If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[ATTACH=CONFIG]n3752678[/ATTACH]
За последните двадесет години
Двадесет годишен тренд
За сравнение между тази шитня,биткойна и златото не може и дума да става дори графично погледнато
Така е прав си, това даже не е шитня - това е въздух, пирамида или Понзи схема, това не цент ами стотинка не струва. Не, половин стотинка даже не струва
Надявам се, някой ден да разбереш разликата между реклама и реалност.
Кажи на твоя приятел, че той няма нищо. Това "нещо" дет уж притежава е въздух и струва 0 и е жертва на Понци схема, Пирамида.
А Мъск кво мисли, нз. Питай него, ето адреса:
Corporate Secretary
Tesla, Inc.
3500 Deer Creek Road
Palo Alto, CA 94304
United States
Аха забравих,че си програмистче,и търгуваш ЕА.Чарта е от Интерактив със опцията МАХ.А пък ти с твоите индикаторчета си чертай каквито искаш графики.
Нито съм програмист, Нито ти знаеш, какво е ЕА. Нито си наясно, какво е кендъл или бар. И какви са неговите характеристики. Явно отчайващо много е паднало нивото на този форум. Тези графики, като твоята, вярно ги измислиха програмистчета, които въобще не бяха в час с елементарни финансови параметри и традиционни параметри. Неудобни, неясни за анализ, с две думи отвратителни. Използват ги крипто борсите, и объркват така клиентите си. Това, което си пуснал е максимален количество информация, а не годишен период. Вероятно е на седмичен период, като гледам.
Учете, бе, хора. Престанете да се излагате, като кифладжии, по форумите.
Ето ти подобни на тоите графики. Но те не са ГОДИШНИ. ГОДИШНИ означава, че кедндъла/бара започва в 00.00ч. на 01.01. ХХХХг., и завършва в 23.59.59ч, на 31,12, ХХХХг..
П.П. Предишните графики, са нещо много полезно. Този индикатор, за годишните свещи, бая трудно го намерих. Щото програмистите, не виждали смисъл, да пишат индикатор за годишен период. ))
.
Не те бъзикам. Горе явно си пише месечна. А индикатор чертае, по месечните кендъли годишните. Първоначално ме учуди реакцията ти. Но сега като виждам каква графика, си пуснал за златото, ми става ясном че въобще не си в час, какво е годишна, месечна и седмична графика. Твоята за златото, също е от по-малък период. Всеки, който активно търгува, ще ти го каже.
Ето ти и ГОДИШНИ кендъли на златото. Твоите не са годишни. Има разлика, нали?
Аха забравих,че си програмистче,и търгуваш ЕА.Чарта е от Интерактив със опцията МАХ.А пък ти с твоите индикаторчета си чертай каквито искаш графики.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Ти явно си се объркал,или се опитваш да ми пишеш на въпреки,та се изхвърляш като чи..я на мокър вестник Чел съм ти постове и в други форуми,не се прави на умник.Това е месечна графика,а не годишна,която се търси
.
Не те бъзикам. Горе явно си пише месечна. А индикатор чертае, по месечните кендъли годишните. Първоначално ме учуди реакцията ти. Но сега като виждам каква графика, си пуснал за златото, ми става ясном че въобще не си в час, какво е годишна, месечна и седмична графика. Твоята за златото, също е от по-малък период. Всеки, който активно търгува, ще ти го каже.
Ето ти и ГОДИШНИ кендъли на златото. Твоите не са годишни. Има разлика, нали?
Така е за стойностните неща трябва да се плаща.Кой примерно плаща застрахова за голф тройка например
Безплатният обяд е в капана за мишки само,всичко друго се плаща
Ти явно си се объркал,или се опитваш да ми пишеш на въпреки,та се изхвърляш като чи..я на мокър вестник Чел съм ти постове и в други форуми,не се прави на умник.Това е месечна графика,а не годишна,която се търси
Коментар