IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не мога, защото не разбирам от тия неща. Но има хора, които разбират - предполагам все ще измислят нещо. Няма логика въздух да се търгува на безумни цени.

И нямам предвид да забранят копането, а по-скоро да направят криптото безинтересно по някакъв начин
    Парите = въздух също, или ми твърдиш че една хартийка струва 500 евро примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Може ли да опишеш как точно ще стане това ? Имам предвид биткойн , как ще го сринат ? Изгониха миньорите от Китай , хашрейта падна наполовина . Случи ли се нещо , а не вярвам да не е имало опити за атака . Сега хашрейта се възстановява и ще е още по - трудно да го сринат .
      не мога, защото не разбирам от тия неща. Но има хора, които разбират - предполагам все ще измислят нещо. Няма логика въздух да се търгува на безумни цени.

И нямам предвид да забранят копането, а по-скоро да направят криптото безинтересно по някакъв начин

Коментар

що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
        Може ли да опишеш как точно ще стане това ? Имам предвид биткойн , как ще го сринат ? Изгониха миньорите от Китай , хашрейта падна наполовина . Случи ли се нещо , а не вярвам да не е имало опити за атака . Сега хашрейта се възстановява и ще е още по - трудно да го сринат .

Коментар

то ще е безсмислено да продаваш на курс 0 Всички държатели ще бъдат потопени
          Аз не съм казал, че ще продам. Аз купувам... евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.
            то ще е безсмислено да продаваш на курс 0 Всички държатели ще бъдат потопени

Коментар

що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
              И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.

Коментар

• що бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат

Коментар

усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
                  Затвърди впечатлението, че много ги разбираш нещата, но след време....

Коментар

усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
                    Дръж до Коледа поне .

Коментар

това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото
                      Права си . Може да се случат всякакви събития . Астероид да удари земята , нов вирус , извънземни да ни поробят . Тогава биткойн ще струва 0,00 както и хартиените пари и всичко останало .

Коментар

• усетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                          Ивелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .
                          това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото

Коментар

• Ивелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .

Коментар

сериозно ли не знаеш как? Просто е. Значи ти си още по-прост ако не се сещаш.
                              Така е ние сме "прости" (според твоите думи) затова правим 500%+ печалби. Следователно, ако искаш да печелиш стани "ПРОСТА" като нас

Коментар

не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?

Ти си копач - при вас е съвсем различно ине питам за твоя случай
                                Много просто, чакаш да мине 60 000к!
                                Никъде, никой не е обещавал печалби - запомни го!

Коментар

Working...
                                X