IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
    https://youtu.be/GJXl_bCQMKc
    https://youtu.be/i89ZSKMIdpo
    И както каза Алесио, middle finger to the kiss of death scenario and total disbelief! Последното много обичам да го говоря навсякъде от февруари насам
    Това момче е гола вода с техническия анализ
    Половината видео говори изрязани неща ,другата половина какво били казали някакви други хора.Манипулира по много елементарен начин с цел повече балъци да му кихат абонамент.

    По ТА , изобщо не е наясно коя тренд линия е важната.За него е червената,а тя е жълтата.Понеже жълтата потвърждава промяна на тренда,червената просто го следи.Това ще ти го каже всеки,даже и начинаещ ТА

    https://invst.ly/10h1qh

    После като най-големия глупак следи месечна 21 ема,а важната е 21 МА ,която е средна линия на Bollinger Bands.Явно е отскоро в криптото
    И целия му мисловен процес е объркан.Така и не разбрах какво чака оттук насетне конкретно.Сигурно в следващите видеа пак ще пуска изрязани стари неща и ще твърди ,че бил познал нещо си Буквално нета се препълни с такива "звезди".Но докато има балъци,ще има и тарикати

    п.с.Обикновено тея палячовци са все бтк максита.И тоя е такъв,нали?
    Last edited by petrg5s; 25.06.2023, 08:08.

    Коментар


    • https://youtu.be/GJXl_bCQMKc

      https://youtu.be/i89ZSKMIdpo
      И както каза Алесио, middle finger to the kiss of death scenario and total disbelief! Последното много обичам да го говоря навсякъде от февруари насам.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
        Забравете за дълга рецесия. Според мен ще бъде в рамките на 3 до 6 месеца. Има толкова много пари в обращение, че ще е трудно да се влезе в рецесия и да стоим там дълго време. Бъдете сигурни, че когато дойде рецесията ще има сериозни стимули, чрез печатане на нови хартийки за стимулиране на икономиките и това ще извади много бързо икономиките от рецесия. Защо мислите вдигат лихвите, но не намалят баланса си ЕЦБ или ФЕД? Изтеглят ли сухото, ще пресъхват веднага икономиките и кухите бизнеси са чао.
        За да има рецесия трябва да има и бум . Така че, първо бума и чак тогава така чаканата рецесия.

        Коментар


        • Забравете за дълга рецесия. Според мен ще бъде в рамките на 3 до 6 месеца. Има толкова много пари в обращение, че ще е трудно да се влезе в рецесия и да стоим там дълго време. Бъдете сигурни, че когато дойде рецесията ще има сериозни стимули, чрез печатане на нови хартийки за стимулиране на икономиките и това ще извади много бързо икономиките от рецесия. Защо мислите вдигат лихвите, но не намалят баланса си ЕЦБ или ФЕД? Изтеглят ли сухото, ще пресъхват веднага икономиките и кухите бизнеси са чао.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

            Явно си достатъчно млад и не си виждал пълномащабна рецесия... Запомни едно от батковците си или ще го научиш по трудния начин. Започне ли рацесия, всичко, абсолютно всичко започва да пада. Дори и златото. Защо е това? Ами когато ти трябват пари, започваш да продаш каквото имаш.
            Аз съм съгласен със теб, но при разгръща се рецесия през следващата година и халвинг на коня мисля, че може да наблюдаваме парадокса - What happens when an unstoppable force meets an immovable object?
            Ще ми е интересно да гледам, да видим само рецесията дали ще се появи.

            Коментар


            • Антъни, на 40 съм, хах. Та рецесия и пари...според мен, който в момента държи Биткойн знае какво има, не е ол ин и едва ли ще похарчи нещо значително точно от Биткойна си по време на рецесията. Да, златото пада понеже е пари за черни дни, които няма да скокнат стремглаво никога вече. Докато коня е създаден за рецесия, това отказват да разберат повечето хора, понеже за тях е пирамида и толкова.
              чакаме рецесията, не е изключено да падне, ама тия мокри сънища на 10к и отдолу някога си...забравяйте докато е време. Иначе ще падне голямо чакане да се случи това. Предполагам още има хора чакащи го на 1000 да пада както е било през беъра 2018-та. Мхм, идва рецесията, само ниви и кеш му е майката.

