IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MSTR се мъчи с ниво 500, продадох 50% от позицията. Тази акция е нещо като forward на BTC, локалният топ може би е близо - малко под или около 100К. Ще има възможност за накупуване. Обаче е важно ноември да приключи позитивно с голяма свещ на месечна база за да прогнозираме хубаво движение и следващите месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.

Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к. Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.
      Дълбока корекция, каквато е характерна за 4г. цикли на биткойн, няма да има. Това приключи със създаването на ETF в САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Еее, гледай кво става тука.

Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.

Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.

И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.

Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.
        SEC / Щатската комисия по ценни книжа / има дори легално определение на това какво представлява понци схема, финансова пирамида и пр. Биткойн може да бъде възприеман и харесван, съответно да не бъде, но не отговаря на нито една от характеристиката за понци схема. И това е причината днес да има ETF на Блекрок и Фиделити в САЩ. Студена вода действително ще се пие, като основния консуматор ще са европейците, доколкото в ЕС са забранени ETF за физически биткойни. Това, между другото, е поредния пропуск на ЕС, като съюза изостава драматично от САЩ в почти всичко и неслучайно през 2008г. БВП на еврозоната бе съизмеримо с това на САЩ, а 15г. по-късно САЩ водят с почти 10 трлн. долара / 2023/

Коментар

• Еее, гледай кво става тука.

Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.

Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.

И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.

Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Който ме е последвал, сега е щастлив
            https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN

Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата

Нали не си забравил, че тези пари докато не дойдат в сметката ти, никакви пари не са ....
            При мене се хваля само с койни, които вече са при мене, и никъде другаде.

Затова на тебе ти предлагам да ги изтеглиш, и ако наистина ги получиш, тогава се хвали. А после пак инвестирай на първата корекция или купи един нов джип за тебе, пък то е ясно че след тебе ще го карат и децата или внучетата.

ПП: Мене ме измамиха такива като твоята фирма, които уж продават капацитет, така че моли се да не те измамят и тебе. Но това ще го разбереш само когато направиш опит да изтеглиш койните. Преди това те не са твои. Те са на някой друг, за който ти си мислиш, че е достатъчно честен да ти ги даде хей така за сините ти очи. Такива неща в наше време обаче рядко се случват ...
            Last edited by Mateev; 20.11.2024, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте). Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.

Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.
              Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.

Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к. Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.

Коментар

• Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте). Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.

Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
                  Вече няма такава еуфория, поне при мен. Вчера ATH и все едно нищо не се е случило. Може би като мине 100К ще е различно, но явно някак си свикнахме с 90К, а и когато човек очаква, че цената ще бъде много по-голяма, това не е никаква изненада.
                  Както казах и преди, не е ли 100к не ми го хФали.....

Коментар

• Който ме е последвал, сега е щастлив
                    https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN

Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата

​​​​​​​
                    Last edited by barbaron; 20.11.2024, 16:07.

Коментар

• Вече няма такава еуфория, поне при мен. Вчера ATH и все едно нищо не се е случило. Може би като мине 100К ще е различно, но явно някак си свикнахме с 90К, а и когато човек очаква, че цената ще бъде много по-голяма, това не е никаква изненада.
                      Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• ЪъъъъъъъП!

Коментар

• Така като гледам корекцията направи флаг нагоре, което означава, че лъвът отново се готви за скок, като този път летвата е поставена на 110к ...

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

къв ти е крипто статуса ?
                            Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?
                            Обратен индикатор по дъната заедно с Бота156.
                            Скоро и двамата се нашиха , което говори много.
                            Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Може да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...
                              къв ти е крипто статуса ?
                              Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?
                              Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                                " Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години.

1. Можете ли да си представите свят, в който разплащанията се правят без посредничеството на банки? Банките стават излишни.
                                2. Можете ли да си представите свят, в който преводите на пари струват по-малко от 5 стотинки/цента независимо от сумата и местоположението на получателя?
                                3. Можете ли да си представите свят, в който плащането на данъци ще е абсолютно доброволно тъй като вашите пари ще са абсолютно анонимни?
                                4.... И още 1001 "невероятни" въпроса...

Това е биткойн! "

Мастъре, липсваш ни!
                                ------------------
                                Мастъра успя да предвиди бъдещето на биткойна. А ние се прецакахме, че не го послушахме през 2011-та, когато вървеше по 30 долара парчето.
                                Но не можа да предвиди собственият си арест, и собственото си опандизване(ако Форекс-мастъра е Росен Йосифов).

Може да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X