IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

сигурно е щото наистина съм отскоро. Нормално. Но на теб не ти личи, че си от отдавна. Е това вече не е много нормално
    Грешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Тук https://www.hotbit.io/register?ref=1719705 има разни неща, които са със стотици проценти нагоре в същото време
      не ми се отваря. Но не ме и интересува - на чуждите пазари има неща с 1000% нагоре - стигат ми - няма как да следя всичко, а не е и нужно

Коментар

Нямам достъп до БГ пазар, но и да имах нямаше да се занимавам с БГ шит. Е нафтата расте. И някои американски акции са нагоре. Въпреки че като цяло май сривът продължава
        Тук https://www.hotbit.io/register?ref=1719705 има разни неща, които са със стотици проценти нагоре в същото време

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Къде виждаш срив ??
          1. Пусни реална графика. 2. Дефинирай ми срив

Трендът е надолу и никой не знае кога ще приключи. За сега такива изгледи няма. Сривът засечен по средата на срива не отменя факта, че е срив. Никой не знае какво ще стане от тук натам, но трендът си е надолу дори за профан като мен

Коментар

като цяло май сривът продължава
            Къде виждаш срив ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Мани ги тия въздухарски истории,залагай на български акции и злато.Оттам ще изскочи зайчето.
              Нямам достъп до БГ пазар, но и да имах нямаше да се занимавам с БГ шит. Е нафтата расте. И някои американски акции са нагоре. Въпреки че като цяло май сривът продължава

Коментар

сигурно е щото наистина съм отскоро. Нормално. Но на теб не ти личи, че си от отдавна. Е това вече не е много нормално
                Мани ги тия въздухарски истории,залагай на български акции и злато.Оттам ще изскочи зайчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Личи че си "отскоро" в тея работи

Коментар

Промоцийката се оказа май сривче. Казах ви да не купувате ама кой ме чуе. Само Doge държи фронта.
                    Личи че си "отскоро" в тея работи

Коментар

• Първоначално изпратено от jica Разгледай мнение
                      Защо се случва това? Че кой прави транзакции в блокчейна? Каква е посоката на транзакциите - към или от exchange_ите?
                      Една от причините са транзакциите на миньорите в AntPool.
                      И аз имам там копачки. Когато пращат изработените койни, слагат много малка такса - 10 sat/vB.
                      Така сега се озовах с една транзакция за $100, която вече 3 дни си чака реда в мемпула, за да влезе в блокчейна

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                        За сега получава съпорт на около 53300-500, пробие ли го, нещата отичат. Следващото дъно от онзи ден ако бъде пробито отиваме около 40 к. За сега все още си е нормална корекция, дори и май не е по-дълбока от последната, срив ако падне под 50.
                        Да ама не можа да пробие и предният връх от 64 хил.

Коментар

• За сега получава съпорт на около 53300-500, пробие ли го, нещата отичат. Следващото дъно от онзи ден ако бъде пробито отиваме около 40 к. Така виждам нещата, нека по- разбиращите да се изкажат. За сега все още си е нормална корекция, дори и май не е по-дълбока от последната, срив ако падне под 50.

Коментар

Промоцийката се оказа май сривче. Казах ви да не купувате ама кой ме чуе. Само Doge държи фронта.
                            Срив все още не го допускат.Върти се между 50 хил и 64 хил докато китовете продадат голамо количество и после ще има не ми говори.

Коментар

• Като монета създадена на шега..доста добре се представя Doge.. Да видим докога..

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Промоции да искаш ,на тия цени винаги ще се намери кой да сипе.Въпросът е дали продавачите няма да засилят
                                работата ?

Коментар

Working...
                                X