Ето мечо, отново се разкри, че си мече, което иска от време на време да открадне мед от кацата. Виж сега разликата между нас фундаментално. Не казвам, че си грешен, просто сме различни. Аз НЕ искам да спечеля пари от Биткойн. Аз "парите" съм ги спечелил и съм ги заключил в Биткойн! Проумей го. Да, по някое време ще разменя някакъв Биткойн за фиатни пари, но колкото да ги сложа в друго нещо или да си подобря живота. Както казва Сейлър, ще го направя защото съм беден. Беден съм защото си разменям времето за да изкарвам пари. Насилствено наложени пари от централните банки и в случая както казваш ти от САЩ, понеже зад долара стои господстващата към момента армия. Нищо, че всички подобни армии са си скапвали валутите защото с тях се финансират войните. Нищо, че долара откакто го има се е обезценил с 99 или там колкото точно процента. Нищо, че това продължава и ще продължава докато... може. Едно е сигурно, долара ще се срине, за Биткойн не съм сигурен, но има голям шанс да остане без значение ще се ползва ли като валута или просто като убежище.
Ти викаш някой шиткойн ще замени Биткойн. Ок, отдавна си в крипто. Айде сега се замисли тая мантра колко години я слушаме и не се ли опитаха куп пъти да направят нещо по-добро. Колко форка има Биткойн към днешна дата? Колко обещаващи проекти видяхме да умират? Историята към момента е в полза на Биткойн. Докато това е така, не виждам как ти се изказваш като последна инстанция след като графиката и фундамента те бият по главата и то яко. Че казваш и на мен как аз съм нямал експертизата в момента да твърдя нещата назад. Реалността е, че Биткойн към момента е здрав, сигурен и работи. Историята показва, че долара се обезценя спрямо Биткойн и това изглежда ще продължи.
И да, мечо си, ти не вярваш в Биткойн, ет ол. Ти си турист тука и ще крадеш от пазара, ама иначе подскачаш като някакъв Кинг-конг от колко години си в крипто и само плюеш по коня. Ако това не те прави типичния мишок, не знам какво друго. Някаква смесица си между Питър Шиф(който може и да има, но да се прави на луд заради златото си)и Данчо шорта. Ама може и ти да познаеш накрая, знае ли се.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=pORXmMLWPINcnCUP
Толкова.
Ти викаш някой шиткойн ще замени Биткойн. Ок, отдавна си в крипто. Айде сега се замисли тая мантра колко години я слушаме и не се ли опитаха куп пъти да направят нещо по-добро. Колко форка има Биткойн към днешна дата? Колко обещаващи проекти видяхме да умират? Историята към момента е в полза на Биткойн. Докато това е така, не виждам как ти се изказваш като последна инстанция след като графиката и фундамента те бият по главата и то яко. Че казваш и на мен как аз съм нямал експертизата в момента да твърдя нещата назад. Реалността е, че Биткойн към момента е здрав, сигурен и работи. Историята показва, че долара се обезценя спрямо Биткойн и това изглежда ще продължи.
И да, мечо си, ти не вярваш в Биткойн, ет ол. Ти си турист тука и ще крадеш от пазара, ама иначе подскачаш като някакъв Кинг-конг от колко години си в крипто и само плюеш по коня. Ако това не те прави типичния мишок, не знам какво друго. Някаква смесица си между Питър Шиф(който може и да има, но да се прави на луд заради златото си)и Данчо шорта. Ама може и ти да познаеш накрая, знае ли се.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=pORXmMLWPINcnCUP
Толкова.
Коментар