01 лв.
                              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Дием' ата идва :
                                https://www.diem.com/en-us/

Коментар

Working...
                                X