Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Тая държава скоро ще я закрият
Кой?
Същата фраза, като: Ще забранят Биткойна.
Кой?
Марсианците, ООН, Байдън, Меркел, Путин, Радев, Фандъкова???????????
Кой????????????
За да изчезне Биткойна, трябва да спре интернета на планетата Земя.
Та кой, ше закрие Ел-Салвадор??????????? И ще открие друга държава, на нейната територия. Аз съм кандидатLast edited by SKP; 08.09.2021, 19:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сбърка
Населението на Салвадор не знае какво е биткоин и силно се съмнявам, че някой ще го ползва за каквото и да е било.
Силно се съмнявам че и правителството ще успее да го наложи за плащане към на данъци и такси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
- Домакинствата в Салвадор са около 3,2 милиона = 6,4 / 2
- Всеки 10 минути се обработва по един блок - група от 2000 - 3000 транзакции, средно 2500
- Блокчейнът на Bitcoin (BTC) може да обработва 4,2 тр./секунда = 2500 транзакции / (10 мин * 60 сек)
- ще са необходими 1280 блока = 3 200 000 / 2500
- тези блокове ще се обработят за 12 800 минути = 1280 * 10
- тези блокове ще се обработят за 213 часа = 12800 / 60
- тези блокове ще се обработят за 213 часа = 9 дни
Сбърках ли някъде или ... ?
И каква такса за всяка транзакция ще платят, ако сега е средно $4 / тр.
Населението на Салвадор не знае какво е биткоин и силно се съмнявам, че някой ще го ползва за каквото и да е било.
Силно се съмнявам че и правителството ще успее да го наложи за плащане към на данъци и такси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
- Всеки 10 минути се обработва по един блок - група от 2000 - 3000 транзакции, средно 2500
- Блокчейнът на Bitcoin (BTC) може да обработва 4,2 тр./секунда = 2500 транзакции / (10 мин * 60 сек)
И каква такса за всяка транзакция ще платят, ако сега е средно $4 / тр.
https://strike.me/
Скоро (или вече го пуснаха) ще имат някакъв техен си портфейл за LN мрежата. Измисли са я
Edit: Chivo се казва порфейла.Last edited by better; 08.09.2021, 18:53.
Коментар
-
-
- Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
И каква такса за всяка транзакция ще платят, ако сега е средно $4 / тр.Last edited by barbaron; 08.09.2021, 16:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
хаха, сметките ти са грешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
баш тъй е станало, като си купил на върха 2017та, следващите 4 години под вода на загуба
Коментар
-
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
- 1 like
Коментар
-
Видно от обидите, които ръсиш ми се струва, че на теб ти трябва помощ. Знаеш ли каква? Здрава "мъжка" помощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКойто сега купи ще си направи 25% до Коледа..Аз пона пълни кардано и биткойн..Ще си се върнат на цените преди тази корекция..Да видим какво ще стане..
Коментар
-
Ми само ти недоволстваш тук. Дори влезлите само преди 1 месец са на 20-30% +, ти как така си на загуба е пълна мистерия! Под 1% продадох.
Коментар
Коментар