If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Случващото се е перфектно! Който ми следи постовете (жалко че трудно се намират с търсене), знае, че винаги съм повтарял. Не дропне ли качественно т.е -80-90% няма да ка иде нагоре. Има вероятност и да се сбъдне тази моя прогноза. Този дроп до голяма степен ще изчисти слабите ръце от пазара, за да останат такива като нас, които държат.
Случващото се е перфектно! Който ми следи постовете (жалко че трудно се намират с търсене), знае, че винаги съм повтарял. Не дропне ли качественно т.е -80-90% няма да ка иде нагоре. Има вероятност и да се сбъдне тази моя прогноза. Този дроп до голяма степен ще изчисти слабите ръце от пазара, за да останат такива като нас, които държат.
Само за момент обаче, сега пак е на 28. На кое викаш свободо падане, като е само на -60%? Да ти напмня ли че преди е падало до -85%.... и послеееее.....
Мисля че умишлено се атакуваха дръпнатите очички за да ги разкарат от пазара. Все пак криптото е проект на запада и не биха допуснали други да имат голямо влияние. Бих казал че тера е китайска реплика на етериум .
Един от основателите на Етерим лежи в затвора за посещение в Северна Корея.
Не знам, следя коините доста повърхностно. Както написа Xman1 и е прав "За толкова години нищо задълбочено не прочете".
Просто това ми излиза като топ новини из фидовете дето следя и си признавам че за тея Тера и Луна не бях чувал до вчера (до когато пуснах тука поста). Е сега чух за тях за втори път като прочетох за тази спекулативна атака към тях.
Признавам си че не знам детайли и ставам само за хейтване и пускане на трендинг новини.
Като свърши мазалото, сигурно ще прочета някоя статия дето обяснява защо как се е случило, но до там.
Спекуланта намазал милард доларес след операцията за сега (до 31к на биткоина, ама гледам сега е на 27к), така че може и да са се увеличили печалбите му и да има за още мегдан.
п.п. а това било па третата по капитализация стейбъл коин.
не ми се мисли какво ще стане ако подпукат по подобна схемата и първите две
Мисля че умишлено се атакуваха дръпнатите очички за да ги разкарат от пазара. Все пак криптото е проект на запада и не биха допуснали други да имат голямо влияние. Бих казал че тера е китайска реплика на етериум .
Един от основателите на Етерим лежи в затвора за посещение в Северна Корея.
Спекуланта намазал милард доларес след операцията за сега (до 31к на биткоина, ама гледам сега е на 27к), така че може и да са се увеличили печалбите му и да има за още мегдан.
п.п. а това било па третата по капитализация стейбъл коин.
не ми се мисли какво ще стане ако подпукат по подобна схемата и първите две
Коментар