IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 42% от крипто-борсите изчезват без следа и без видима причина.
    Останалите 50% просто си фалират.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Най-накрая лъсна и си признахте, че криптосите са класическа понци-схема, на практика почти същата, като оная на Мадоф.
      Преди време като ви предупреждавахме, че е измама, да не си вкарвате парите, вие ни се смеехте. Сега ние ще се смеем като гледаме как ви завличат парите.

От 2014 г. приблизително 42% от фалиралите крипто борси изчезват без следа, без видима причина

От 2014 г. приблизително 42% от фалиралите крипто борси са изчезнали без следа, без някаква видима причина
      Съвсем наскоро coinjournal.net публикува доклад, който показва броя на борсите за криптовалута, които са се провалили през последните осем години. Интересното е, че данните на изследователя показват, че 42% от неуспешните платформи за търговия с крипто активи са изчезнали безследно, без да дават на потребителите обяснение защо борсата е затворена.

През последните 8 години изследванията показват, че само 22% от неуспешните крипто обмени са напуснали поради действителни причини, свързани с бизнеса

https://news.bitcoin.com/since-2014-...parent-reason/

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз имам един въпрос към всички, които през годините непрекъснато плямпаха, че биткойна и криптосите уж не били понци-схема.

Откъде се вземат тези % , които обещават на балъците за държане на койни? След като койна не произвежда нищо, не е продукт, няма никаква полезност, не произвежда никаква добавена стоност, само хаби ток и бълва парникови емисии, тогава откъде ще дойдат тези лихви, които обещават на балъците?

Примерно давам на борсата 2 койна и те ми обещават лихва 11% за 1месец, окъде ще дойдат тези 11%???

Биткойна не е , защото не обещава нищо. Никъде във white papera а не пише, че ще струва еди колко си или ще носи лихва. Няма такива обещания, но тези тези борси или криптобамки (всъщност прикрити бамки) лъжат хората с обещания за високи лихви, ако купят някакъв измислен от тях токен с неограничен съплай (създаден от нищото) - класически понци схеми, за които неведъж сме предупреждавали тук. Хубавото е, че не приемаха Бг, така че вероятно няма потърпевши нашенци, надявам се.

Коментар

Декларирал където трябва... нали се сещаш, че в българия това не те пази от нищо. Ако поискат да ти вземат биткойните, ще обявят че имаш връзка с руска група, която пере пари, и пак ще ти ги конфискуват без да се съобразяват с твойте декларации...

Те Иванчева тикнаха в затвора с подхвърлени пари, без да е виновна, и на Цецо-мустака му гепиха 100% легална банка с лиценз от БНБ пред очите на всички, а ти си мислиш, че ще ги спреш с някаква декларацийка, ли?!
          По принцип решат ли да навредят на някого, могат, ама едва ли ще тръгнат да се занимават с мен и моите 0.1 коина.
          Last edited by better; 12.01.2023, 14:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Какво общо има Биткойн с поредните измамници, които са предлагали 38% лихва? Умната.
            Аз имам един въпрос към всички, които през годините непрекъснато плямпаха, че биткойна и криптосите уж не били понци-схема.

Откъде се вземат тези % , които обещават на балъците за държане на койни? След като койна не произвежда нищо, не е продукт, няма никаква полезност, не произвежда никаква добавена стоност, само хаби ток и бълва парникови емисии, тогава откъде ще дойдат тези лихви, които обещават на балъците?

Примерно давам на борсата 2 койна и те ми обещават лихва 11% за 1месец, окъде ще дойдат тези 11%???

Коментар

• За бога братя купувайте

https://twitter.com/rovercrc/status/...GEQEnhBvMo7hGQ

Коментар

Какво общо има Биткойн с поредните измамници, които са предлагали 38% лихва?
                Ти за мен не се притеснявай, Биткойна ми е купен с пари от труд, който е декларират там където трябва. Ако някой си мисли, че криптото е анонимно, жестоко се лъже, всичко е публично и се вижда, и най-важното се пази вовеки веков. Умната.
                Декларирал където трябва... нали се сещаш, че в българия това не те пази от нищо. Ако поискат да ти вземат биткойните, ще обявят че имаш връзка с руска група, която пере пари, и пак ще ти ги конфискуват без да се съобразяват с твойте декларации...

Те Иванчева тикнаха в затвора с подхвърлени пари, без да е виновна, и на Цецо-мустака му гепиха 100% легална банка с лиценз от БНБ пред очите на всички, а ти си мислиш, че ще ги спреш с някаква декларацийка, ли?!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	BTCUSDH4 saprotivi.png
Views:	1
Size:	11.3 КБ
ID:	4010254

Дигоналната съпротива беше преодоляна, в момента сме на нива съпротива на горна линия на евентуален канал, ако бъде преодолян следваща съпротива 21300. Мисля че след преодоляване на нивата 21300- ,,преди фалита на FTX,, нещата стават доста сигурни за бичият сценарии .

