Първоначално изпратено от orkKristali
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не мога да не уважа един от малкото крипто разбирачи в този форум.
На Нова година (31.12) в зоната 46-50к
Преди това може и да изпъне,може и не,нивата се знаят
2025 твърдо под сегашното ниво !!! (62к)
данчето има абсолютни 100% познаваемост
но са наобратно, като неяпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеСкука, скука, скука, колко щял да е коня. Той ще си върви, не е толкова важно колко, а кога ще скача и дали е рязко. Интересният момент вече са шиткойните.
соПолана, ICP, Avax, SUI, Pepe, Kaspa, Fetch.ai, Ocean token, Render, Toncoin, Doge, Chainlink, Celestia, Injective, давайте някакви, които мислите, че на база нещо ще думнат.
ФЕТ добре се справя, влизам и излизам лонг там до 1.8
SUI не можах да разбера какво точно правят и защо се качи рязко миналата седмица
Коментар
-
Скука, скука, скука, колко щял да е коня. Той ще си върви, не е толкова важно колко, а кога ще скача и дали е рязко. Интересният момент вече са шиткойните.
соПолана, ICP, Avax, SUI, Pepe, Kaspa, Fetch.ai, Ocean token, Render, Toncoin, Doge, Chainlink, Celestia, Injective, давайте някакви, които мислите, че на база нещо ще думнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде да се надхващаме ...
Аз залагам на 80к преди Нова Година
На Нова година (31.12) в зоната 46-50к
Преди това може и да изпъне,може и не,нивата се знаят
2025 твърдо под сегашното ниво !!! (62к)Last edited by danetha; 08.10.2024, 18:42.
- 1 like
Коментар
-
Ако досега не си се метнал, последното нещо, което ще те накара да се метнеш е още по-висока цена в була. Нали знаеш, че който и да изберат за президент, при рязко покачване на цената се приближаваме към края на този цикъл? Ако ще вземаш кон го прави тия дни или чакай както колегата назад вика 2-3 години. Макар нали тия под 10к да са фантастика, дори не и научна, а просто бленувани хипотези. Гаранция няма, че и утре няма да падне малко, но лошото мина отдавна и предстои изкачване в обозримо бъдеще. Та...купувай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде да се надхващаме ...
Аз залагам на 80к преди Нова Година ...
Но инфлуенсърите за 100К са гласят, така че ако приемеш тези параметри имаш бас:
1. Над 100К до 31.12 - печелиш подкова Смядовска луканка
2. Между 80 -100 - печелиш от биткойна си
3. под 80к - печеля протеинова вафла Born Winner
п.с. не съм враг на btc, ще се радвам да спечелите от него (ако Дон спечели изборите и аз бих се метнал)
- 1 like
Коментар
-
За мен най-вероятно е такива мнения скоро да не се появяват като тръгнат нещата. Мнения обосновани на...пожелателно мислене. Мнения на мечки, които са изтървали влака(пояснявам, че никога не е късно да купиш и държиш)и просто се радват ако коня пада, понеже заспиват по-спокойно, че не са се прекарали.
Или пък трейдърите тип мечка.
Архитектът с новите дъна пак замлъкна и ще си мълчи така конят като скача. Когато падне малко, веднага ще се появи да го отбележи с нови писания за нови дъна, които разбира се отново няма да дойдат когато той каже. Градският глашатай лъже по-малко, понеже се ограничава с вече случили се събития, а нашия архитект се появява след спад да каже, че го е предвидил(лъжа)и веднага да каже ново дъно иде, което пак е лъжа. Та всеки да си прави изводите може ли подобни мнения да се ползват за нещо друго освен сатира и хумор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнениеДобре. Имате или нямате къса позиция на Биткойн?Last edited by danetha; 02.10.2024, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнениеВ danetha смята че ще пада но не е заел къса позиция
Ако така се бяхте грижили и за своите,нямаше да отчитате такива загуби и да ме гоните във всяка тема с хейта си
Коментар
Коментар