Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеИмаше едно изследване, че като се извадят крипто адресите със голямо количество биткойни - например, на криптоборсите и на тези дето нямат голями движения, остават по-малко от 5%, но те съответстват за над 80% от оборота на биткойн пазара.
За Какъв Реален НЕЗАВИСИМ Пазар Ми Говорите Тогава ?
Кое точно е независимото след като зависи от Китайските Комунисти. Ако решат могат да правят каквото си искат с него.
Правят се промени в кода, на другия ден 70% от миньорите го инсталират и искаш не искаш приемаш факта.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпоред мене има една основна разлика - създателите на Биткойн вярват, че това нещо (нищо) има стойност или ако няма то трябва да има
Създателите на Понзи схемите нямат такива илюзии. Койните са масова психоза и самохипноза и това ги отличава от Понзи. Това е и причината койните да са толкова устойчиви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
Да,да си купя и да си го гледам в саксияSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Що да го бутат, за да купиш ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеНема бутане тоя дзверSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Бре, много мечки у темата със закъснение, обикновено налазват по дъната. Събота и неделя пазара не можа да спихне което е сигнал за дъно или близо до него. Етериум даже отлепва по сериозно, вероятно нови върхове към 3000 . При Биткойна покачването ще корективно без нов връх.Last edited by Майстора233; 25.04.2021, 17:18.
Коментар
-
Да, това винаги е било така и така ще бъде :-)
Само че, за да разбереш колко стойност държат койните, трябва да занеш цената в истински пари, т.е. долари. Самият койн не става за мерна единица на стойност
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБлгодаря, бъди жив и здрав и Ти.
П.С Аз и ти един ден няма да ни има...но Биткойн ВИНАГИ ще го има и 1 Биткойн ще струва....(пак ще струва и ВИНАГИ ще струва)..... 1 БиткойнLast edited by Money; 25.04.2021, 17:14.
Коментар
-
Тия страхове ги има от 2010г. насам...
Иначе биткойн не унищожава парите, а само ги преразпределя
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеБалонът е безценен, сякаш измислен да спаси фиатната система.
Роден от напълно рационалните страхове за прекомерно печатане на фиатни пари, той естествено акумулира излишната част от тях, смекчавайки риска от инфлация и след като поспихне, унищожавайки ненужната за системата стойност, я връща в стабилното й състояние.
Предпазен клапан
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеНе знам защо хабите битове за безсмислени спорове... балон ли е не е ли.... Намираме се в безпрецедентна ситуация, балони навсякъде - 10 трлн. облигации с негативна номинална доходност, половината национален дълг в европа се държи от ецб, насдак с 40 CAPE, имотите на рекордни цени навсякъде, дървесината е 500% нагоре в америка... Какво е балон и какво не е. Безсмислени спорове.
Ето снимка по същество
По въпроса за балоните искам само да добавя нещо пък нека всеки си прецени.
Парите, които се добиват лесно, не са никакви пари и не правят обществото по-богато. Напротив - правят го по-бедно, защото чрез тях трудноизработените блага се разменят срещу нещо, което се произвежда....лесно.Last edited by better; 25.04.2021, 16:36.
Коментар
-
Не знам защо хабите битове за безсмислени спорове... балон ли е не е ли.... Намираме се в безпрецедентна ситуация, балони навсякъде - 10 трлн. облигации с негативна номинална доходност, половината национален дълг в европа се държи от ецб, насдак с 40 CAPE, имотите на рекордни цени навсякъде, дървесината е 500% нагоре в америка... Какво е балон и какво не е. Безсмислени спорове.
Ето снимка по същество
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Блгодаря, бъди жив и здрав и Ти.
П.С Аз и ти един ден няма да ни има...но Биткойн ВИНАГИ ще го има и 1 Биткойн ще струва....(пак ще струва и ВИНАГИ ще струва)..... 1 Биткойн
Ще има само входна такса за поклонение пред него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Виждаш ли защо съм тук.
Да те разсмея.
Жив и здрав бъди
П.С Аз и ти един ден няма да ни има...но Биткойн ВИНАГИ ще го има и 1 Биткойн ще струва....(пак ще струва и ВИНАГИ ще струва)..... 1 БиткойнLast edited by better; 25.04.2021, 16:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Балонът" ако се окаже твърде голям и "компресорът" не смогва да го надува и се повреди?
Да те разсмея.
Жив и здрав бъди
Коментар
Коментар