Матеев, откъде поръчваш майнъри?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хубаво е да държиш злато! ПАри се правят с Биткойн!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Охо привет стари приятелю.Златото е друга бира.....Нема нищо общо с тея щуротии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение08.11.2021
Гледаме сеир .....а той е достатъчен и без много коментари..
Драги Матеев помниш ли когато ти обяснявах , че не разбираш много от това за което пишеш. 70К така и не достигна , а ти написа че ..........''яко намазваш филията '' на 63К. Описваше цени от 100, 200 че и 300К. Видяхме ги колкото и 3000$ при златото ....( ехо , златарчета ...
)
Е, затова пък стигнахме 18К . Задмина ми прогнозката със 2000 долара .
А твоята филия вече е на пода със намазаното надолу .
Сега вече на 17 700 $ за биткойн , започвам да купувам аз. Ще купувам и по надолу ако падне ..
Надявам се да достигнем и задминем купените твой на 60 000 , ако още ги държиш де . А не си ги разчистил от страх още на 40-35К.
Но мисля че не си , ти си умен и богат - можеш да държиш с години и до 10К
Все пак докато се движим към твоята 0 и моята 40 000- ва печалба от тук нагоре .Златото е друга бира.....Нема нищо общо с тея щуротии....
Last edited by X_Y; 20.06.2022, 08:58.
- 1 like
Коментар
-
08.11.2021
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКва стана тя? Биткойна отново чукна 66.4к и е на една боя разстояние от 67к. Движи се с голяма скорост в посока нагоре и 70к вече изглежда напълно реализуемо в следващите няколко дена.
Къде се изпокриха сривльовците?
Защо не коментирате?
Гледаме сеир .....а той е достатъчен и без много коментари..
Драги Матеев помниш ли когато ти обяснявах , че не разбираш много от това за което пишеш. 70К така и не достигна , а ти написа че ..........''яко намазваш филията '' на 63К. Описваше цени от 100, 200 че и 300К. Видяхме ги колкото и 3000$ при златото ....( ехо , златарчета ...
)
Е, затова пък стигнахме 18К . Задмина ми прогнозката със 2000 долара .
А твоята филия вече е на пода със намазаното надолу .
Сега вече на 17 700 $ за биткойн , започвам да купувам аз. Ще купувам и по надолу ако падне ..
Надявам се да достигнем и задминем купените твой на 60 000 , ако още ги държиш де . А не си ги разчистил от страх още на 40-35К.
Но мисля че не си , ти си умен и богат - можеш да държиш с години и до 10К
Все пак докато се движим към твоята 0 и моята 40 000- на печалба от тук нагореLast edited by X_Y; 20.06.2022, 08:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Това ми звучи като оня еврейски виц дето започнали с комунистите, а после дошли за социалистите. Внимавай изчегъртването да не стигне и до тебе докато се смееш на слабите ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВреме е да се изчисти пазара най-накрая от слабите ръце и от левъридж пиявиците. Започна изчегъркването.
Това ми звучи като оня еврейски виц дето започнали с комунистите, а после дошли за социалистите. Внимавай изчегъртването да не стигне и до тебе докато се смееш на слабите ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПостинга ми беше тест за интелигентност
Сигурен съм че на някой завой по нанадолнището все пак си излязал, без необходимия за това здрав смисъл нямаше да си нито богат, нито успешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нидей така сега де. Ни знайш ли колко валидола са избухали някои и пак не помага.
След такъв огромен срив е твърде вероятно крипто-маниаците да са вдигнали кръвно, да ги мъчи безсъние, и всеки ден да лапат с шепите конски дози успокоителни, комбинирани с алкохол, след като са разбрали, че са си вложили парите в понци-схема.
Във форума на бгмама прочетох реална история за някаква, която в края на миналата година май си ипотекирала апартамента и дала парите на дъщеря си да ги вложи в биткойни и други криптоси.
"Писах в началните страници за моя близка.
Под влияние на дъщеря си и американското и гадже си ипотекира апарт. на Московска за да търгуват младите, щели да споделят печалбата. Тогава цената беше към 45 - 50000 за BTC. ...
Сега не смея да питам дали живее в къщи или в банката."( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Време е да се изчисти пазара най-накрая от слабите ръце и от левъридж пиявиците. Започна изчегъркването. Скоро започваме отново и начисто, всеки да си вземе поуките, да не повтаря същите грешки за в бъдеще и без съмнение играта ще се отплати щедро. Няма нищо в природата само надолу или само нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
Колко успокоително!Last edited by better; 19.06.2022, 10:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ще стискам и до 3к, че ако трябва и до още по-ниско. Нещо повече - ще купувам отново пак и пак и пак. Колкото по-ниско, толкова по-много ще купувам. Мога да ти кажа и защо, но ти няма да го разбереш. Важен е крайният резултат - аз съм богат и имам висок стандарт на живот, а ти си беден като църковна мишка. Защо ли? Това също не можеш да го разбереш, въпреки че истината ще ти избоде очите ...Важното е какво човек има (или по-скоро няма) там между двете си уши, защото то определя житието, битието и личното богатство.
Стискай, стискай все по вътрешно ти влиза и ВСЕ ПО БОЛЕЗНЕНО баш щото стискашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ще стискам и до 3к, че ако трябва и до още по-ниско. Нещо повече - ще купувам отново пак и пак и пак. Колкото по-ниско, толкова по-много ще купувам. Мога да ти кажа и защо, но ти няма да го разбереш. Важен е крайният резултат - аз съм богат и имам висок стандарт на живот, а ти си беден като църковна мишка. Защо ли? Това също не можеш да го разбереш, въпреки че истината ще ти избоде очите ...Важното е какво човек има (или по-скоро няма) там между двете си уши, защото то определя житието, битието и личното богатство.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар