If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам достъп до БГ пазар, но и да имах нямаше да се занимавам с БГ шит. Е нафтата расте. И някои американски акции са нагоре. Въпреки че като цяло май сривът продължава
Трендът е надолу и никой не знае кога ще приключи. За сега такива изгледи няма. Сривът засечен по средата на срива не отменя факта, че е срив. Никой не знае какво ще стане от тук натам, но трендът си е надолу дори за профан като мен
Мани ги тия въздухарски истории,залагай на български акции и злато.Оттам ще изскочи зайчето.
Нямам достъп до БГ пазар, но и да имах нямаше да се занимавам с БГ шит. Е нафтата расте. И някои американски акции са нагоре. Въпреки че като цяло май сривът продължава
Защо се случва това? Че кой прави транзакции в блокчейна? Каква е посоката на транзакциите - към или от exchange_ите?
Една от причините са транзакциите на миньорите в AntPool.
И аз имам там копачки. Когато пращат изработените койни, слагат много малка такса - 10 sat/vB.
Така сега се озовах с една транзакция за $100, която вече 3 дни си чака реда в мемпула, за да влезе в блокчейна
За сега получава съпорт на около 53300-500, пробие ли го, нещата отичат. Следващото дъно от онзи ден ако бъде пробито отиваме около 40 к. За сега все още си е нормална корекция, дори и май не е по-дълбока от последната, срив ако падне под 50.
Да ама не можа да пробие и предният връх от 64 хил.
За сега получава съпорт на около 53300-500, пробие ли го, нещата отичат. Следващото дъно от онзи ден ако бъде пробито отиваме около 40 к. Така виждам нещата, нека по- разбиращите да се изкажат. За сега все още си е нормална корекция, дори и май не е по-дълбока от последната, срив ако падне под 50.
Коментар