              Коментар


              • Коина в момента е под цената си отпреди 5 год (измерено през инфлацията) така че, тази цена от 30к е абсолютния минимум, и според мен в момента е изключително подценен. За каква рецесият говорите? Само за последните 3 год са напечатани толкова пари, колкото са събирани цели 50 год. Цените на всички стоки, продукти и услуги за по 2х - златото направи атн, индексите са само на 15 от атн, една изгнила 50 годишна панелка направи 3х само за 3 год....... Пари има. Ред е на коня.
                Last edited by better; 22.06.2023, 22:13.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                  Дисбелийв, нали и аз това писах вчера относно къде се намираме. Спокойно, има време всеки да повярва и да тръгне да купува. И да, сега е евтин, догодина април няма да е.
                  Относно рецесията, гледайте ес енд пи, него го касае, нас вече не. Отминаха тия времена, ние сме във вакуум.

                  А иначе ето и на БГ новина от вчера за платформата на тези хиени за които писа някой тука:
                  https://cryptodnes.bg/giganti-wallst...-kripto-borsa/
                  Явно си достатъчно млад и не си виждал пълномащабна рецесия... Запомни едно от батковците си или ще го научиш по трудния начин. Започне ли рацесия, всичко, абсолютно всичко започва да пада. Дори и златото. Защо е това? Ами когато ти трябват пари, започваш да продаш каквото имаш.

                  Коментар


                  • Дисбелийв, нали и аз това писах вчера относно къде се намираме. Спокойно, има време всеки да повярва и да тръгне да купува. И да, сега е евтин, догодина април няма да е.
                    Относно рецесията, гледайте ес енд пи, него го касае, нас вече не. Отминаха тия времена, ние сме във вакуум.

                    А иначе ето и на БГ новина от вчера за платформата на тези хиени за които писа някой тука:
                    https://cryptodnes.bg/giganti-wallst...-kripto-borsa/

                    Коментар


                    • Във всички други случаи няма как да счупи.
                      Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим.
                      Кой ще ни позволи?
                      Китовете могат да го закарат, където високо искат.
                      Само, че мишоците вече нямат излишни пари и ги е натиснала инфлацията, за да поддържат този нов хайп.
                      И изкуствено високо закараната цена ще падне тогава.
                      Преди година, цената (тотална цена=оборудване и режийни разходи) на изкопаването на един биткойн беше към $25к във САЩ, ако сега е $30к, сегашната цена е нормална.
                      Има ли ликвидност, акции, биткойн и имоти са нагоре.
                      Не мисля, че в момента има ликвидност, даже ЦБ затягат балансите си и изтеглят пари.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                        Не мисля, че тази рецесия въобще ще се случи в мащабите, които всеки вещае вече две години. Да не говорим, че войната ще приключи и нещата ще се обърнат.
                        Рецесията нещо не се случва. Интел инвестират огромни средства в Германия, нещата няма да се случат с тази рецесия засега.
                        Именно Германия,мотора на Европа,ВЕЧЕ е в рецесия.Инверсията на кривата на доходността в различни водещи икономики се увеличава и увеличава и такава не е виждана от 80-те години на миналия век.Въпрос само на време е


                        Last edited by petrg5s; 22.06.2023, 11:27.

                        Коментар


                        • Не мисля, че тази рецесия въобще ще се случи в мащабите, които всеки вещае вече две години. Да не говорим, че войната ще приключи и нещата ще се обърнат. Плюс това Биткойн излиза от корелация от всичко останало, това нещо е видимо и заради фундамента ще се засилва. Предполагам тогава ТА няма да изпреварва фундамента. Рецесията нещо не се случва. Интел инвестират огромни средства в Германия, нещата няма да се случат с тази рецесия засега.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                            V

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                              Това 10к вече е възможно според мен само ако този бул не иде над 100 или стане нещо зле да умира коня. Във всички други случаи няма как да счупи. Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим. Кой ще ни позволи?
                              Предстои тежка световна рецесия.Много пазари ще бъдат нулирани.Вероятно тогава ще видим под 10к
                              И може да е доста по-скоро отколкото очакваме

                              Коментар


                              • Вчера си мислех същото, че точно защото към началото на април беше 31, ще се спре и ще рейнджи малко тука. Колко малко...кой да ти каже. Това 10к вече е възможно според мен само ако този бул не иде над 100 или стане нещо зле да умира коня. Във всички други случаи няма как да счупи. Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим. Кой ще ни позволи?

                                Коментар

                                Working...
                                X