Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by petyob; 20.08.2021, 19:17.
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSKP, на графиката която опитах да постна се вижда на дневна как се затварят гаповете и този ход нагоре започва с някаква интервенция..според мен някой с тежест е натиснал пазара. Сега ще стане ясно този гап от това дали и той ще се затвори.При Е/Д, френския гап го затвори, след около 2 години.
Ако целиш, да си докажеш, че има ботове по борсите/спота/. Не е нужно, да се мъчиш. Веднага ти казвам: "Пълно е с ботове."
Някои са на самата борса, и осигуряват ликвидност. Други са на търговци, и т.н.
Но определението за спекулативна сделка, не е въпрос на ливъридж. А на целта, на сделката.Щом е с цел принадена стойност, може да се счита за спекулативна. И стига сте влагали комунистическото, политикономическо понятие, в думата спекула.
Last edited by SKP; 20.08.2021, 22:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениерешил съм и аз да ставам милионер - приготвил съм капитал, който да чака сгоден момент за влизане на късо срещу биткойня. Кой брокер предлага най-голям ливечидж? Като тръгне да се сурва надолу, ще реинвестирам печалбите постоянно, така до към нулата
Коментар
-
решил съм и аз да ставам милионер - приготвил съм капитал, който да чака сгоден момент за влизане на късо срещу биткойня. Кой брокер предлага най-голям ливечидж? Като тръгне да се сурва надолу, ще реинвестирам печалбите постоянно, така до към нулатаLast edited by petyob; 20.08.2021, 17:59.
Коментар
-
The most active investors based on the number of investments in blockchain companies are
Barclays (19), Citigroup (9), Goldman Sachs (8), J.P. Morgan Chase (7) and BNP Paribas (6).
https://app.blockdata.tech/blog/gene...campaign=bdnl5
https://app.blockdata.tech/blog/general/banks-investing-blockchain-companies
Кой разбрал - разбрал
Last edited by barbaron; 18.08.2021, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениедългосрочно ще клони към 0, както всички пирамиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениедългосрочно ще клони към 0, както всички пирамидиЗасега четири. Скоро може и пет.
А и гроздето е кисело.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Няма да е в този живот ....Примерно до утре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениедългосрочно ще клони към 0, както всички пирамиди
Коментар
Коментар