Първоначално изпратено от cherney
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
А ако го регулират сега и го сринат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве хора, защо като видите 5-10 % корекцийка бързате да продавате? Аз не мога да си го обясня, честно!
Коментар
-
поредната ми каръщина - точно ден преди това изкарах всичко от Exodus и го продадох. Как ги уцелвам не е истина. Разбира се, че ме е яд, че продадох. Ама от каръщината спасение няма. Поне се успокоявам, че RIOT не разкарах, въпреки че хич не вървят добре напоследък. Отделно си копам етерите ама с една карта..., и за успокоение не става.... Ама така е като се водя по чужди акъли, да ми е за урок.
Коментар
-
А ако го регулират сега и го сринат?Last edited by better; 12.04.2021, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Според мен това е новината отключила този скок. "SEC approves Exodus wallet for Regulation A stock offering."
https://cointelegraph.com/news/sec-a...stock-offering
Това на практика "отваря вратата" на компаниите да предлагат акции (т.е. да набират капитал) директно на крипто пазара (крайните клиенти), без необходимост от традиционните брокери и други "посредници".
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение61200
Кой купил - купил, свърши "намалението"На "разкаралите" крипто (дет се хвалеха тука преди дни) честитУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеПо отношение на Етериум имам повърхностни знания, като дори и това определение е силно. Този хард форк по какъв начин засяга наличните етери? Имам около стотина, които не са местени от декември 2016 и стоят в един Trezor.
На Trezor и повечето дуриги портфейли по никакъв начин не им влияе.
Единствените които трябва да се "ъпдейтнат" са нод операторите и миньорите. Но за миньорите не съм сигурен дали "домашните миньори" или само пул операторите. Защото реално няма промяна в алгоритъма за копаене, което означава, че тия които миньорстват за някой пул или Nicehash може и нищо да не правят. Те от Nicehash или пула в който са, вероятно ще им съобщят, дали трябва да правят ъпдейт.
Коментар
-
Интересни неща казва Филип за бъдещето на Етериум . Цялото интервю ми беше интересно, но пращам , от където говори за Япония и как се свързва с ConsenSys - основана от Joseph Lubin , един от създателите на Етериум
https://www.youtube.com/watch?v=6Iy3ZMcq7bQLast edited by Point of view; 11.04.2021, 18:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИнтересното е че в същия ден... т.е. 14-ти април, ще имаме hard fork на Етериум. Дали съвпадението е случайно или нарочно....
Коментар
-
Ти да видиш
Данните показват, че Биткойн вече струва повече от половината от американската банкова система
https://cryptalaxy.com/%d0%b4%d0%b0%...5%d0%bc%d0%b0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКакъв е шанса Рипъл да стане 100$?
Зависи за какъв период от време говорим, но според мен в обозримо бъдеще (близките няколко години) шансът е по-малък от 1 на 1000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеНа това ли се дължи днешното избухване на рипъл?
Казуса на Рипъл е различен, но принционо нещата са сходни. Според мен вероятноста Рипъл да спечелят делото се увеличава. Мисля че вероятноста Рипъл да спечели делото вече е 70 на 30 % . Преди няколко дни бях писал че е 60 на 40, но сега с това развитие, изглежда Рипъл се приближават към успех.
Има и още нещо SEC е създаден за защита на инвеситорите, а не като някаква "бухалка" за "бухане" по главите на "непослушните иноватори"... т.е. ако SEC с решенията си нанесе вреди върху инвеститорите, това е против целия смисъл на съществуването на регулатора.
Освен това остават още 4 дни до IPO-то на Coinbase, това на практика е първата сериозна крипто компания която ще се предлага на Уолстрийт. Интересното е че в същия ден... т.е. 14-ти април, ще имаме hard fork на Етериум. Дали съвпадението е случайно или нарочно.....
Ето малко повече инфо и за "виличката" на Етериум.
https://blog.ethereum.org/2021/03/08...-announcement/Last edited by Xman1; 10.04.2021, 20:47.
Коментар
Коментар