IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май идва пак момента за изключване на машини и газене с багер:

Bitcoin Average Mining Costs: 28 000 $

https://en.macromicro.me/charts/2943...ion-total-cost

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз съм прогнозирал конкретна цена (преди почти 4 месеца!!), която се сбъдна! Бях убеден, че идва голям спад (винаги съм казвал тук за 90%), затова по пътя надолу продавах, защото беше ясно накъде отиват нещата. Ето:
      Супер, аз предпочитам да си стоя на Unrealized Loss/Gain

Даже вчера купих, доволно. Ако падне още, пак ще купя. Пък и да не падне, и 20К ме устройват да купувам,

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И колко милиарда спечели от SELL позицията, която така и не отвори, защото въобще не беше сигурен?

Ето аз прогнозирам:
        1. Повече няма да пада
        2. Ще падне до 15
        3. Ще падне до 10
        4. Ще падне до 5

Сега ще чакам нещо от това да се сбъдне и ще ви твърдя, че пак съм познал.
        Аз съм прогнозирал конкретна цена (преди почти 4 месеца!!), която се сбъдна! Бях убеден, че идва голям спад (винаги съм казвал тук за 90%), затова по пътя надолу продавах, защото беше ясно накъде отиват нещата. Ето:

Коментар

Искам да напомня на хората тук, че пак познах! На 24 прогнозирах 20к, но срещнах доста критики за това, ето:

[ATTACH=CONFIG]n3936571[/ATTACH]
          И колко милиарда спечели от SELL позицията, която така и не отвори, защото въобще не беше сигурен?

Ето аз прогнозирам:
          1. Повече няма да пада
          2. Ще падне до 15
          3. Ще падне до 10
          4. Ще падне до 5

Сега ще чакам нещо от това да се сбъдне и ще ви твърдя, че пак съм познал.

Коментар

• Искам да напомня на хората тук, че пак познах! На 24 прогнозирах 20к, но срещнах доста критики за това, ето:

Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	3
Size:	73.9 КБ
ID:	3936571

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение

​​​Кредити, банкови гаранции, факторинг, акредитиви, разплащания... Да изреждам ли още? Имаш ли идея какво би се случило с търговията и бизнеса като цяло и днешния ни свят, ако тези неща изчезнат? Как въобще може да сравняват тази измислица с банковата система?
              Това на теория. РозАво и бозАво. А на практика: ПИБ
              И това е от близките примери. Да не ти казвам, какво беше 2008-9г.
              Може да сме пред фалит, но бонуси лапаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

Инвестирам само в реални физически актви ( метали, торове, препарати за селскостопанска защита, строителни материали, имоти, земя.... да ти кажа досега загуба нямам:-) Така, че мантрата как нямало бизнес без гарантирана печалба не я поддържам.
                Ми няма такъв бизнес! Това че сега си на печалба не означава, че и занапред ще си на печалба особенно с оглед на предстоящия срив на имотите! Тези, които сме влезли преди повече от 2 год в Биткойн също сме на печалба!

Коментар

В бизнеса гарантирана печалба - няма.
                  Инвестирам само в реални физически актви ( метали, торове, препарати за селскостопанска защита, строителни материали, имоти, земя.... да ти кажа досега загуба нямам:-) Така, че мантрата как нямало бизнес без гарантирана печалба не я поддържам.

Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

Точно така, не им дреме и са щасливи, особено тези купили на 30-40-50-60000 долара и кеширали на 20000:-))))))
                    Еее, тези купили тези нива ще почакат пак да се върне на тези нива. В бизнеса гарантирана печалба - няма.

Коментар

в момента най-много работа върши на руснаците и украинците. Теглят си парите където си искат по света, без да им дреме от санкции.
                      Точно така, не им дреме и са щасливи, особено тези купили на 30-40-50-60000 долара и кеширали на 20000:-))))))

Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Какво значи не може да бъде хакната? Имаше толкова много случай на хакнати борси и изчезнали биткойни вече. По отношение на не може да бъде спряна - айде прочетете малко история. То е ясно че сте родени след 2000г и книгите бяха заменени от търсачката на гугъл според която мъжете можели да имат цикъл но е тъжно да живееш в невежество.

Например златото /онова истинското/ което няма каунтър парти риск е било точно 2 пъти само в САЩ спирано посредством конфискация и фиксиране на цената му от държавата. Та в този ред на мисли тези кодчета който си разменяте на нещо като борси могат да бъдат спрени за времето за което се подписва държавен декрет/заповед или каквото там е нужно за да бъдат забранени транзакциите в битокойни или каквито и да е други койни.
                        Ти правиш ли разлика между борса и блокчейн/биткойн? Как може да се "хакне" Биткойн? Как може да бъдат "забранени" транзакции в децентрализирана мрежа? Вземи прочетри първо какво е и тогава ще се ужедиш, че не може да се "хакне" или "забрани" ! Успех в четенето и разбирането!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ДА не би руснаците да си изтеглиха битиякон и затова е отслабнал 2 пъти
                          Отслабна 3 пъти но не е заради руснаците. Иначе в момента най-много работа върши на руснаците и украинците. Теглят си парите където си искат по света, без да им дреме от санкции.

Коментар

• Аз влизам пак, полека и по малко. Последният го махнах на около 40. Може да пробие 20, но искам до края на годината да имам 7% от портфолиото ми в бтц. Да видим.

Коментар

Грешно се сещаш! Биткойн е 100% децентрализирана ситема за разплащания. Тя няма аналог на света, не може да бъде спряна, цензурирана, хакната или чакаща да бъде спасена от държавата. Биткойн ще оцелее....пак.
                              Какво значи не може да бъде хакната? Имаше толкова много случай на хакнати борси и изчезнали биткойни вече. По отношение на не може да бъде спряна - айде прочетете малко история. То е ясно че сте родени след 2000г и книгите бяха заменени от търсачката на гугъл според която мъжете можели да имат цикъл но е тъжно да живееш в невежество.

Например златото /онова истинското/ което няма каунтър парти риск е било точно 2 пъти само в САЩ спирано посредством конфискация и фиксиране на цената му от държавата. Та в този ред на мисли тези кодчета който си разменяте на нещо като борси могат да бъдат спрени за времето за което се подписва държавен декрет/заповед или каквото там е нужно за да бъдат забранени транзакциите в битокойни или каквито и да е други койни.

Коментар

Част от тези неща, които изброяваш изчезнаха за определени държави вече! Тази година много неща се промениха! Най-богатата държава на света със 150 млн жители беше откъсната от банковата система на света! В момента руснаците не могат да правят трансфери дори на дребни суми за подръжка на имотите си в чужбина. Отделно всички кредитни карти са блокирани! 40 млн. украиниците пък не можеха да си изтеглят парите от банките! Биткойн реши този проблем! От началото на войната пред битоматите във Варна имаше опашки от руснаци и украинци, които свободно си теглеха парите. Точно сега се видя коя система е безмислица! Биткойн е свобода! Биткойн няма граници! Биткойн не може да бъде спрян!
                                ДА не би руснаците да си изтеглиха битиякон и затова е отслабнал 2 пъти
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X