MSTR се мъчи с ниво 500, продадох 50% от позицията. Тази акция е нещо като forward на BTC, локалният топ може би е близо - малко под или около 100К. Ще има възможност за накупуване. Обаче е важно ноември да приключи позитивно с голяма свещ на месечна база за да прогнозираме хубаво движение и следващите месеци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.
Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к.Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЕее, гледай кво става тука.
Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.
Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.
И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.
Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.
- 1 like
Коментар
-
Еее, гледай кво става тука.
Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.
Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.
И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.
Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКойто ме е последвал, сега е щастлив
https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN
Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата
При мене се хваля само с койни, които вече са при мене, и никъде другаде.
Затова на тебе ти предлагам да ги изтеглиш, и ако наистина ги получиш, тогава се хвали. А после пак инвестирай на първата корекция или купи един нов джип за тебе, пък то е ясно че след тебе ще го карат и децата или внучетата.
ПП: Мене ме измамиха такива като твоята фирма, които уж продават капацитет, така че моли се да не те измамят и тебе. Но това ще го разбереш само когато направиш опит да изтеглиш койните. Преди това те не са твои. Те са на някой друг, за който ти си мислиш, че е достатъчно честен да ти ги даде хей така за сините ти очи.Такива неща в наше време обаче рядко се случват ...
Last edited by Mateev; 20.11.2024, 19:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте).Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.
Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.
Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к.Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.
Коментар
-
Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте).Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.
Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнениеВече няма такава еуфория, поне при мен. Вчера ATH и все едно нищо не се е случило. Може би като мине 100К ще е различно, но явно някак си свикнахме с 90К, а и когато човек очаква, че цената ще бъде много по-голяма, това не е никаква изненада.
- 1 like
Коментар
-
Който ме е последвал, сега е щастлив
https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN
Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата
Last edited by barbaron; 20.11.2024, 16:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
къв ти е крипто статуса ?
Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?
Скоро и двамата се нашиха , което говори много.Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМоже да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...
Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение" Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години.
1. Можете ли да си представите свят, в който разплащанията се правят без посредничеството на банки? Банките стават излишни.
2. Можете ли да си представите свят, в който преводите на пари струват по-малко от 5 стотинки/цента независимо от сумата и местоположението на получателя?
3. Можете ли да си представите свят, в който плащането на данъци ще е абсолютно доброволно тъй като вашите пари ще са абсолютно анонимни?
4.... И още 1001 "невероятни" въпроса...
Това е биткойн! "
Мастъре, липсваш ни!
Мастъра успя да предвиди бъдещето на биткойна. А ние се прецакахме, че не го послушахме през 2011-та, когато вървеше по 30 долара парчето.
Но не можа да предвиди собственият си арест, и собственото си опандизване(ако Форекс-мастъра е Росен Йосифов).
Може да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар