IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Правителствата не са приятели, а конкуренти. Дори и тези, които са съюзници в ЕС и НАТО. САЩ в продължение на три години не разрешаваха регистрация на ETF за биткойн, а междувременно Канада одобри няколко. В резултат пари от САЩ заминават към Торонто. В тази връзка, още тази година ETF ще се случи в САЩ. Същото ще е в ЕС. Ако някое европейско правителство забрани биткойн, гражданите на тази държава ще го купят в съседна страна. Още повече, че Швейцария има намерение да създаде friendly среда за крипто, а това обезсмисля какъвто и да е опит на европейско правителство да наложи забрана, доколкото Швейцария е в сърцето на Европа.
    нещо се обърках - говоря за регулация, а не за забрана. Дори не знам дали е възможно да се забрани криптото

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

А ако го регулират сега и го сринат?
      Правителствата не са приятели, а конкуренти. Дори и тези, които са съюзници в ЕС и НАТО. САЩ в продължение на три години не разрешаваха регистрация на ETF за биткойн, а междувременно Канада одобри няколко. В резултат пари от САЩ заминават към Торонто. В тази връзка, още тази година ETF ще се случи в САЩ. Същото ще е в ЕС. Ако някое европейско правителство забрани биткойн, гражданите на тази държава ще го купят в съседна страна. Още повече, че Швейцария има намерение да създаде friendly среда за крипто, а това обезсмисля какъвто и да е опит на европейско правителство да наложи забрана, доколкото Швейцария е в сърцето на Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве хора, защо като видите 5-10 % корекцийка бързате да продавате? Аз не мога да си го обясня, честно!
        и аз не мога и не го правя принципно. Не четеш внимателно - продадох щото се подведох по чужд акъл. Абсолютно никога не продавам при корекции - бях решила посмъртно да си държа криптото. Ама се подведох по един дето ми се стори много знаещ и разбиращ. На момента ми обърка главата и действах против стратегията си. А и бах тогава ми трябваха пари. Както казах - каръщина - нема спасение. Но пък не се знае дали няма да се срине. И пак ще си го купя.

Коментар

поредната ми каръщина - точно ден преди това изкарах всичко от Exodus и го продадох. Как ги уцелвам не е истина. Разбира се, че ме е яд, че продадох. Ама от каръщината спасение няма. Поне се успокоявам, че RIOT не разкарах, въпреки че хич не вървят добре напоследък. Отделно си копам етерите ама с една карта..., и за успокоение не става.... Ама така е като се водя по чужди акъли, да ми е за урок.
          Аве хора, защо като видите 5-10 % корекцийка бързате да продавате? Аз не мога да си го обясня, честно!

Коментар

Ами ако падне огромен метеорит? Ами ако започне ядренна война (Русия и Сащ сипят закани заради Украйна)? Ако....ако...акооо
            Last edited by better; 12.04.2021, 13:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Според мен това е новината отключила този скок. "SEC approves Exodus wallet for Regulation A stock offering."
              https://cointelegraph.com/news/sec-a...stock-offering

Това на практика "отваря вратата" на компаниите да предлагат акции (т.е. да набират капитал) директно на крипто пазара (крайните клиенти), без необходимост от традиционните брокери и други "посредници".
              поредната ми каръщина - точно ден преди това изкарах всичко от Exodus и го продадох. Как ги уцелвам не е истина. Разбира се, че ме е яд, че продадох. Ама от каръщината спасение няма. Поне се успокоявам, че RIOT не разкарах, въпреки че хич не вървят добре напоследък. Отделно си копам етерите ама с една карта..., и за успокоение не става.... Ама така е като се водя по чужди акъли, да ми е за урок.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                61200
                Кой купил - купил, свърши "намалението" На "разкаралите" крипто (дет се хвалеха тука преди дни) честитУ

Коментар

• 61200
                  Кой купил - купил, свърши "намалението" На "разкаралите" крипто (дет се хвалеха тука преди дни) честитУ

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
                    По отношение на Етериум имам повърхностни знания, като дори и това определение е силно. Този хард форк по какъв начин засяга наличните етери? Имам около стотина, които не са местени от декември 2016 и стоят в един Trezor.

На Trezor и повечето дуриги портфейли по никакъв начин не им влияе.

Единствените които трябва да се "ъпдейтнат" са нод операторите и миньорите. Но за миньорите не съм сигурен дали "домашните миньори" или само пул операторите. Защото реално няма промяна в алгоритъма за копаене, което означава, че тия които миньорстват за някой пул или Nicehash може и нищо да не правят. Те от Nicehash или пула в който са, вероятно ще им съобщят, дали трябва да правят ъпдейт.

Коментар

• Интересни неща казва Филип за бъдещето на Етериум . Цялото интервю ми беше интересно, но пращам , от където говори за Япония и как се свързва с ConsenSys - основана от Joseph Lubin , един от създателите на Етериум
                      https://www.youtube.com/watch?v=6Iy3ZMcq7bQ
                      Last edited by Point of view; 11.04.2021, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Интересното е че в същия ден... т.е. 14-ти април, ще имаме hard fork на Етериум. Дали съвпадението е случайно или нарочно....
                        По отношение на Етериум имам повърхностни знания, като дори и това определение е силно. Този хард форк по какъв начин засяга наличните етери? Имам около стотина, които не са местени от декември 2016 и стоят в един Trezor.

Коментар

• Ти да видиш
                          Данните показват, че Биткойн вече струва повече от половината от американската банкова система

https://cryptalaxy.com/%d0%b4%d0%b0%...5%d0%bc%d0%b0/

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                            Какъв е шанса Рипъл да стане 100$?

Зависи за какъв период от време говорим, но според мен в обозримо бъдеще (близките няколко години) шансът е по-малък от 1 на 1000.

Коментар

• Какъв е шанса Рипъл да стане 100$?

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                                На това ли се дължи днешното избухване на рипъл?

Казуса на Рипъл е различен, но принционо нещата са сходни. Според мен вероятноста Рипъл да спечелят делото се увеличава. Мисля че вероятноста Рипъл да спечели делото вече е 70 на 30 % . Преди няколко дни бях писал че е 60 на 40, но сега с това развитие, изглежда Рипъл се приближават към успех.

Има и още нещо SEC е създаден за защита на инвеситорите, а не като някаква "бухалка" за "бухане" по главите на "непослушните иноватори"... т.е. ако SEC с решенията си нанесе вреди върху инвеститорите, това е против целия смисъл на съществуването на регулатора.

Освен това остават още 4 дни до IPO-то на Coinbase, това на практика е първата сериозна крипто компания която ще се предлага на Уолстрийт. Интересното е че в същия ден... т.е. 14-ти април, ще имаме hard fork на Етериум. Дали съвпадението е случайно или нарочно.....

Ето малко повече инфо и за "виличката" на Етериум.
                                https://blog.ethereum.org/2021/03/08...-announcement/
                                Last edited by Xman1; 10.04.2021, 20:47.

Коментар

Working...
                                X