Click image for larger version

Name:	LTCUSDH4 kateri.png
Size:	8.3 КБ
ID:	4010255

Лайткойн продължава да катери усърдно, подобно на зимата 2019. Далече от юнското дъно и с ново връхче на 86.80

Коментар

Бетерчо, притежаването на биткойни и криптоси става все по-опасно за живота и здравето... ...особено в бълхария.

Къде е в момента форумното гуру на битконите - форекс-мастъра? Ако той е предполагаемия Росен Йосифов(в което има голяма доза вероятност да е така), в момента си излежава 10 годишната присъда в американски затвор, и дори високопарните му лозунги, как биткойна щял да разбие системата не му помогнаха.

Сега са погнали и тези...
                    Прокуратурата и МВР влязоха в офиси на столична фирма за криптовалута (снимки)

В София се провежда международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления

Бетерчо, на твое място не бих хвалил наляво и надясно по форумите, че държиш голямо количество крипто-активи.
                    Всеизвестно е, че в българия мутрите са овладели властта и използват институциите като бухалки срещу обикновени хора.

Утре ще те набедят, че криптосите ти имат връзка с мнима руска група за пране на пари, ще ти пратят ДАНС да те арестуват и да ти направят тараш в жилището, ще ти изземат крипто-портфелите, и ще ти запорират сметките и недвижимото имущество, уж под фалшив предлог борба с организираната престъпност/борба с прането на пари, и край с тебе.

Изтрий си всички мнения във форума и си смени никнейма, докато не е късно!
                    А койните си върви ги зарови някъде на тайно място в планината!
                    Какво общо има Биткойн с поредните измамници, които са предлагали 38% лихва?
                    Ти за мен не се притеснявай, Биткойна ми е купен с пари от труд, който е декларират там където трябва. Ако някой си мисли, че криптото е анонимно, жестоко се лъже, всичко е публично и се вижда, и най-важното се пази вовеки веков. Умната.

Коментар

Хахахах на банкстерите ли да вЕрваме викаш? Ти ако искаш си вЕрвай не ни пречиш.
                      Бетерчо, притежаването на биткойни и криптоси става все по-опасно за живота и здравето... ...особено в бълхария.

Къде е в момента форумното гуру на битконите - форекс-мастъра? Ако той е предполагаемия Росен Йосифов(в което има голяма доза вероятност да е така), в момента си излежава 10 годишната присъда в американски затвор, и дори високопарните му лозунги, как биткойна щял да разбие системата не му помогнаха.

Сега са погнали и тези...
                      Прокуратурата и МВР влязоха в офиси на столична фирма за криптовалута (снимки)

В София се провежда международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления

Бетерчо, на твое място не бих хвалил наляво и надясно по форумите, че държиш голямо количество крипто-активи.
                      Всеизвестно е, че в българия мутрите са овладели властта и използват институциите като бухалки срещу обикновени хора.

Утре ще те набедят, че криптосите ти имат връзка с мнима руска група за пране на пари, ще ти пратят ДАНС да те арестуват и да ти направят тараш в жилището, ще ти изземат крипто-портфелите, и ще ти запорират сметките и недвижимото имущество, уж под фалшив предлог борба с организираната престъпност/борба с прането на пари, и край с тебе.

Изтрий си всички мнения във форума и си смени никнейма, докато не е късно!
                      А койните си върви ги зарови някъде на тайно място в планината!
                      Last edited by Frosty; 12.01.2023, 12:01.

Коментар

• Можете да живеете в този град в Швейцария само с биткойни

https://money.bg/economics/mozhete-d...rx03qsGH2-G5cM

Коментар

• добрютро биткойнери и вярващи във високите технологии

хяхяхяхяхяя

няма какво да спре пътя на еврейския биткойн до свещеното 13585,31

късооооооооооо

абе тренда е надолу . просто ви се чудя как купувате при падащ тренд . явно нищо не разбирате от борсички . сссссссссссссссссс
                          Last edited by the architect; 04.01.2023, 22:26.

Коментар

• В момента суровините са като цяло в някакъв възход, който според все още е твърде слаб, но ще се засили през текущата година.
                            Тъй като за мен Криптото не е суровина, очаквам да се задържи около тези текущи нива или среден спад до около 20%. Макар 20% да изглежда като сериозна цифра, не бих я описал като такива, предвид корекцията, която имахме през 2022г.
                            В момента в който укротят инфлацията, ще започнат да намалят лихвите плавно, а това би подтикнало инвеститорите да правят това което обичат - да инвестират и тогава отново ще има растеж - било то в акции, било то в крипто или в друго.
                            Няма вечен растеж, както няма и вечен спад. Има си цикли и няма да е лошо всеки да инвестира, когато сметне за добре и да не гони вход на дъно и изход на връх, защото реално това е функция на времето.
                            Виждаш възможност - действай! Има Лонг има и Шорт.

Коментар

А имало и още, и тук като долните, където всички "печелят"
                              [ATTACH=CONFIG]n4006676[/ATTACH]
                              Има компании и сектори, които се повишиха

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-01-03 225649.jpg
Size:	95.7 КБ
ID:	4007119

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
                                Хахахах на банкстерите ли да вЕрваме викаш? Ти ако искаш си вЕрвай не ни пречиш.

Коментар

Working...
                                X