Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney - може и 70-100 да покажат преди да стане ясно че царя е гол и на борсичките да останат само продавачи и няма да е срив а край дори без да се срине - първо прекъсване за профилактика, после тя става необичайно дъъълга и като се изчерпи периода за койно са платени таксите за хостване - грешка404 или препратка към реклама.
Коментар
-
netware5 - какво Белене, там плащадката се руши и потъва и остава да сложат и реактори и да ги пуснат да работят за да може като аварират да облъчат половин България. Фермите за копане може да ги поемем за разглобяване и сортиране по материали и реекспорт към Китай. Съ фючърси да им продадем обратно материалите.
Изтребители не ни трябват въобще пък, чакат ни да се самоизтребим и знаят че оръжието - Здравна каса работи за тях и прави здравеопазването недостъпно и неработещо за българите помпейки цените на здравните услуги яко а лекарите които не крадат духнаха в чужбина, то при тези цени тук няма пациенти.Но по точно в момента пациенти много но лекаря го няма, иди да видиш как изкача отнякъде някой 75 годишен пенсионер като от отвъдното и става филм на ужасите. После следва чартър до Франция - 150 евро за услугата там и проблема се решава, щото тук пенсионера ще ти обясни че няма да ти мине защото и него така го боляло и не му минало.
Някои хора дори не осъзнават колко шибан свят са изградили и все искат да го поправят и усъвършенстват дори, което е ужасно.Last edited by supertrader; 08.12.2017, 03:17.D.Y.F-091066
Коментар
-
Баси, ми то излиза, че Черешаря вече има парите за новите изтребители .... Или направо да чака още месец и да строи АЕЦ Белене с кеш. Сега разбирам брилянтния план със спирането на проекта Белене - чакали са хойна да се изстреля в небесата, после са конфискували мръсните хойни от престъпниците, сега го чакат да се вдигне до към 25000 $ и ще кешират. По този начин се избягва скъпото банково финансиране на проекта. Гениално! А пък като тръгне Белене ще имаме толкова много ток, че сичкото китаец ще си премести фермите за копаене у нас. И ще настъпи един живот ....Last edited by netware5; 08.12.2017, 02:18.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Xman1 - аз предлагам задължително да се продадат в чужбина, по възможност в Китай , по възможност на производителите на чипове за асици и свързаните с тях "ферми". Така ще им върнем обратно туй хубаво "нещо" чиято цена изобразява тракторията на ракета.
С парите какво да се направи - да се разделят и изплатят равни обещетения на всички българи които не са пенсионери, не получават заплати от пари от бюджета на държавата, не са получили нито лев соц.помощи.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Money - може и 70-100 да покажат преди да стане ясно че царя е гол и на борсичките да останат само продавачи и няма да е срив а край дори без да се срине - първо прекъсване за профилактика, после тя става необичайно дъъълга и като се изчерпи периода за койно са платени таксите за хостване - грешка404 или препратка към реклама.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнениеhttps://www.coindesk.com/bulgarian-g...llion-bitcoin/
Ще се окажем много богата държава...
Най вероятно отдавна са откраднати и продадени.
Иначе ако наистина са съществуващи, аз бих предложил половината от тях да се продадат тук в България... а останалите да останат като стратегически резерв.
Вместо хората да се мъчат от чужбина да купуват, може самата държава да ги продава, така всичко ще е "на светло".
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Мисля, че ще има над 20 000, дори над 25 000 преди големия взрив.
Мисля че така е по-правилно.Last edited by Xman1; 08.12.2017, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
Не е до подценяване, просто трябва да попроменят бизнес модела си. Има банки които ще го направят успешно, други няма ... Има и по-стари занаяти от изброените от теб, но вече са изчезнали.
Коментар
-
Бъкетите масово минават на "close only".... Замирисва на море:
https://www.youtube.com/watch?v=fS0_Eplly7o
Да са живи и здрави барабата и пчеларя, и масата балъци които увлякоха с глупостите си! Барабата излезе по-хитър - никога не се престраши за повече от екселска табличка,постепенно запика огъня и изчезна яко дим!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Въпроса в момента е дали алтовете ще настигнат или биткойна ще спихне. Някакси ми се струва, че ще е второто. Тука помпят в момента, чакайки фючърсите и може наистина и до 20 хил да го докарат, но после ще има страшна корекция от шортенето, такъв ръст няма как да мине после без жестока корекция. Чакам отстрани за момента, прекалено рисково е да се влиза. Но ако някой има койнчета останали не е никак лош момент да ги разкачи, ако успее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Загубих от това "хакване" 0,005 Биткоина! Ти колко спечели?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКакто и предположих - явно е станала някоя голяма измама и на банките им е писнало. Няма "война срещу хойните", няма конспирации. Прочетете внимателно постинга на шефа на crypto.bg. Няма нищо срещу ПИБ и банките, даже казва, че ги разбира.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/kriptovaluti...cehash-251734/
Биткойни за 70 млн. долара изчезнаха от платформата NiceHash Сиcтeмaтa зa paзплaщaнe e билa ĸoмпpoмeтиpaнa, а битĸoйн пopтфeйлът - oтĸpaднaт
Маркетинг директорът на борсата Андрей Шкраба пояснява пред WSJ, че около 4 700 биткойна са били откраднати от портфейла. Соіndеѕk cъoбщaвa, чe зa пocлeднo aдpecът, cвъpзaн c пopтфeйлa нa NісеНаѕh, e пoмeщaвaл 4 736,42 битĸoйнa.
Kъм мoмeнтa нa пpoбивa тoвa ce e paвнявaлo нa 62 млн. долара, нo в мoмeнтa сумата надвишава 70 млн. долара.
Ха-ха-ха, пак ли бе...
Тия били големи шегаджии, разсмяха ме...
Пак ще пият по една студена вода.remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар